Udaja / Ženidba

Verovatno misliš na pravog Sveštenika Crkve, ne nisam. Moje poznavanje vere, je rezultat odvijanja Svetih tajni koje funkcioniše tokom celog života čoveka. Sveta Tajna Sveštenstva jača sa godinama, te svaki čovek je Sveštenik u okviru svoje porodice, u malom. :)
Nije mi posao da bilo kome solim pamet, niti da nekoga ubeđujem u ovo ili ono, svako treba sam da proceni šta mu je činiti. Moje pisanije, govorancije, ovde i bilo gde, su kometari na neke teme koje proizilaze iz mojeg iskustva i mojih saznanja, i nisu namenjene da bilo koga zavode. Svako nađe sebe u nekoj situaciji, priči.
Netreba zavideti i dovoditi sebe u stanje besa, zato što neko ko nije zaslužan dobio je veču privilegiju od nas, koji smo i te kako zaslužni za nešto, a koje koriste drugi. Zato se kaže, sve što nemožeš i nesmeš činiti, preputi Bogu. Trba biti smiren, trpeljiv, bez obzira ša se dešavalo, i što nas neko povređuje. Sve ima svje zašto, a ot što nemamo nikakve koristi od toga, moram ose podsetiti da je to zarad nekog spasenja našeg, da ne bi postradali, mi ili neko od porodice. Imaj to na umu.ol:

PRVA STVAR:Mozes ti da farbas koga hoces svestenik jesi vidi se na kilometar. DRUGA STVAR:Kamenjarkama koje su preko ko zna cijeg deteta se uvalile u neciju kucu ne zavidim,kao prvo vec ih smatram nizom rasom iako ih ti i vecina "vernika" zovete velikim majkama ili kako vec. TRECA STVAR:Porucujes mi kroz ne znam kako upakovano da ja treba to ili sta vec da trpim da neko ne strada?Jel citas ti sebe?Jel znas ti u kom veku smo mi i da su sad ljudi obrazovani i da im ne mozes "pretiti" tako?Ti stvarno mislis da te neko shvata ozbiljno?To o cemu ti pricas NEMA VEZE SA CRKVOM,VEROM ILI CIME VEC,nego se zove ZAKON AKCIJE I REAKCIJE,recimo slucaju ako bacis ciglu u vazduh(akcija),lupice te posred cela(reakcija). I CETVRTA STVAR:Bila sam u prilici da jedan duzi vremenski period cesto razgovaram sa ljudima koji su daleko obrazovaniji od tebe,DALEKO,pa me nisu nadgovorili.Toliko od mene za ovaj put.
[/QUOTE]
1. Ovakve nebuloze i provokacije ne bih trebao da komentarišem.

2. Ostavio sam svoju sliku 48 sati da se vidi, pa ako ti slika mog lika ne govori ništa, onda se ti "slikaj" :lol:

Jedno je kad nesto ne bi trebao,a ja mislim da u ovom slucaju ne umes da odgovoris,a ako nista to mogu zakljuciti iz vremena koje je proslo dok nisi napisao "odgovor" a proslo je dugo vremena tako da ne prdi previse.

Back