- Poruka
- 3.568
ma ne znam, mozda ne povracaju one devojcice od 14-15-16 i slicno godina...?:inace imas i manekenke koje ne povracaju. nisam bas te konstitucije, nisam povracala bulimicarski
pa imala sam, i jako sam zelela barbiku. secam se isli smo tada u klagenfurt i ono cela polica puna barbika i ceznjivo gledam...na kraju mi baka kupila oo kako sam bila srecna..a mama je uvek bila protiv barbika a mene blam. i onda kad sam je dobila shta koji kura.c da radis s njom.. ima pet aljina i to je to. na kraju smo se menjali u dvoristu za stvari ja uvek ispushim dam lepo za neke krpe. dobro ne uvek.
bar da joj je rasla kosa. ali gleadla sam je i nije bash lep ai masturbirala sam na nju. eto de ode moja yenstvenost. inace ovo svadjalachko rapsolozenje i 12h neta mi se obilo o glavu danas ali sam jednom momku rekla tj pitala zasto me ne gleda u oci kad se rukuje i zasto se uopste onda rukuje a onda otisla
ha. al nije mi se zato obilo o glavu. dakle put ka propasti je predamnom. aleluja
uopste ne znam sta ja ovde radim... valjda sam sada i ja ocajna... gledala sam neki tuzan film

bolja si od mene... ja ne bih pitala zasto me ne gleda, nego bih se uvredila, okrenula i nikada ga vise ne bih ni pogledala