UCESTVUJTE U IZGRADJIVANJU MOJE BUDUCNOSTI - pomozite mi da izaberem fakultet

Chelsea4ever

Početnik
Poruka
4
zelim da mi pomognete oko izbora faxa..da vas upoznam sa mojim mogucnostima....u osnovnoj sam bio vukovac...sad u srednjoj furam prosek 4,6-4,7....
Moja interesovanja su okrenuta ka istoriji,kompjuterima,geografiji i u ajde da kazemo reziji....ali to nije ono sad da budem nastavnik istorije ili geo...vec da se zaposlim negde normalno
PREDLOZITE STA MISLITE i jedini uslov je da nema matematike,fizike i hemije toliko.. :DDD Hvala Unapred
ONaj ko me uputi na pravi put dobija 30% od moje prve plate :D:ok:

Poslednja izmena od moderatora:
zelim da mi pomognete oko izbora faxa..da vas upoznam sa mojim mogucnostima....u osnovnoj sam bio vukovac...sad u srednjoj furam prosek 4,6-4,7....
Moja interesovanja su okrenuta ka istoriji,kompjuterima,geografiji i u ajde da kazemo reziji....ali to nije ono sad da budem nastavnik istorije ili geo...vec da se zaposlim negde normalno
PREDLOZITE STA MISLITE i jedini uslov je da nema matematike,fizike i hemije toliko.. :DDD Hvala Unapred
ONaj ko me uputi na pravi put dobija 30% od moje prve plate :D:ok:

za ovo drugo sto si naveo su ti potrebne fizika i matematika. ti najbolje znas sta ti najbolje ide i sta najvise volis. to upisi.
mi, forumski anonimusi, ne mozemo ti dati savet sta da upises jer nismo u tvojoj kozi :cool:

Ako hoces nesto bez matematike i sličnih prirodnih nauka, otpiši "kompjutere" odmah. Na režiju, koja dođe na fakultetu umetnosti, kao i na druge smerove na istom faksu, upada malo ljudi, to otpiši odmah. Istorija i Geografija je kul, sad ti vidi, malo je posla za obe strane. Geografski je opet bolji izbor of Filološkog, sa ekonomske strane.
Onda upisi fakultet politickih nauka jer je taj fakultet isto kao i pravni bez matematike fizike i hemije.A ako si zainteresovan za reziju onda upisi audio vizuelne komunikacije.

Back