Lovac na potezu Aktivan član Poruka 1.770 23.02.2008. u 06:30 - Udavača Hrvatska nikako do svog mladoženje Evropske Unije #26 Zato si ti pun znanja, kao izmet vitamina recimo. Do duse nije ni cudo zasto tako razmisljas. Vidi se po nastupu.
Zato si ti pun znanja, kao izmet vitamina recimo. Do duse nije ni cudo zasto tako razmisljas. Vidi se po nastupu.
Ha-Nocri Iskusan Poruka 6.818 23.02.2008. u 06:31 - Udavača Hrvatska nikako do svog mladoženje Evropske Unije #27 Lovac na potezu: Zato si ti pun znanja, kao izmet vitamina recimo. Do duse nije ni cudo zasto tako razmisljas. Vidi se po nastupu. Kliknite za proširenje... Eto to je tvoje znanje. Bez iti jednog agrumenta u ova 2 posta koja su meni bila odgovor. O tome pricam.
Lovac na potezu: Zato si ti pun znanja, kao izmet vitamina recimo. Do duse nije ni cudo zasto tako razmisljas. Vidi se po nastupu. Kliknite za proširenje... Eto to je tvoje znanje. Bez iti jednog agrumenta u ova 2 posta koja su meni bila odgovor. O tome pricam.
Lovac na potezu Aktivan član Poruka 1.770 23.02.2008. u 06:36 - Udavača Hrvatska nikako do svog mladoženje Evropske Unije #28 Bez? Pogledaj malo bolje.
Ha-Nocri Iskusan Poruka 6.818 23.02.2008. u 06:38 - Udavača Hrvatska nikako do svog mladoženje Evropske Unije #29 Lovac na potezu: Bez? Pogledaj malo bolje. Kliknite za proširenje... hehe. 3. je imao nesto argumenata, al' to je da se ispravis. Primio sam k'znanju
Lovac na potezu: Bez? Pogledaj malo bolje. Kliknite za proširenje... hehe. 3. je imao nesto argumenata, al' to je da se ispravis. Primio sam k'znanju
Lovac na potezu Aktivan član Poruka 1.770 23.02.2008. u 06:42 - Udavača Hrvatska nikako do svog mladoženje Evropske Unije #30 Kao sto rekoh malo pre, sabracemo na kraju.