Ni ovaj nije bilo slika i prilika.
Samo potvrdjuje moju prethodnu konstataciju.
Ma zali Boze ko se sepuri unaokolo sa nasim parama, a garantujem i da ne znaju cak ni da uzivaju. Pazi, tu ti se bacaju pare na skupa kola - dobro, da to i priznamo u nesto, DROGU - znaci uzas zivi, neke qrave koje ja ne bih stapom pipnuo, zlatne kajle, neke glupe patike od 250 EUR, verovatno kocka, neki hoteli, bacanje love po kaficima... Kad uzmes, ne bih se menjao sa njima skoro ni za sta od toga.
Ja kad bih imao dosta love kupio bih pristojan stan (mada imam, na kredit za sada doduse) ili kucu, dve-tri sobe vise nego sto imam (i to bi mi bile hobi sobe prakticno), par tehnickih uredjaja koji ne kostaju vise od par hiljada evra sve zajedno, neki solidan auto, i ostalo bi se svelo da putujem i trosim da mogu da prezivim. Ja vec imam solidna primanja, ne da se izivljavam ali mogu mnoge male zeljice da ispunim sebi te nisam neizivljen, cak sam se i naputovao (poslom u dobroj meri, ali svejedno), i meni bi vise nego dovoljno bilo recimo milion evra.
Nema bacanja love, nema izivljavanja, neka ubijanja od droge i pica, a bio bih apsolutno zadovoljan i radio bih stvari korisne i za sebe, a i za druge.
Znam da zvuci cudno, ali ima mnogo ljudi koji ne znaju da uzivaju, sa ili bez love. Ja znam da uzivam i bez love.
Zato i pisem da je tragedija kad vidis ko rasipa novac ukraden od nas gradjana i na koje gluposti.
I ZATO TREBA DA IH SVE POKAZNJAVAMO TAKO DA VISE NIKOME POSLE TOGA NE PADNE NA PAMET DA RADI NISTA SLICNO.