Učenice oralno zadovoljavale đake?

cronamm

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
300
Prema pisanju Novosti, pojavile su se priče da u pojedinim novosadskim srednjim školama učenice tokom velikog odmora u svalačionicama ili školskim toaletima oralno zadovoljavaju svoje vršnjake, a da kao "nagradu", one navodno, dobijaju užinu ili cigarete.

Predsednik aktiva direktora srednjih škola i direktor Tehničke škole, Stanko Matić, tvrdi da su ovakve priče – prenaduvane

"Mislim da su to dečje priče, koje potiču uglavnom od dečaka, a da one u praksi ne postoje. Možda se i dogodilo jednom-dvaput, ali ne mogu da poverujem da je toliko omasovljeno, barem ja nemam takvu informaciju", kaže Matić za "Novosti".

Međutim, učenica trećeg razreda jedne strukovne srednje škole J.S. (17) kaže da joj je poznata igra "kameno lice", kao i učenici koji učestvuju u takvim igrama.

"Već godinu dana se ova igra praktikuje u nekoliko škola, a najčešće se upražnjavala zimi, u popodnevnoj smeni, jer već posle 16 časova pada mrak. Nekoliko dečaka oformi krug, devojčice kleknu ispred njih, a dečaci imaju 'zadatak' da sve vreme 'igre' ne menjaju izraz na licu", ispričala je J.S.

Kako ona objašnjava, u igri učestvuju učenici iz više razreda, a svi koji pristanu važe za "face" u razredu.

"U susednoj školi, nedavno je ova 'igra' snimljena mobilnim telefonom, pa su sada svi u strahu da snimak ne osvane na internetu", kazala je ona.

Izvor "Novosti" blizak novosadskoj policiji tvrdi kako je vest o "kamenom licu" i pružanju oralnog seksa po ceni užine stigla i do uprava svih škola u kojima se to radi, ali da se, zbog čuvanja renomea, naročito pred upis nove generacije đaka, takve stvari zataškavaju.

Šef Odeljenja za suzbijanje maloletničke delinkvencije Nenad Erdeljan kaže, za "Novosti", kako od 2010. godine, kada je zabeležen prvi slučaj snimanja seksualnog odnosa u svlačionici škole, koji je potom prosleđen putem mobilnog telefona većini đaka, policiji nije prijavljen nijedan novi.

"Sve i da jeste, seksualno opštenje, ukoliko je na dobrovoljnoj bazi, može samo da se podvede pod nepristojno ponašanje i policija, po zakonu, nema osnova za podnošenje krivične prijave. Ne kažem da tu nema disciplinske odgovornosti škole, inspekcije, pa i samih učenika, ali policiji prijave zbog seksa ne stižu često", kazao je on.

Ni prosvetnoj inspekciji slični događaji do sada nisu prijavljivale ni škole, a ni roditelji.

"Ukoliko su te informacije tačne, što ne bi bilo ni čudno, trebalo bi pokrenuti javnost, pa i učenike da o tome progovore, jer se ne bi smelo dozvoliti da mladi ljudi misle kako je takvo perverzno ponašanje normalno", kazala je za Novosti glavni prosvetni inspektor Ljiljana Srđanov.
Izvor B92 i Blic online na sajtu www.***************

ovi ko s marsa da su pali jebbem ti sunce...:/
sve se ono nešto čude o jeote kako je to moguće...
pa ne...jok ne puše im po školama...ma kaki...

ja sam imo ponudu dok sam išao u školu ali nisam hteo jer sam morao da uradim domaći iz matematike
to je zato što sam uvek spavao posle orgazma pa sam se uplašio da neću uraditi domaći
kada sam završio matematiku ona nije htela više sa mnom da priča
Šta sad da radim?

M.P. II-4, srednja balvano-preradjivačka

Naše prababe i pradede su sve to radile sa 16-17 godina, mislim ulazili u brak ono u full-u

Zakon dozvoljava starijim maloletnicima seksualne igrarije :rtfm:

Jvni moral nam na nivou...

Burno reagujemo na prirodno ali svi pognemo glave na inceste, sodomiju, nehrišćansku veronauku Palih Andjela...

Nebitno.
Problem je u padu morala, nije bitno šta radiš kod kuće, nego kako se ponašaš u društvu i u školi, na ulici i na poslu.

Nikada do sada niej bilo prostitucije u školi i to je problem što se pojavila.

Nebitno.
Problem je u padu morala, nije bitno šta radiš kod kuće, nego kako se ponašaš u društvu i u školi, na ulici i na poslu.

Nikada do sada niej bilo prostitucije u školi i to je problem što se pojavila.

dobro bre aco, pa u školama se i zaljubljuje...
to onda znači da takve škola nije ni zanimala nego im služila kao mesto za upoznavanje?

Razlika izmedju zaljubljivanja i prostitucije je ogromna.

nemam ja nišzta protiv da imaju seksualne odnose, to je prirodno u ostalom, ali imam protiv prostitucije i nemorala.

jao aco, jao aco, jao aco...
ti si momak sa pdf Politika i slab si na emotivnom polju
Mi smo na LJiS u nekoliko navrata medjusobno proveravali neke stvari
u životu možeš imaš prostitutku a možeš i ženu, kad staviš na papir koliko koja košta a koja te više zajebava...
Inače sinnketova tema "kres za snickers" bila ekspresno obrisana, čovek je tako postavio temu da se neko zljubljuje u neku pa joj poklonio snickers (umesto cveta) na početku veze da bi se na kraju oni kresnuli a ljubomorna moderatorka došla pa zatvorila odmah, o BDSM recimo nisu zatvarale uopšte...

a ovo u školi - mlados' ludos'
verujem da roditeljima nije baš svejedno ali oni su željni života... sendviča... cigareta...
politčari nas dotle doveli...

Poslednja izmena:
jao aco, jao aco, jao aco...
ti si momak sa pdf Politika i slab si na emotivnom polju
Mi smo na LJiS u nekoliko navrata medjusobno proveravali neke stvari
u životu možeš imaš prostitutku a možeš i ženu, kad staviš na papir koliko koja košta a koja te više zajebava...
Inače sinnketova tema "kres za snickers" bila ekspresno obrisana, čovek je tako postavio temu da se neko zljubljuje u neku pa joj poklonio snickers (umesto cveta) na početku veze da bi se na kraju oni kresnuli a ljubomorna moderatorka došla pa zatvorila odmah, o BDSM recimo nisu zatvarale uopšte...

a ovo u školi - mlados' ludso'
verujem da roditeljima nije baš svejedno ali oni su željni života... sendviča... cigareta...
politčari nas dotle doveli...

:eek: sodoma i gomora...

flowers.gif

Back