Udajte se i zenite se

Abdullah

Domaćin
Banovan
Poruka
3.616
Pozdrav,

Jedini lijek za samocu je zenidba i udaja i opisao sam sinoc na koji nacin se moze doci do cistog ljubavnog odnosa.
Nije mi jasno zasto mi je obriesana tema o gala veceri. Moral se treba cuvati ali ne na provokativan nacin. ja sam za slobodan razgovor i za slobodne sale o seksu i o svemu.

Nemojte shvatati krscanstvo ka sistem celibastva jer i to je provokacija ali ja ono sto vidim na orijetnu za mene nije provokacija jer znam da se muslimani pored ljubavi vode i seksualnoj masti. Kod krscana je to mozda na nekom drugom nivou a nivou emocija ali i jedno i drugo je lijepo i interesantno.

Nemojte shvatati krscanstvo ka sistem celibastva jer i to je provokacija ali ja ono sto vidim na orijentu za mene nije provokacija jer znam da se muslimani pored ljubavi vode i seksualnoj masti. Kod krscana je to mozda na nekom drugom nivou a nivou emocija ali i jedno i drugo je lijepo i interesantno.

Pozdrav,

Jedini lijek za samocu je zenidba i udaja i opisao sam sinoc na koji nacin se moze doci do cistog ljubavnog odnosa.
Nije mi jasno zasto mi je obriesana tema o gala veceri. Moral se treba cuvati ali ne na provokativan nacin. ja sam za slobodan razgovor i za slobodne sale o seksu i o svemu.

Nije.
Covek se moze osecati usamljenim i u grupi najblizih prijatelja.
Brak se sklapa iz ljubavi, ako je iz interesa najmanje jedna strana je nezadovoljna.

Ja se slažem sa time "Udajte se i ženi te se " Mada sam svojevremeno bio član grupe na fejsbooku "Bolje biti kvalitetno sam, nego loše bilo skim " Mislim da ni samoća nije toliko strašna, i toliko loša, ali sa druge strane-sav normalan svet se udaje i ženi

Ja se slažem sa time "Udajte se i ženi te se " Mada sam svojevremeno bio član grupe na fejsbooku "Bolje biti kvalitetno sam, nego loše bilo skim " Mislim da ni samoća nije toliko strašna, i toliko loša, ali sa druge strane-sav normalan svet se udaje i ženi

t3Z2lNXZX.jpg

Pozdrav,

Verovatno ti je tema obrisana jer si otkrio tu tajnu kako do'i do ljubavi, ili čega već. A to mora svako sam da otkrije jer kao neko reče "Još nitko nije našao recept za sreću"

Back