- Poruka
- 48.596
zar je tako....očajno..![]()
ja i tvoju hrvatsku posmatram kao rupcagu, kao i ostale zemlje u okruzenju. s tom razlikom sto ja nemam problem da kazem to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar je tako....očajno..![]()
ti znas..takva cura moze da bude bolja zena od neke nevine bre, zna cijeniti ono sto ima ...bezi bre,
žao mi tih djevojčica..kriva je vlast i nitko vise...
ja i tvoju hrvatsku posmatram kao rupcagu, kao i ostale zemlje u okruzenju. s tom razlikom sto ja nemam problem da kazem to.
Права проституција је када "Ipsos Strategic Marketing", на пример, објави наручено и плаћено "истраживање". Када слушамо разне економске, политичке, верске, војне ... и остале "аналитичаре". Када нас "стручњаци" убеђују да морамо да се вакцинишемо против разних свињских и птичјих грипова. Када нас "експерти" обавештавају да ништа није лоше у вези ГМО. Када нам разне НВО објашњавају какви смо то ми генетски злочинци. Када нам "стручно" објасне да губитком територије и људи на њој идемо ка бољем сутра. Када нам објасне да је лакше отпуштање и претварање радника у робове једино могуће решење. Када ... То су праве проституке у склопу "међународног и локалног удруженог злочиначког подухвата." Оставимо јадне девојке на миру.
Ma ja samo vlast. A njihovi roditelji? Možda će one biti bolje žene i majke. Ali svi znamo da će takva realno jako teško naći muža.
nemas ti nikakv problem..![]()
naravno da znamo..![]()
Знам, знам
није ово убојство новинара да би се постсербиа згрозила и усто друг Први особно, да се фали привођењем, за ово требају докази....
но нек стоји, можда (у шта искрено сумњам), некад и о овом неко проговори......
pa sta da se ocekuje...gde ima bede, ima i prostitucije, jer ne vide drugi izlaz, a mi smo potrosacko drustvo u kome je vazno imati materijalne stvari. tu je kraj price.