"UDARIO GA JE NOGOM U GLAVU, SAMO JE PAO I OSTAO BEZ SVESTI" Mladić krvnički pretučen ispred kafane u Velikoj Plani, ima KRVARENJE NA MOZGU

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.520
Muškarac N.M. (33) teško je povređen i nalazi se u životnoj opasnosti nakon što je brutalno pretučen ispred jedne kafane u Velikoj Plani. Kako se sumnja, njega je 17. avgusta brutalno pretukao mladić J.D. (25) i to sve bez razloga?!

Rođak pretučenog muškarca N. M. (33) bio je sa njim kada se dogodio napad ispred jedne kafane u Velikoj Plani. Njih dvojica su izlazila iz tog lokala kada im je prišla grupa mladića, među kojima je bio i osumnjičeni J. D. (25), i krenula prvo verbalno da ih napada.

- Na sve načine smo pokušali da ih izbegnemo, kao i bilo kakav dalji sukob. Hteli smo da smirimo situaciju, međutim oni nisu prestajali. Vikali su, a jedan od njih bio je jako agresivan. Bilo je samo pitanje trenutka kada će krenuti fizički na nas - otkriva rođak pretučenog N. M.

Odjednom je iz kafića izleteo osumnjičeni J.D. koji je prvo prišao rođaku i krenuo dva puta da ga udari, ali je on srećom uspeo da izbegne udarce.

- Pomenuti je bio znatno veći od nas, krupniji. Videlo se da mnogo trenira. Kasije sam saznao da čak radi kao obezbeđenje u jednom lokalnom kafiću. Krenuo je dva puta da me udari, ja sam uspeo da se odmaknem. Molio sam da svi prekinemo sa ovim, da se smiri situacija. Međutim, on se okrenuo ka N. M. koji je bio iza mene jedno 5,6 metara i udario ga nogom u glavu. N. je pao na pločnik iste sekunde i bio je bez svesti. Kada je osumnjičeni video šta je uradio počeo je da viče na sve: "Nemojte da pričate šta se desilo" - priča rođak pretučenog N. M. (33).

Međutim, kako kaže, tada je krenula da se odigrava nova drama.

- Pokušao sam da dobijem Hitnu pomoć, ali niko se nije javljao. Vlasnik kafića ispred kojeg se sve desilo otrčao je u dom zdravlja i uspeo je da ih dovede. Oni su ga hitno odvezli u bolnicu u Smederevsku Palanku, a odatle je hitno prebačen u bolnicu u Beograd. Tamo su mu konstatovane teške telesne povrede.

Slomljena mu je lobanja, a imao je čak i krvarenje u mozgu koje su doktori uspeli da zaustave, priča rođak teško povređenog muškara.

Kako kaže, N.M. se u petak, 22. avgusta, prvi put probudio, bolje je sa neurološke strane, ali je još uvek životno ugrožen.

Na pitanje šta je dovelo do sukoba ispred kafane rođak, kao iz topa odgovara "Ne znam!"

- Oni su bez ikakvog razloga krenuli da se raspravljaju. Osumnjičeni je krenuo na nas bez ikakvog razloga. On ne zna ko smo mi, on ne zna ni šta se dešavalo ispred kafane. Mislim da on ni sada ne zna ko smo mi. Ono što sam čuo jeste da mu ovo nije prvi put da napada ljude - zaključuje naš sagovornik.

Osumnjičeni se predao nakon 4 dana potrage

Istog dana kada se napad na N.M. dogodio, identifikovan je mladić J.D. (25) kao izvršilac ovog događaja. On je odmah potraživan na adresi stanovanja, međutim tamo nije zatečen. Isto je učinjeno i dan kasnije, nakon čega je nadležni dežurni tužilac dao nalog policiji da raspiše policijsku potragu. Osumnjičen se tek, 21. avgusta uz prisustvo branioca pojavio u policijskoj stanici Velika Plana, nakon čega mu je odmah određeno 48 sati zadržavanje po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Velikoj Plani.

Dan kasnije osumnjičeni je sproveden u pomenuto tužilaštvo u Velikoj Plani gde se, nezvanično, branio ćutanjem.

- Postupajući tužilac je odmah nakon njegovog saslušanja stavio predlog za određivanje pritvora osumnjičenom - kaže izvor.

U narednom periodu biće saslušani svedoci kritičnog događaja, pregledani snimci sa kamera, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9757554/mladic-pretucen-velika-plana-kafana

Bez 20 godina ja ne bih resavao ovakve slucajeve imam snagu pa ne znam sta imam..

A ja sam itekako imao snagu , i znamo cemu pricam, i ovog kretena sam mogao da sravnim sa zemljom za manje od minut...
Ali nikad nisam morao da pocnem tucu ama bas nikad...naglasavam da pocnem..
a preko 90% sam mogao i da izbegnem tucu , to je meni bitno , ma sta vi mislili , kad izbegnes tucu , bar neko kao ja, ne ostaje trag da si ***** ili kukavica....mozda osane 2, 3, puta ili nedelju dana, ali ne kao osobenost...

Ali sam stvarno za 20 godina hladjenja svakog utreniranog ili neutreniranog ispada snage , bez obzira da li su u pitanju cigani zene, nejaki mrsavi ljudi kojue mozes da sastavis sa zemljom i razglavis zglobove sa jednim udarcem, nije taj covek stvoren od Boga da bi ga ti rastavljao kosti od kosti..

Na zalost sudska hronika kaze 5, 6 godina max...I to ako polomljeni ne prezivi..

Bas kao sto sudar posle 4, 5 bezobrasnih preticanja i divljanja nije isto kao sudar kad je neko gledao desno i zakucao se u nekog ko skrece levo , to sam video bukvalno pre neki dan, sa semaforom, gleda desno nemam pojma zasto , nije takva trokraka raskrsnica, osim sto privlaci pogled taj krak na desno , i prolazi na zuto mozda i crveno i zakucava u vozilo koje je mozda prebrzo , ali ne verujem pre zelenog krenulo u skretanje levo jer im kratko traje to zeleno

Cini mi se da 33 i 26 igraju ulogu u ovom slucaju..
Moj vrh vrhova u borilackom smislu je bio u 27 godina, , ali i u 30 sam bio poprilicno opasan, mada iskreno sam opasan i u 40 samo na drugi nacin...ali nikad nisam zaboravio pravilo , da moras da shvatis da u 30 nisi neizivljeni ebac po gradskom prevozu , ima divna prica ali je totalno van svesnosti da je u ovom vremenu pricam, koja govori o tome kad osoba treba na vreme da shvati sta mu je snaga, fizicka , psihicka, i umna...a ne da pati za odlazecom snagom, pa ti qurajber sa 44 dokazuje pred tetama da je on jos uvek jak, a tu je tip koji ima 24 i trenira , nije fajter, ali je dovoljno brz da patosira ovog u 44...koji ne shvata da mu cinis uslugu sto smirujes drugara od 24...i koji prihvata da bude budala i papan, samo da bi izbegli reakciju...Ali to je kad ja imam renome i postovanje, a trosim ga zbog kreena sa 44 koji se ne ponasa kulturno...

Poslednja izmena:
Danas je mnogo kretena, koji ce se staviti na stranu kretenizma..
Znaci ja ne mogu u Srbiji biti javno za razum, javno za urednost za cistocu , za zabranjeno pusenje u prevozu , za kulturu ustupanja mesta, ako vidim da neko jedva dise, ima otecenu nog , ali neko mora da igra igricu do kuce..
Ili cuvena fora nemojte da me vatate gde klinke izmisljaju samo da bi utrapile dupe i bile prve damice svog odelenja po vaznosti , i prestizu , u autobusu..
Autobus, ispred kaane, ispred zgrade, svuda...totalna srpska nekultura, tj pobeda perioda kad vise nema Jugoslovena samo su Srbi i briljiraju...

Ali ne ocekujte poboljsanje jer mnogo ljudi krade , bukvalno i to na sitno , a to ma koliko krili ne donosi poboljsanje...ni u jednom smislu...
sakrili ne sakrili , izgledali kao dobri komsije ili uglaedjeni , i dalje jee psiholoski pecat secikese...

Cini mi se da 33 i 26 igraju ulogu u ovom slucaju..
Moj vrh vrhova u borilackom smislu je bio u 27 godina, , ali i u 30 sam bio poprilicno opasan, mada iskreno sam opasan i u 40 samo na drugi nacin...ali nikad nisam zaboravio pravilo , da moras da shvatis da u 30 nisi neizivljeni ebac po gradskom prevozu , ima divna prica ali je totalno van svesnosti da je u ovom vremenu pricam, koja govori o tome kad osoba treba na vreme da shvati sta mu je snaga, fizicka , psihicka, i umna...a ne da pati za odlazecom snagom, pa ti qurajber sa 44 dokazuje pred tetama da je on jos uvek jak, a tu je tip koji ima 24 i trenira , nije fajter, ali je dovoljno brz da patosira ovog u 44...koji ne shvata da mu cinis uslugu sto smirujes drugara od 24...i koji prihvata da bude budala i papan, samo da bi izbegli reakciju...Ali to je kad ja imam renome i postovanje, a trosim ga zbog kreena sa 44 koji se ne ponasa kulturno...
znači 33, 26, 27, 30 i 40

ajd da probam sistem u Grčkom Kinu

Nemoj, ja ti nikad nisam osvojio nagradu , na srecu , ali priznajem da sam dobijao na lutriji ulog 2 i po godine, , provalio sam da u lutriji izvuku brojeve za jedno kolo i ne okrecu bubanj vec samo krenu izvlacenje za sledece kolo pa sam mogao da izracunam koji ce brojevi biti ulog sledeg kola na osnovu izvestaja za izvlacenje ovog kola....

To nije sreca, to je logika...
Ili kad se umesas negde gde je moguca mucka..

Back