Udata učiteljica uhvaćena gola u autu sa učenikom (17), supruga je komandanta Ministarstva odbrane

To što se rmeni ne bi svidelo je samo moj problem, nije problem društva. Tako i ovaj slučaj, svi su legalnog uzrasta.
јест проблем друштва итекако јер то друштво није ни за к. са таквим моралом и понашањем

сад разумијем како је само мени било чудно како у Србији трбоње од 50 година иду са дјецом из основне школе

јест проблем друштва итекако јер то друштво није ни за к. са таквим моралом и понашањем
To što si ti zamislio je davno prošlo vreme. Od kako su partizani pobedili i stvorili SFRJ celo ovo naše područje se značajno emancipovalo. Tu povratka nema.

није се десило уопште

Pogledajte prilog 1532446
https://www.dailymail.co.uk/news/ar...ugshot-court-government-director-husband.html

и ово сигурно није први пут да она то ради, и године дјеце коју је напаствовала
нема шта предивно, шаљите дјецу у школу да и старији народ нешто поебе
Ja bih svog sina sutra poslao u tu školu gde će učiteljica od 25 godina da ga seksualno zlostavi nebrojano puta

Ja bih svog sina sutra poslao u tu školu gde će učiteljica od 25 godina da ga seksualno zlostavi nebrojano puta
не би рекао да је то добро за дјецу
сљедећа етапа је ебање све млађих и млађих јер све то иде

To sve ide u talasima. Kad su se naši kraljevi ženili, recimo Milutin, uzeo je ženu kad je imala 5 godina sa obećanjem da neće da konzumira brak do njene dvanaeste. Do pre 100 godina, ako ne i manje, udavale su se već sa 14 a prajm je bio 16. U 25 godina je bila baba devojka koju niko neće i jedino je veliki miraz mogao da je spasi. Ili neki udovac. Ili bogalj.

ma nema, ono staro je gotovo. Gledaj kako najbolje da prođeš u ovom vremenu i da te ne gledaju kao zatucanog ludaka. Eto, tako je sada vreme.
одавно не водим рачуна о томе "шта људи мисле"
ако те таква луда друштва сматрају за лудака онда значи да си у праву

за трбоње од 50 година што ебу дјецу, наранио би их њиховим зубалом буквално док не поједу цјело зубало били би бивени ;)

To sve ide u talasima. Kad su se naši kraljevi ženili, recimo Milutin, uzeo je ženu kad je imala 5 godina sa obećanjem da neće da konzumira brak do njene dvanaeste. Do pre 100 godina, ako ne i manje, udavale su se već sa 14 a prajm je bio 16. U 25 godina je bila baba devojka koju niko neće i jedino je veliki miraz mogao da je spasi. Ili neki udovac. Ili bogalj.
лудака је увијек било
а раније се удавало и женило јер се умирало са 30-40

Back