Pozdrav, imam 17 godina, muskarac sam i imam problem sa ucestalim mokrenjem. Ovo traje vec duzi niz vremena, i ja sam odnedavno resio da odem kod lekara da vidim sta nije u redu sa mnom. Rekao sam doktoru da ne osecam nikakvo peckanje, bol niti ista slicno, a on mi je rekao da je verovatno neka bakterija u pitanju ili neka upala. Dobio sam da pijem dve kutije Cefaleksina i jednu kutiju antibiotika. Popio sam to, medjutim, nista se nije promenilo. I drugi put sam otisao kod doktora, a tada su me poslali na ultrazvuk, zatim sam davao mokracu i vadio krv zbog provere secera, krvi, jetre i bubrega. Dobio sam rezultate i receno mi je da mi je sve perfektno, ne znam kako moze biti kada ja i dalje imam taj problem sa ucestalim mokrenjem i pokusacu da ga opisem sto je bolje moguce. Kada mokrim, ne osecam nikakvo peckanje, bol, ili nesto drugo. Ne pijem toliko puno vode, najvise do 2l u toku dana. Ponekad mokrim svakih pola sata, ponekad svakih sat vremena, ponekad sam u stanju da mokrim svakih 10-15 minuta, a najvise koliko izdrzim da ne mokrim je dva sata. Ono sto je specificno je to da mogu da mokrim "beskonacan broj puta". Kada zavrsim sa normalnim mokrenjem i sacekam 5-7 sekundi, kao da imam jos malo mokrace u sebi, ali nju ne izbacujem "redovnim mokrenje" vec moram malo da se "napnem", tj. moram da se malo pomucim da bih to izbacio (kao da mokrim u mlazovima) I tako uvek, kao da uvek imam mokrace u sebi koja mora da se izbaci. Primer ovoga je, kada npr. popijem 1 pivo, ne mogu da prestanem da mokrim. Kao da iznova i iznova imam mokrace u sebi. Zavrsim sa normalnim mokrenjem i sacekam nekoliko sekundi, i tada opet moram da mokrim. Mokraca mi je skoro uvek providna, kao voda. U toku dana mokrim vise od 10-15 puta sigurno. Da li je neko imao slicnih iskustva i sta preporucuje? Da li da krenem sa nekim cajevima? Hvala unapred.