Pozdrav svima, oboleo sam bio od stitne zlezde i nisam imao nikakvu fizicku aktivnost 2 godine dok mi se hormoni nisu stabilizovali. Sada je sve u redu. Radio sam ekg, eho, vadio krv i daxio stres test za srce i utvrdjeno je da je srce hvala Bogu zdravo!
Ono sto je meni problem jedte da mi je uvece puls oko 70 sto je odlicno a tokom dana bude izmedju 90 i 100 kada miruj. Problem je u tome cim usganem i malo se pokrenem puls je preko 110 a cim uzmem i potrcim na 15 sekundi puls se popne na 140. Kada se penjem do 3 sprata zgrade puls je 160 ali se brzo spusti. Dakle dok vezvam ili se istezem puls dosegne veliku visinu ali se brzo spusti.
Koje je vase misljenje, da li je nesto opasno i kako da povratim kondiciju?
Ono sto je meni problem jedte da mi je uvece puls oko 70 sto je odlicno a tokom dana bude izmedju 90 i 100 kada miruj. Problem je u tome cim usganem i malo se pokrenem puls je preko 110 a cim uzmem i potrcim na 15 sekundi puls se popne na 140. Kada se penjem do 3 sprata zgrade puls je 160 ali se brzo spusti. Dakle dok vezvam ili se istezem puls dosegne veliku visinu ali se brzo spusti.
Koje je vase misljenje, da li je nesto opasno i kako da povratim kondiciju?