Ubistvo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shta retji....ginu ljudi....nije ni prvi ni poslednji put da je neko poginuo....nema potrebe da se to razliqje od bilo kog drugog ubistva....navijachi il neko ko je nekog ubio nekog taxistu....u osnovi nema razlike....samo navijachi pale shtampu.....te novine nashe male i nichim izazvane zemlje imaju o chemu pisati....blah

šta ti je antune?
šta lupetaš?
ja sam se već izjasnila na onoj temi,pa da se ne ponavljam.
žao mi je momka,čula sam na vestima,jako sam se potresla.
a sve dok se ne kažnjava glavom,takvih će stvari biti!
ja asm za najstrože kazne,za ubistvo-ubistvo!
eh dušane,dušane...gde je sad tvoj zakon?
i za onu dečicu koja su silovana...
ma teške su to teme...
:cry:

antune, antunne, ima razlike i te kako, nekad se ljudi ubijaju zbog sticanja materilanih dobara, nekad iz osvete, nekad zbog ne znam cega...
alo ovo je iz ciste obesti!
tako da sam, kad su navijaci u pitanju, za akciju policije koja ce da satre sve sto ima pred sobom...
samo posle se javljaju neki 'navijaci' kao zale zasto je onaj klinac pogodjen u glavu gumenim metkom...HAH!
ajde zamislite vas u toj situaciji, da prema vama ide horda majmuna sa sipkama, a pritom ih je 10 puta vise nego vas...sta bi radili??? rekli bi im da se sklone??
pa da imam tenk izgazio bi ih bez grize savesti.......

Dokle god huligani dolaze na stadion da bi pravili nerede nece biti bolje.Znaci treba kaznjavati i to najostrije svaki ulazak na teren.Ove ubice ce,verujem,brzo pronaci.Dozivotna uz najtezi rad,nista manje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back