Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ma nema shanse da me izvuku. probala sam nekad za zlatnu zhicu i milionera sam zvala-slala kako tovec... pa vishe ne
mozda onaj sam protiv svih posto ti tu gledaju CV nije samo sreca u pitanju (videti na sajtu)
ali mislim da tu i nisu neke pare??
e kao znam strava pa cu da pokupim pare...he
jao slala sam u politici kad je bilo...treba odgovor da posaljesh od 15.00 kao pa ko prvi ili prvih pet.. i onda se tempirash zovesh 95 da bude tacno 15.00 kad stigne a ne 14.59.59 ili 15.00.10 poshto se svi tako namestaju...i nije mi uspelo nikad
ma da..prevara ziva....
iskreno....dopadao mi se Milioner....ali sve mi mirise da je i ti teska prevara...i namestaljka...
maaaaaaaaaaaaa
imam koliko zaradim
ne volim te navlakuse....
ne...nikad nisam uchestvovao u tako nekim igrama na sretju...ok sem poker aparata al to i nije bash isto...
chuj prevara...jock nije prevara super je shto ljudi uche shtoshta iz kvizova te se svakome pruzha shansa da zaradi novac a da ne mrdne dupetom...ma sve na televiziji je prevara i glupost...ok osim ponechega tipa crtatja i tako toga al i to je disqtabilno...south park je pravedan...
Ne, jer nikada nista nisam dobila na razlicitim kvizovima i nagradnim igrama, osim blokceta i olovke za poslate kesice od slicica, koje sam skupljala sa 5 god! A ti kvizovi su najbrze i najjednostavnije otimanje para, zato ih toliko i ima........