Ucenjivanje pizzom

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
Ajmo malo o ucenjivanju pizzom i sexualnim sankcijama.

Napisite neko vase misljenje i iskustvo povodom ovoga. :kafa:

Ako zena ne daje dovoljno sexa muskarcu da li on ima moralno pravo da je vara ili treba da raskine?

S obzirom da je ucenjivanje sexom jedan vid iskoriscavanja da li i on ima moralno pravo da iskoristi i sutne zenu ili treba da raskine i ne bude u takvoj vezi?

Nemam iskustva sa seksualnim ucenjivanjima pre veze, pošto bih se okrenuo i otišao. Problem bi se pojavljivao kad bi veza već nastala, što kao nedostatak seksualne želje, što kao direktno ucenjivanje ("uništavam atmosferu u vezi i sl"). Kao mlađi znao sam i pristajati na to, ali danas, nemam živce za prenemaganja i igre u vezi.
Za muškarca je važno da stekne iskustvo u životu. Ako to uključuje i vezu u kojoj je izložen manipulaciji i emotivnom ucenjivanju i to je dobro. Glavno, važno, najvažnije je da ne zaglavi u takvoj vezi.

Dokle su ruke prave i zdrave problema nema.

Ajde da razumem kada je zena ljuta, pa ne zeli da spava sa muskarcem, savrseno normalno i razumljivo, ali "ne dam dok ti ne uradis to i to" ili "ti neces to i to, ja ne dam".
Mislim da zena samo tako ponizava i vredja sebe, a i muskarca, jer na jedan nacin mu kaze da je *ickopacenik i da ona samo treba da zavrti guzom i on ce da zabalavi kao bez mozga, a i ona ako ne moze recima i razgovorom da resi problem, nego mora da uplice vaginu u to, pa govori o tome sta smatra da joj je najjace oruzje i koliko vredi.

Ne mislim da ima pravo da je vara, ja sam ipak za ono, dok zvanicno ne padne raskid, nema mesta za druge ljude, ali ako ga ucenjuje tipa "neces kod moje kumice na rodjendan, pa necu ja tebi da pusim, ma necu ni da ti dajem, pa ti gledaj sta ces", mislim da ima pravo da raskine, posebno ako je to cesto.
Za svaki oblik manipulacije i iskoriscavanja ima se pravo na raskid, tako da ovo nije izuzetak.

za ovu moz me ucenjuje
p10207141.jpg

:balavi:

to mi ne bi bio problem, više se bojim da ne bih bio u stanju da odgovorim na njen apetit pošto mi je libido u hroničnoj stagnaciji

možda bi čak njeno uslovljavanje jačalo moju želju, nego da je na izvolte

A zasto muskarac ne bi mogao da ucenjuje zenu seksom? Je l to zena ima manje potrebe? Ako je dobar u krevetu, onda ce i njoj seks znaciti bar koliko i njemu.

Vidis, zenama je po pravilu manje potreban sex nego muskim paljevinama. :)

U pravu si da dobar yebach nece biti mnogo ucenjivan.

A ja sam dosta sumnjicav da te manipulatorke imaju po par yebacha. :lol:

Ajmo malo o ucenjivanju pizzom i sexualnim sankcijama.

Napisite neko vase misljenje i iskustvo povodom ovoga. :kafa:

Ako zena ne daje dovoljno sexa muskarcu da li on ima moralno pravo da je vara ili treba da raskine?

S obzirom da je ucenjivanje sexom jedan vid iskoriscavanja da li i on ima moralno pravo da iskoristi i sutne zenu ili treba da raskine i ne bude u takvoj vezi?

onog trenutka kad se mindz uskrati bez adekvatnog razloga i shodnog objasnjenja ja odo :)

JEDNOM NEDELJNO - PROSEK

Prosečni parovi upražnjavaju seks pet puta mesečno. Svaki deseti ispitanik priznao je da ga partner ne privlači kao pre, a svaki peti da više ne voli partnera ili partnerku. Petina ispitanika ponekad glumi da je bolesna kako bi izbegla intimnost. Svaki treći odrasli seks doživljava kao kućni posao, prenosi Večernji. ***Dobre i loše strane seksualne apstinencije

" Izazovi modernog života očito prisiljavaju ljude u braku da potisnu romantičnu stranu svojih života i svojih brakova. Jako je zabrinjavajuće što seks sve više parova doživljava kao kućni posao, odnosno obavezu", smatra Lorens Kristensen.

Nesto sto sam nasao na netu.

- - - - - - - - - -

mozda pre 10 godina.nem ja zivaca za te vaginalne manipulacije kad sam toga uvek imo kolko sam hteo

Pa ja ne raskidam tek tako iz cuga.

- - - - - - - - - -

Evo jos nesto sa neta.

Ucenjivanje voljene osobe seksom nije nimalo retka pojava, baš kao ni emotivne ucene. I, ima podjednako "pozitivne" efekte kao i bilo koja ucena - vremenom uništava odnos među partnerima.

Zapravo, tu se ne radi samo o ucenama seksom već i o korišćenju seksa za još nešto osim za razvijanje ljubavi i bliskosti, kao i za uživanje i pružanje zadovoljstva. Recimo, ona sačeka da on bude opušten nakon seksa da bi mu rekla da je potrošila veliku sumu novca na cipele, ili da bi tražila od njega da učini to-i-to, ili da joj pruži to-i-to. Ili da bi pokrenula razgovor o nekoj osetljivoj temi.

Šta je loše u tome, tako će lakše da primi vest ili zahtev ili razgovor? Ponekad, retko, hoće; znatno češće neće, nego će se osećati kao da je sačekan u zasedi u trenutku kad je najranjiviji. A to boli, naročito kad vam to uradi neko koga volite i kome verujete. I ako voljena osoba često radi takve stvari, partner vremenom počne da strepi od seksa, pita se šta će ga sledećeg puta dočekati.

Druga varijanta je kad voljena osoba uskraćuje seks dok ne dobije ono što želi, šta god to bilo. Naravno, malo ko će to direktno tako reći: "Nema seksa dok ne uplatiš letovanje na Karibima", zaista malo ko izgovori - ali ispadne da osoba pristane na seks tek kad dobije ono što želi, pre toga nalazi različite izgovore. Mora da bude potkupljena da bi pristala na vođenje ljubavi.

Još jedna nezgodna stvar u vezi s ucenjivanjem seksom: ni osoba koja to radi ne uživa nešto naročito. Nekad dobije ono što želi, ali već sam čin ucene je navodi da se više koncentriše na manipulisanje voljenom osobom, ili na kažnjavanje voljene osobe zbog neispunjavanja zahteva, nego na samo vođenje ljubavi, a onda ni uživanje nije baš neko.

Izbegavajte ucene seksom, kao i ucene bilo kakve vrste. Možda time i dobijete nešto materijalno ili naterate voljenu osobu da učini nešto, ali gubite nešto mnogo dragocenije, a to su ljubav i bliskost. Pored toga, kad ste s voljenom osobom bliski, što se delom postiže i vođenjem ljubavi, onda je ona sama po sebi voljnija da vam udovolji, bez ikakve manipulacije sa vaše strane.

Da li ste skloni ucenama?
Da li ste nekada doziveli ucenu od strane svoga partnera ili ste vi ucenjivali nekoga?

Prava manipulatorka ti nikada neće reći "uradi to ili to ili ne dam" . Doziraće ti taman toliko da ne skontaš šta se dešava a ostaneš uvek željan. I dobijaće šta joj treba.

Samo totalna guska može otvoreno ucenjivati,jer tako šalje jasnu poruku da sex odrađuje reda radi a ne zato što uživa i kod svako iole normalanog muškarca će brzo završiti u otpadu. E sad uvek ima papana,koji od mirisa ribice ne vide ništa dalje. Svaka krpa nađe zakrpu.

Prava manipulatorka ti nikada neće reći "uradi to ili to ili ne dam" . Doziraće ti taman toliko da ne skontaš šta se dešava a ostaneš uvek željan. I dobijaće šta joj treba.

Samo totalna guska može otvoreno ucenjivati,jer tako šalje jasnu poruku da sex odrađuje reda radi a ne zato što uživa i kod svako iole normalanog muškarca će brzo završiti u otpadu. E sad uvek ima papana,koji od mirisa ribice ne vide ništa dalje. Svaka krpa nađe zakrpu.
a ja jadan gloop pa igram oko pcke ko dete :)

Generalno govoreci, mi muskarci ispadosmo takvi da zene mogu nama da upravljaju. Nedovoljno momci znaju i ocevi im ne prenose neko znanje generalno govoreci.

Generalno govoreci, mi muskarci ispadosmo takvi da zene mogu nama da upravljaju. Nedovoljno momci znaju i ocevi im ne prenose neko znanje generalno govoreci.

Ne moze se generalizovati...samo ima zena koje umeju i muskaraca koji im dozvoljavaju i to je sve.

Postoji i masa obrnutih slucajeva,zaljubljenih gusaka koje prate djuvegiju u svemu i rade sta im se trazi bez obzira koliko je to lose po njih.

Seks je jedina aktivnost za koju nam trebaju žene.Čak ne znam ni mnogo muškaraca koji hoće decu niti očekuju od žena ''ljubav do kraja života''.Sve ostalo umemo da odradimo sami ili to rade kućni aparati.Ako neće seks koji će mi?Znači pedala.

I ti Gan i Lollol ste u fazonu momentalnog raskida i ne biste se nadjahavali i varali.

Mada kada bih bio sa nekom manipulatorkom, ne vidim zasto ne bih pokusao i ja nju da iskoristim pa i varanje je skroz moralno sa moje tacke gledista.:cool:

Ne daje dovoljno sexa, naci cu onda jos neku.:)

Sve ovo hipoteticki.:)

zato sto kad dodje do toga ja sam u prici visa vrednost i nemam ja vremena da se zajebavam sa tim :) ja tebi ti meni mi meni vi tebi i te seme, ja se lepo isparim i ciao bella kaj se posle na rate

I ti Gan i Lollol ste u fazonu momentalnog raskida i ne biste se nadjahavali i varali.

Mada kada bih bio sa nekom manipulatorkom, ne vidim zasto ne bih pokusao i ja nju da iskoristim pa i varanje je skroz moralno sa moje tacke gledista.:cool:

Ne daje dovoljno sexa, naci cu onda jos neku.:)

Sve ovo hipoteticki.:)

Ne mora momentalan raskid, ali ako ona primera radi za 2 godine spava 5 puta sa mnom, nesto tu ne stima.
Jos ako krene, "ako ne idemo na more ove godine, pa neces vaginu da vidis nikad, je l' ti jasno".

Ne znam, ali mene takve izjave kao muskarca vredjaju. Ispada da sam ja neki pacenik po njenoj logici koji mora da izmoli da mi ona rasiri nogice kada sam dobra kuca i kada je slusam.
Oh ne, moram da nadjem vaginu, umirem....treba mi....vagina....hitno. :hahaha: Karikiram malo, ali kapiras, ispada da smo mi muskarci vaginalno zavisni i da nam vagina vise treba nego vazduh.

Mislim da ta metoda, "ne daje dovoljno, treba mi jos" ne pije vodu po mom misljenju, jer se cesto koristi kao izgovor, iako nema vaginalne manipulacije.
To cisto kazem jer ljudi nemaju iste apetite uvek i pogled na seks, neko je otvoreniji, nego bi 5 puta dnevno i sl.

Mora su tu malo napraviti kompromis, ali ako je ucena u pitanju i manipulacija, to je druga prica.

Back