Ucestvujete li u ...????

ma nema shanse da me izvuku. probala sam nekad za zlatnu zhicu i milionera sam zvala-slala kako tovec... pa vishe ne

mozda onaj sam protiv svih posto ti tu gledaju CV nije samo sreca u pitanju (videti na sajtu)

ali mislim da tu i nisu neke pare??

e kao znam strava pa cu da pokupim pare...he

jao slala sam u politici kad je bilo...treba odgovor da posaljesh od 15.00 kao pa ko prvi ili prvih pet.. i onda se tempirash zovesh 95 da bude tacno 15.00 kad stigne a ne 14.59.59 ili 15.00.10 poshto se svi tako namestaju...i nije mi uspelo nikad :(

ne...nikad nisam uchestvovao u tako nekim igrama na sretju...ok sem poker aparata al to i nije bash isto...
chuj prevara...jock nije prevara super je shto ljudi uche shtoshta iz kvizova te se svakome pruzha shansa da zaradi novac a da ne mrdne dupetom...ma sve na televiziji je prevara i glupost...ok osim ponechega tipa crtatja i tako toga al i to je disqtabilno...south park je pravedan...

Ne, jer nikada nista nisam dobila na razlicitim kvizovima i nagradnim igrama, osim blokceta i olovke za poslate kesice od slicica, koje sam skupljala sa 5 god! A ti kvizovi su najbrze i najjednostavnije otimanje para, zato ih toliko i ima........

Back