Uchenje

Koliko vremena u proseku odvajate dnevno za uchenje?

• Samo pred ispitivanja

• 1 do 2 sata

• 2 do 3 sata

• 3 do 4 sata

• Vishe od 4 sata

• Ne uchim uopshte

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E ovcice,ne znam da li se secas kad si dosla sa Jecom kod nas na zurku i Jeca uzele jedan balon i pita mene da li sme da ga pukne,ja jos odgovorim odricno i ona me upita zasto.Tada sam imala duge nokte i dok je ona tako drzala balon nezno sam ga probusila noktom i odgovorila "Zato sto ocu ja da ga probusim".Sta kazes?!
ne da se secM Nego kad god vidimo balon nas dve to prepricavamo i umirem0o od smeha :lol:

Mnogo vise od 4 sata. Ne ucim po satima nego po stranicama, ako knjiga ima 230 strana a ja imam 10 dana do ispita onda svakog dana predjem 23 strane, jos jednom predjem one 23 od juce, a zadnji dan predjem sve ponovo jos jednom i dobijem desetku.

Ja malo učim, samo obnavljam predmete koje mrzim, kao što je istorija
Inače, pamtim na času, i otprilike obnavljam 30-tak minuta dnevno... To mi je dovoljno za gotovo sve predmete...

Ja nazhalost i ne pratim toliko nastavnike kad prichaju neku novu lekciju.Nije ni chudo shto se nekoliko sati dnevno ubijam od uchenja.Potrudiću se da ne bude tako u gimnaziji. Inache kad ne nauchim neshto kod kuće, onda u shkoli na brzaka ishchitam to nekoliko puta.

Ja nazhalost i ne pratim toliko nastavnike kad prichaju neku novu lekciju.Nije ni chudo shto se nekoliko sati dnevno ubijam od uchenja.Potrudiću se da ne bude tako u gimnaziji. Inache kad ne nauchim neshto kod kuće, onda u shkoli na brzaka ishchitam to nekoliko puta.

Ja bas naprotiw,slusam na casu(sem ako mi bas nije zanimljiwo),a kod kuce.........:whistling::whistling::whistling:

PS>ALI...........posto i ja sad krecem u gimn to ce se promeniti.............nadam se...........

Back