Učiteljici koja je silovala 15-godišnjeg učenika naloženo da porodici plati milion dolara

Sloboda izbora da ja učim svoje dete o tome a ne država.
Као што смо утврдили већ, теби то право никако није и не може бити нарушено.

Једини проблем који ти имаш је тај што сматраш да имаш право као лаик да доносиш уместо стручних лица важне одлуке о нечему, само зато јер се ради о твом детету. У преводу - умишљеност. Ја разумем да ти мислиш да знаш боље, све то стоји. Али то је нешто што мисли више од две трећине лаика на планети, а замисли - није тачно. Ко би реко, а? А што није тачно и откуд па ја то знам? Па ниједан лаик није образованији и упућенији од стручног лица, по дефиницији, логици и здравом разуму.

ja ne vidim da je ona njega zloupotrebila uopšte,. Ako je neko nekog zloupotrebio, onda je on nju.
Аха, клинац злоупотребио педофила. Разумео.

Веза је то што је реч о полно зрелом детету. То је битна чињеница - што је реч о малолетној особи, а не што је полно зрела. Имај на уму да и млађе особе могу бити полно зреле.

Дакле, мислиш да је у реду да дете ступа с далеко старијом особом у сексуалне односе само зато јер му се свиђа и јер је полно зрело, а без обзира на емоционалну незрелост.
Da li je u redu ne znam i iskreno nije me ni briga sta drugi rade, zakonska granica je 14 ili 15 godina ako se ne varam.
Ako cemo tom logikom, onda su i oni od 18 jos uvijek djeca zato sto ih peru hormoni, s druge strane, imas ljude od 16 koji su zreliji od nekoga s 25 godina.
Apsolutno ne zelim niti mislim bioloski nerazvijeno dijete trpati u isti kos s nekim od 15 ili 16 godina.
U jednom visoko razvijenom Japanu koji je svjetlosne godine udaljen od filipinske govnare, najnormalnije je da skolarke od 15 ili 16 godina stupaju u odnose s nekakvim starkeljama izvrsnim direktorima koji ih za to placaju ili im kupuju stvari.
Na kraju krajeva, vjerujes li ti stvarno da danasnji klinci vec u sedmom ili osmom razredu nemaju seksualne odnose?

I jos nesto - sta mislis s koliko su godina radjale nase cukun-cukun babe?

Нимало. Али знам да је веома тешко прихватити горку истину, а то је нешто сасвим нормално (пружање отпора супротстављеним чињеницама и прихватање да нисмо у праву).

Poslednja izmena:
Da li je u redu ne znam i iskreno nije me ni briga sta drugi rade,
Никад нас није брига шта други раде, а кад је реч о нашој деци, онда или контрадикторност или релативизација. Ти сад покушаваш да релативизујеш нешто.

zakonska granica je 14 ili 15 godina ako se ne varam.
Ирелевантно.

Ako cemo tom logikom, onda su i oni od 18 jos uvijek djeca zato sto ih peru hormoni,
Тако је. Буквално у свим земљама света су деца, и сви биолози и антрополози ће то потврдити.

s druge strane, imas ljude od 16 koji su zreliji od nekoga s 25 godina.
Ирелевантно.

Apsolutno ne zelim niti mislim bioloski nerazvijeno dijete trpati u isti kos s nekim od 15 ili 16 godina.
Шеснаестогодишње дете није, нити може бити биолошки развијено и зрело. О чему причаш?

U jednom visoko razvijenom Japanu koji je svjetlosne godine udaljen od filipinske govnare, najnormalnije je da skolarke od 15 ili 16 godina stupaju u odnose s nekakvim starkeljama izvrsnim direktorima koji ih za to placaju ili im kupuju stvari.
Ирелевантно, човече. Па ти једино умеш да замениш тезе и то користиш као аргумент. Шта кога боли ђока што је негде на свету педофилија нормализована, прихваћена или чак законски толерисана, бре?

Na kraju krajeva, vjerujes li ti stvarno da danasnji klinci vec u sedmom ili osmom razredu nemaju seksualne odnose?
Аман, ирелевантно! Да ли то значи да треба правдати педофиле који јуре децу? Шта је бре ово данас с људима, какве су ово приче?

I jos nesto - sta mislis s koliko su godina radjale nase cukun-cukun babe?
Нема шта ја или ти да мислимо, нису ни оне мислиле, живело се по 40 година у просеку, старији су били поштованији него данас јер се њихова мудрост ценила, а било их је неупоредиво мање него у данашњем свету гетонтолишких пацијената и припача хлеба, а млађи су стога морали да се жене и удају нешто раније, а данас нема потребе за таквом праксом па се од тога и удаљило друштво, а ти би тиме да правдаш то што педофили од 30 година петљају с клинцима упола млађим, причаш ми ту о неким јапанским педофилима и деци која су јадна принуђена да се продају да би преживела, фуј, јадан ти пример за похвалу.

Никад нас није брига шта други раде, а кад је реч о нашој деци, онда или контрадикторност или релативизација. Ти сад покушаваш да релативизујеш нешто.

Ирелевантно.

Тако је. Буквално у свим земљама света су деца, и сви биолози и антрополози ће то потврдити.

Ирелевантно.

Шеснаестогодишње дете није, нити може бити биолошки развијено и зрело. О чему причаш?

Ирелевантно, човече. Па ти једино умеш да замениш тезе и то користиш као аргумент. Шта кога боли ђока што је негде на свету педофилија нормализована, прихваћена или чак законски толерисана, бре?

Аман, ирелевантно! Да ли то значи да треба правдати педофиле који јуре децу? Шта је бре ово данас с људима, какве су ово приче?

Нема шта ја или ти да мислимо, нису ни оне мислиле, живело се по 40 година у просеку, старији су били поштованији него данас јер се њихова мудрост ценила, а било их је неупоредиво мање него у данашњем свету гетонтолишких пацијената и припача хлеба, а млађи су стога морали да се жене и удају нешто раније, а данас нема потребе за таквом праксом па се од тога и удаљило друштво, а ти би тиме да правдаш то што педофили од 30 година петљају с клинцима упола млађим, причаш ми ту о неким јапанским педофилима и деци која су јадна принуђена да се продају да би преживела, фуј, јадан ти пример за похвалу.
Dobro onda ti idi istjeruj pravdu, mijenjaj zakone, stavi da je stupanje u spolne odnose dozvoljeno tek od 27 godine, sta drugo da ti kazem?

Па, више ништа и не треба, реко си оно, баш све...
Znaci sada bi se po tebi cijeli svijet trebao zgrazati nad zlom uciteljicom koja je iskoristila nevinog djecaka, a ne mladog, uspaljenog junca?
Ili zabadati nos u posla neke srednjoskolke koja se za pare dere s nekim dedom?

Znaci sada bi se po tebi cijeli svijet trebao zgrazati nad zlom uciteljicom koja je iskoristila nevinog djecaka, a ne mladog, uspaljenog junca?
Ili zabadati nos u posla neke srednjoskolke koja se za pare dere s nekim dedom?
Сачувај, Боже, и саклони.

Јок, треба их величати на сва звона.
Управо је та чињеница што је дечко млад и успаљен оно што је искористила код њега. Али коме и зашто на Балкану причати... Па, овде сваки Пера зна све боље од сваког стручњака, овде је срамота и бити образован и овде једино можеш бити попљуван због тога, и оптужен за низ глупости током дискусије кад се саговорник осети угроженим па пређе из дефензиве у офанзиву.

Ja pri najboljoj volji ne mogu osuditi dobru uciteljicu i njen humani cin, a ti osudjuj.
Би ли исте речи употребио пред судом, лекарском комисијом за утврђивање психичког здравља, педагозима, полицијским службеницима, особљем школе?

Би ли исте речи употребио пред судом, лекарском комисијом за утврђивање психичког здравља, педагозима, полицијским службеницима, особљем школе?
Da.
Zato sto me poceo boliti djon za razne strucnjake, vjestake, pedagoge kurce-palce.
Pedagogija je danas npr. da ti na zapadu dijete smije srati i pisati po glavi, a ako ga zbog toga opletes po guzici, kucaju ti razne sluzbe na vrata.
To se danas smatra razumnim.

Da.
Zato sto me poceo boliti djon za razne strucnjake, vjestake, pedagoge kurce-palce.
Све речено, још једном.

Pedagogija je danas npr. da ti na zapadu dijete smije srati i pisati po glavi, a ako ga zbog toga opletes po guzici, kucaju ti razne sluzbe na vrata.
To se danas smatra razumnim.
Не, сматра се разумним не тући дете већ васпитавати правилно, али неће на Балкану распалом батина још дуго изаћи из употребе, пошто се деца у континуитету физички злостављају од малена, на то навикавају, о бољем не знају или у најбољу руку боли их ђон за разне стручњаке јер они знају боље од њих, и онда једва чекају тако поремећени од малих ногу да добију и они своју децу за малтретирање.

А ја се па чудим што се педофилија одобрава. Овај су део света Османлије не закочиле на 500 година, него уназадиле за још толико, па ценим да ће отприлике толико и требати да се друштво из корена измени, а најмање још један век.

Не, сматра се разумним не тући дете већ васпитавати правилно, али неће на Балкану распалом батина још дуго изаћи из употребе,
I ne treba izaci.
Zna se da je batina iz raja izasla, a Balkan je raj na zemlji.

Znaci po tebi je opravdana kazna od deset godina zatvora zbog seksualnog odnosa s osobom od 15 godina, iako nije bilo nikakve prisile.
To zelis reci?
Не?
Оправдана је казна, да. Уопште нисмо разматрали адекватну дужину или природу казне, нити је битно.

Back