udavila bebu...

gost 114587

Elita
Poruka
23.661
Udavila svoju bebu jer je mislila da nije dobra majka?!
B. J. (29) iz beogradskog naselja Kaluđerica uhapšena je zbog sumnje da je udavila u kadi svoju desetomesečnu ćerku! Kako Press saznaje, B. J. je rekla policiji da je to uradila jer je mislila da nije dobra majka!

Porodična tragedija dogodila se juče pre podne u porodičnoj kući u Kaluđerici.
- B. J. živi u kući sa suprugom koji je juče pre podne bio na poslu. Ona je kupala svoju desetomesečnu ćerku. B. J. se sumnjiči da je napunila kadu, a onda spustila bebu u vodu! Nesrećna devojčica se odmah udavila - kaže za Press izvor blizak istrazi, i dodaje:
- Ona je zvala svog oca i rekla da detetu nije dobro. Otišli su kod lekara, koji je utvrdio da se dete udavilo. Ubrzo je došla policija, koja je privela B. J. Ona je rekla na saslušanju u policijskoj stanici da je mislila da nije dobra majka i da je zato ubila svoju ćerku! B. J. je kroz suze izjavila da ne zaslužuje da ima dete!

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...bebu+jer+je+mislila+da+nije+dobra+majka!.html

no comment :neutral:

Strasno.Kakve sve psihopate setaju ulicom.Al nebitno bitno je da sprece gej paradu koji nikog ne ugrozavaju.E takvi smo ljudi postali.Neznam dal ce ova tema imati 5 komentara za 2 dana.

za svaki posao u zivotu ti treba neka skola ili makar potvrda da nisi bolid
jedino za roditeljstvo ne treba nista..svaki psihopata moze da ima dete i da mu bude bog gospod-ja sam te stvorio, ja cu te i ubiti.
neopisivo strasno.

Ako cemo po toj logici, onda 90% nase dece bi trebalo da budu po domovima a roditelji po zatvorima. Nasilje nad decom je sastavni deo nase kulture... nazalost.
Od postporodjajne depresije boluje cak svaka deseta majka. Najtezi oblik je postnatalna psihoza, koja ako se ne leci cesto zavrsi tragicno.

Poslednja izmena:

Back