(Učenici) Koliko ste kinti pukli za poklone profesorkama?

Suma iznosi:

• do 100 din

• preko 100 din

• oko 500 din i preko

• Ništa nisam dao/la.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Morena_007

Aktivan član
Poruka
1.585
8. mart :roll: feministički praznik ... ja ga lično ne podnosim, no

živo me intersuje koliko ste para dali za ulizivanje profesorkama, jer malo njih, uopšte, zaslužuje bilo kakvu vrstu pažnje :lol: čast izuzecima
da li ste kupovali zasebno poklon ili ste to učinili kolektivno? šta ste kupili?

ja sam 200 dinara. razrednoj smo kolektivno kupili cveće i jednu torticu da se zasladi pre nego što nam zabode kontrolni o kom na sva usta priča. oduševila se, kao!
posle smo kupili buket cveća i profesorki srpskog jezika jer joj je ujednio danas bio poslednji čas sa nama. i tako ... preživeli smo

Poslednja izmena:
Ja imam razrednog,tako da nisam morala da se trosim.

Mislim da stvarno mora da se uvede neki praznik da i muški nastavnici dobijaju poklone
Doduše kad dođeš u zbornicu, a one sve vuku neke buketiće u najlonu sa kojima ne znam šta bih
Zato neka se na taj novi praznik poklanjaju one velike čokolade

edit: Morenine ideje zaboravite, nekima je rođendan za vreme raspusta :per::whistling:

Mislim da stvarno mora da se uvede neki praznik da i muški nastavnici dobijaju poklone
Doduše kad dođeš u zbornicu, a one sve vuku neke buketiće u najlonu sa kojima ne znam šta bih

edit: Morenine ideje zaboravite, nekima je rođendan za vreme raspusta :per::whistling:

a, šta kažete, nastavniče, da vaš dan bude 9. mart :lol:
mislim da se svi slažemo ... dakle, predlog se usvaja jednoglasno! :per:

Evo: www.facebook.com/group.php?gid=339962227013 -
P.S. valjda je bolje kladionica i pivo od cveca... I ja bih se menjala :)

Poslednja izmena:

Back