Ubistvo!

Problem je što taj starac nema porodicu,barem ne bližu
i ne znam ko ga tuži ,možda jedino država ili ta dalja porodica

A ono za pecanje je bila šala,ja sam malo uvrnut i moglo bi se reći i bezosećajan,
i nekada iz čista mira tako postavim pitanje ili dam odgovor koji ozbiljno zabrine druge normalne ljude!
Ne znam zašto to radim,ali radim i to često!
Inače i ne idem na pecanje,nisam nikada ni bio!
Unajmio je on advokata!Ali je neki nećković tj. nećka se i nije siguran tj. nema pojma
Iskreno rečeno malo mi je žao tog starca,posebno kada zamislim da bi sutra mog dedu neko tako mogao ubiti.Ali mi je i krivo,jer bih ja ljudima preko 70 zabranio da učestvuju u saobraćaju sem pešaka,i moj deda i ne seda na bicikl čak i ne prelazi za dan više od 2km.Znači nema više bicikala,motora,auta,kamiona itd. itd. u rukama matoraca starijih od 70god.
Jer nije bilo svedoka a moj ujak se ne seća može i da bude da je i poginuli kriv.To se ne zna jasno.Uglavnom činjenice su da je moj ujak bio pijan i da je u pitanju ubistvo iz nehata,i zaključak je
da ga je moj ujak pregazio zato što je bio pijan,tačnije drogiran.
A ujaka kada pitam on ne želi da priča o tome,ali mu je jednom izletelo da ga nije video,a i kako bi kada je bio u takvom stanju.
Znači zamislite da je moj ujak zaista kriv,znači da starac nije napravio nijednu grešku
može li on(ujak) da se pozove na neko pravo da bi mu malo umanjili kaznu!
Jer kao što rekoh bolestan je čovek,ali je dobrica,ali izgleda da se najveća sranja dešavaju najboljim ljudima eto npr. njegov brat tj. moj ujak No.2 je takav licemer i drčni lažov da je to nečuveno a nikada nije ni dobio kaznu zbog parkiranja.Jbg
.

A jel moguće da sam ja bio neka životinja u prošlom životu npr. pas.
I najopasnije džukele me prosto obožavaju,i neće da me attack-uju,dok npr. moga burazera bi i najmirnije kučence ćapilo za ruku,ili bi ga ogrebalo ili ili....
Ne znam,ja vas pitam kako se to zove,jer dugo nisam čuo tu reč i zaboravio sam je!
Mislim to sve je glupost,ali bilo bi tako cool biti u sledećem životu,ali onda se ljudi ne bi plašili smrti jer nikada skroz nad -skroz ne bi umirali već bi menjali samo svoj oblik i telo..... Ipak je cool biti npr. konj u nekom narednom životu!

uzas,da bi mu umanjili kaznu...a zasto bi mu umanjivali kaznu??

lepo je reko charger: sve sto ga ne kazen u ovom reflektovace mu se na neki drugi nacin ( s obzirom da ne verujem u reinkarnaciju)

Vragolasta Amfibija:
uzas,da bi mu umanjili kaznu...a zasto bi mu umanjivali kaznu??

lepo je reko charger: sve sto ga ne kazen u ovom reflektovace mu se na neki drugi nacin ( s obzirom da ne verujem u reinkarnaciju)

Pa možda zato što će sigurno umreti u zatvoru,ne od starosti već od srčanog udara
Shvatam da je veoma kriv ali je moj ujak i volim ga i mislim da to nije trebalo njemu da se desi,pozz!

E ovako...završeno je suđenje...i ujak je dobio godinu dana uslovne i godinu dana zatvorske kazne i to da ne bude uvek u zatvoru već da radi u nekoj kancelariji,na društvenom radu....stim što je već prošlo
godinu dana od kako je postupak pokrenut tako da mu ostaje još društveno-korisni rad ili rad u kancelariji....proš'o je super.....tako ti je to u današnjem sudstvu--:--)!!!!

Revolveras:
Ubijes coveka, ruku na srce slucajno, i dobijes godinu dana uslovno... O zivote... O zemljo Srbijo...
-znam licno decka, zgazio coveka mrtav pijan i nadrogiran i nije ni stao nego ga vukao jos ko zna koliko metara i valjda odlezao neki mesec 5-6
zet pun para i to ti je to
-drugi lik mrtev nadrogiran zgazio coveka za novu godinu i ni dan (on neki jak ****)
@ SavaBonJovi
psihijatra za ruku pa na pecanje

SavaBonJovi:
Osudio bih ga na 5-6 godina ali bih ga posle 3 pustio na uslovnu!Ali to je moj ujak i verovatno nisam objektivan! Zato Vas pitam!
Interesuje me koliko dugo neću moći s ujom na pecanje?
5-6 godina se dobija samo za pokusaj ubista i ranjavanja (znaci ja tebe ranim u nogu ti ostanes ziv i ja dobijem MINIMUM 5God) za ubistvo mislim da nije ispod 15-20g

ja sam kao klinac zakacio jednu babu
pretico sam auto i ona isla s neki stap pored puta
to oni stapovi kao zakacila nesto na drugu stranu nosi i ja preticem auto
i to u krivinu ma propast i zakacim babu e sad dali je papa u sanac
neznam znam samo kako je cunulo u onaj stap ...preteknem auto i parkiram ispred kafica
reko ubio sam gu strasno i dan danas me grize savest sto
nisam stao i pogledo dal joj dobro nego pobego kukavicki

Back