Ucenje jezika u stranoj zemlji

Poruka
17.135
Resio sam jos pre nekih mesec dana da sada za letnji raspust , umesto sto bih iskesirao 300-400 evra za more investiram u nesto pametnije . Naime, razgovarao sam sa drugaricom koja ima istu zelju kao ja a to je da odemo za letnji raspust u Fr da usavrsimo jezik i eto kao turiste, cisto vidimo nesto novo, upoznamo nove ljude i slicno . Ono sto bih voleo jeste da ako postoji neko ko zna, koje je upuceniji od mene da kaze odnosno predlozi neko mesto u Fr koje ima hostele, studentski smestaj pour les etrangers i tome slicno, a da je pritom neko manje mesto, mada ne nuzno . Cisto da nam cela avantura bude sto jeftinija . Ni jedno od nas dvoje ne pati od toga da vidi Pariz i slicno, tako da bismo se zadovoljili i manjim mestom koje mozda i ne mora da bude atraktivno za turiste a da opet mozemo da stupimo u kontakt sa ljudima, vidimo nesto novo i slicno . Naravno bilo bi pozeljno da se nalazi neki veci grad negde u blizini cisto ako se uzelimo nekog uobicajanog izlaska . Da li postoji neki predlog? Bio bih vrlo zahvalan .

Srdacan pozdrav

Back