Eskimko93
Zainteresovan član
- Poruka
- 115
Danas sam isao na EKG i rekose mi da imam blok desne grane srca i ubrzan rad srca-Tahikardija..ne mogu sad da se setim,koliko je ovo opasno?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NIsta mi nisu rekli vise,samo da idem na ultrazvuk srca a to se ceka bog zna kolikoБлок ког степена?
Тахикардија би требала да се санира јер исцрпљује срце.![]()
Да ли ти тахикардију имаш у мирном стању, рецимо при седењу...NIsta mi nisu rekli vise,samo da idem na ultrazvuk srca a to se ceka bog zna koliko![]()
Да ли ти тахикардију имаш у мирном стању, рецимо при седењу...
Колико је откуцаја срца у минути?
Да ли постоје ситуације које ти појачавају тахикардију?
80 откуцаја није тахикардија..Ja ne znam kako su mi to nasli,nisu mi nista ni rekli samo da idem na ultrazvu,a znam da uvek kad merim pritisak onaj aparat pokaze otkucaje srca do 80 max,mozda su mi otkucaju samo tamo na EKG malo skocili pa su muslili da imam tu tahikardiju
Питах те да ли си се мало уплашио на прегледу, имао трему.?Moguce da su otkucaji tamo kad sam isao na EKG malo skocili pa su zato mislili da imam takihardiju...
pritisak mi je bio prekjuce kad sam merio 130/80 valjda.
Пре тог ЕКГ-а , нека ти неко у кућним условима измери пулс..Pa mozda sam se malo uplasio skinuo sam majcu a malo je bilo hladno...moracu ponovo da radim EKG kakav crni ultrazvuk ko ce da ceka na to.
Па...опште је познат синдром ''белих мантила''.
Глорина вероватно си управу, момак се мало узбудио и ето тахикардије.![]()
Dzabe ja kuci kad merim puls uvek je oko 70-80 ali danas sam opet bio na EKG tamo mi je puls 100 dali su mi lekarsko uverenje za vozacku dozvolu sa ogranicenjem na 2 godinekad uradim ultrazvuk i vide da to nije nista patoloski sta god to znacilo dace mi na 5 god..
"Да није патолишки" дословно значи ,да убрзан рад срца није последица счаног обољења...( kad uradim ultrazvuk i vide da to nije nista patoloski sta god to znacilo dace mi na 5 god..
Одради и УЗ...Jesam u toj istoj u decembru 2010 bilo je tu negde na granici normalnog pa su me pustili
evo ja kod kuce uvek ispod 50 otkucaj srca , i pritisak u normali , cim sam kod doce puls ode na preko 110 i pritisak isto u tri lepe . Dok nisam kupio onaj merac mislio sam da mi nesto nije uredu sa srcem
Народе...
Шта вас то толико стресира на прегледу.?
То мора да је нека траума из детињства...Ne znam ja cim udjem u bolnicu otkucaji skacu![]()