Udaljavanje prijatelja

Prijateljstvo je dvosmerna ulica i svako ide svojom stranom, ljudima se menjaju životi, sa njima i navike.
Ne može se očekivati da neko ko sredjuje svoj život vodi računa o prijateljima, koji su tu svojom voljom....kod tih lomova prodje vreme i društvo se vrati to je normalno, jer svako ide svojim putem....vratiće se prijatelji....
Da, oni pravi vjerovatno hoće, oni nepravi ne trebaju

Da, oni pravi vjerovatno hoće, oni nepravi ne trebaju
Samo lagano i opušteno, boli te uvo doći će novi, ja sam ih za svojih 20 godina promenila ni jedan prijatelj iz detinjstva se ne vozi više u mom vagonu, nekad ih sanjam pa se tu sretnemo, ne žalim, ne tugujem jer stalno se pojavljuju novi ljudi, samo moraš da se opustiš i otvoriš za nova poznanstva! Stari se možda nekad vrate, možda vam se putevi opet nekad spoje, skoro sam sasvim slučajno krenula da se družim sa nekima iz osnovne sa kojima sam dve reci mozda progovorila ali eto posle par godina putevi su nam se slučajno ukrstili i družimo se, bliski smo

Ma, star je sto frendica i frend su ujedno i cura i decko, a frendicu dulje znam

Ако су они пар, зар се поред њих не осећаш као пети точак, тј. тринаесто прасе?

Нормално је да желе време за себе. Мсм..не могу да те воде у биоскоп на романтични филм, јер се филмови гледају у двоје а не у троје.

Нађи девојку па се дружите у паровима.

Ако су они пар, зар се поред њих не осећаш као пети точак, тј. тринаесто прасе?

Нормално је да желе време за себе. Мсм..не могу да те воде у биоскоп на романтични филм, јер се филмови гледају у двоје а не у троје.

Нађи девојку па се дружите у паровима.
A onako, zavisi, nekad me zovu baś što zele da dodjem na kavu, a nekad zele biti sami, kompromis

Nažalost, ja prolazim kroz dosta težu fazu, udaljuju se najbolji prijatelji, tj .možda i poznanici,ali se činilo kao da su prijatleji.

Kao lakše preboljeti udaljavanja?
To je normalno. I od mene su se masa ljudi udaljila bez ikakvog razloga. Prvo fizički, a kasnije ubrzo i virtuelno ti isti. Isto je i sa rodbinom.

Poslednja izmena:
Prijateljstvo je dvosmerna ulica i svako ide svojom stranom, ljudima se menjaju životi, sa njima i navike.
Ne može se očekivati da neko ko sredjuje svoj život vodi računa o prijateljima, koji su tu svojom voljom....kod tih lomova prodje vreme i društvo se vrati to je normalno, jer svako ide svojim putem....vratiće se prijatelji....
Možda i neće, ali idemo dalje za iste pare :cool:

Ja ne znam šta je gore kad se kidaš oko toga što neki ljudi odlaze iz tvog života ili kada dođeš do te faze da ti je svejedno da li će otići ili ne jer si već svakako spreman na to da će taj trenutak svakako doći
Ja mislim da sam sada blizu ove druge faze.

Ja sam danas razmiśljao tome kako mi je, zasad na sreću, dosad dosta malo bliskih ljudi umrlo, kad tad će se to ipak početi događati, i to je ono što me brine

Back