Udala se Marija Karan: Mladoženja iskeširao 30.000 dolara!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

aeolus

Primećen član
Poruka
644
Tek što su jedno drugom izgovorili sudbonosno „da“, glumica Marija Karan i američki producent Džoel Lubin uskoro odlaze na medeni mesec, a destinacija koju su odabrali za svadbeno putovanje je egzotično ostrvo Bora Bora. Novopečeni bračni par je za potpuni komfor iskeširao 30.000 dolara, piše "Alo". :super:

http://www.pressonline.rs/zabava/dz...-karan-mladozenja-iskesirao-30000-dolara.html

Pa cek sta sad, jel se on ozenio ili je platio kurvu? Zasto je morao iskesirati 30 hiljada dolara?

Tek što su jedno drugom izgovorili sudbonosno „da“, glumica Marija Karan i američki producent Džoel Lubin uskoro odlaze na medeni mesec, a destinacija koju su odabrali za svadbeno putovanje je egzotično ostrvo Bora Bora. Novopečeni bračni par je za potpuni komfor iskeširao 30.000 dolara, piše "Alo". :super:

http://www.pressonline.rs/zabava/dz...-karan-mladozenja-iskesirao-30000-dolara.html

To je medeni mesec :super: :klap: .Svaka cast na odabranoj destinaciji,vrhunska je. :klap:

To je medeni mesec :super: :klap: .Svaka cast na odabranoj destinaciji,vrhunska je. :klap:

Slažem se, s tim što je meni toliko potenciranje i naglašavanje da su tamo već bili snobizam najgore vrste. Ono u fazonu šta vredi ako si kresnuo ....... (super ženska po izboru) ako nemaš nikoga da mu se pohvališ. Idi brate/sestro gde god ti volja i uživaj, a ako ti je zadovoljstvo da kažeš svima da imaš 30k da iskeširaš za putovanje štatijaznamgde onda nema potrebe ni da ideš :lol:

Neverovatno je koliko me zabole za tu Mariju i njenog muza,prosto osecam bol od nezainteresovanosti
Ghelyon.gif

to ti je stara vest
kad su otisli na bora boru na krevetu ih je docekala 1001 orhideja ciklama boje, a posto nasa marica voli iskljucivo nezno roze orhideje, ona je pobesnela, napravila scenu, dozivela nervni slom, napustila muza smokljana koji nije umeo kako treba ni medeni mesec da organizuje (sta bi tek bilo kad dobiju decu i dodju prave odgovornosti, a ne ovako nesto manje bitno??), odletela sa ostrva, ponistila brak usled nesagledivih razlika u karakteru...i ko zna sta ce jos biti, da li ce se ponistiti prebracni ugovor, d ali ce neko nekoga da tuzi, nista se jos ne zna...
sve bilo juce u kuriru, kako nisi video???

Jbt, koji moron trebaš biti da platiš toliko za kupanje na moru i ležanje na plaži! :roll:

- - - - - - - - - -

to ti je stara vest
kad su otisli na bora boru na krevetu ih je docekala 1001 orhideja ciklama boje, a posto nasa marica voli iskljucivo nezno roze orhideje, ona je pobesnela, napravila scenu, dozivela nervni slom, napustila muza smokljana koji nije umeo kako treba ni medeni mesec da organizuje (sta bi tek bilo kad dobiju decu i dodju prave odgovornosti, a ne ovako nesto manje bitno??), odletela sa ostrva, ponistila brak usled nesagledivih razlika u karakteru...i ko zna sta ce jos biti, da li ce se ponistiti prebracni ugovor, d ali ce neko nekoga da tuzi, nista se jos ne zna...
sve bilo juce u kuriru, kako nisi video???
:lol: :super:

to sa i ja razmiljao, al dobro ja bas volim more, i ja bi bio spreman da paltim, al ne kad idem prvi put sa devojkom na more jer onda osim kreveta i lezanja na plazi nista ne bi videli :rumenko:
Nema te duše na kugli zemaljskoj koja voli more više od mene. Ali ne bih dala tolike pare, nema teorije. Može čak i na Bora Boru da se ode za mnogo manje para, ali proseravanje je proseravanje, a more je more.
Meni su drugari otkrili tajnu o jeftinom, a fantastičnom letovanju - Filipini i netaknuta priroda! :zaljubljena:
boracay-1.jpg

moj kolega upoznao filipinku sad bio i dovesce je ovde

pa ja tolko volim more da sam 6 g. na more bio a kuci nisam, pa da vidim dal bi ti to uradila?
Bih uradila da nisam morala da izdržavam porodicu. Ja sam ona nesretna generacija koja je sredinom 90-tih trebala da se osamostali, ali su nam roditelji ostajali bez plate i posla.
I imala sam plan, ali plan kao svaki plan se izjalovio. Sad obrađujem mm da zaradi lovu da kupimo kamper i obilazimo mora po celom svetu do kraja života. :zaljubljena:
Eno ga, intenzivno radi na tome. :lol:

Bih uradila da nisam morala da izdržavam porodicu. Ja sam ona nesretna generacija koja je sredinom 90-tih trebala da se osamostali, ali su nam roditelji ostajali bez plate i posla.
I imala sam plan, ali plan kao svaki plan se izjalovio. Sad obrađujem mm da zaradi lovu da kupimo kamper i obilazimo mora po celom svetu do kraja života. :zaljubljena:
Eno ga, intenzivno radi na tome. :lol:

eh sto nisam zensko da nadjem i ja tako jednog ko ce za mene da radi :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back