udata sam ko devojka živim

ovde je krucijelno pitanje dvostrukih arsina koje muskarci primenjuju
njima je sasvim ok da oni sami u braku zive kao momci, izlaze i sta god, ali zato je to uzas ako i njihova zena tako isto zivi
e to nece da moze
ako zena moze sve ostalo u braku sto moze i muskarac, moze da zivi jednako kao i on

ali posto su nasi muskarci takvi - sebi dozvoljavaju sve, a svojim zenama nista, posle se cude sto ih zene smatraju za kretene
bas cudno....

retki su parovi gde je to uzajamno - sloboda zivljenja po zajednickim merilima s obe strane i takvi opstaju
ostali se uguse u svojim dvostrukim arsinima....

Жене немају двоструке аршине овде? Веруј ми колико их имају мушкарци толико их имају и жене... Што је најјаче од свега и ви све радите овде исто што и жене из тих западних земаља, само што се овде крије а тамо је ок, и овде је свака до 20-те године променила бар њих 7-10, што је и већи просек него можда неке на западу, само што су овде за јавност све фине. И као што рекох по кафанама, кафићима, клубовима, итд итд видим исти број жена као и мушкараца, и раде исте ствари као и ми, и све исто, тако да не знам шта се буните?

Жене немају двоструке аршине овде? Веруј ми колико их имају мушкарци толико их имају и жене... Што је најјаче од свега и ви све радите овде исто што и жене из тих западних земаља, само што се овде крије а тамо је ок, и овде је свака до 20-те године променила бар њих 7-10, што је и већи просек него можда неке на западу, само што су овде за јавност све фине. И као што рекох по кафанама, кафићима, клубовима, итд итд видим исти број жена као и мушкараца, и раде исте ствари као и ми, и све исто, тако да не знам шта се буните?

Ma sta kazes? :eek: U ti Boga poljubim! Pa bas svaka?

koje su to stvari koje su po vama
neprihvatljive za udatu ženu
da izuzmemo švaleraciju i trošenje piletine što opšteneprihvaćena stvar
šta se svrstava na taj spisak i uopšte znate li dame koje su u tom fazonu i kako gledate na tu modernu pojavu

carlton aljinche sa soliter salonkama u 8 jutrom bez carapa a napolju cicha zima dok stoji i cheka u maxiju rendaljku

Ma sta kazes? :eek: U ti Boga poljubim! Pa bas svaka?

Упознај млађе генерације па онда причај нешто... То што вам то дође као неверица то није баш мој проблем..

И не знам што бих се цимао са тим о бројевима, па мени за друго и не требате.

Back