UBISTVO ZENA U SRBIJI - UZIMA SVE VISE MAHA !!!

Mislim da uzrok sve veceg broja ubijenih zena u Srbiji,treba traziti u sve vecoj
popularnosti,animalne snage,koja se mnogo vise ceni,od snage racija.Otvaranje
teretana,i sepurenje mladica,svojim naduvanim misicima,uz to tetovirani skoro po
celom telu,danas su IN,kod devojaka.Ti mladici,sa ogromnim misicama,a uglavnom
praznim glavama,postali su idoli,dobrog dela,nase zenske omladine.

Ti "naerdeltalci",imaju velika kola,imaju novaca i raspamecuju devojke,rasipajuci
novac na raznim splavovima,nocnim klubovima itd.Kako oni dolaze do tog novca,
to su uglavnom nezakoniti poslovi,koji donose veliki profit.

E devojke,ziveci sa takvim mladicima (iz tog miljea),bilo u bracnim ili van-bracnim
vezama,kasnije su cesta meta,izliva njihove animalne prirode.Cesti raskidi veza,kombinovani sa batinanjem,a cesto i ubistvima,nisu nepoznata pojava.:dash:

...za zaljenje su i jedni i druge
nazalost i djevojke to uzimaju
kao hir
ali u tim nabildovanim tijelima je
razbildovani mozak
i tjelesni napor ostavlja njima inercijom nadoknadu posesiviteta
da mu se mora nadoknaditi
u idolopoklonstvu
slicno sumorvacima u Japanu gdje su oni na nivou polubozanstva i klanjaju im se i na
ulicama
ovi nasi nikakva suma nosioca misicnog bezvrijednog tijela
platice u starijim godinama komicnim posledicama
ako ih ne pokose infarkti ili druge kardiovaskularne smetnje
koje su platili i Svarceneger i Dzejn Fonda...

...ma meni je ovo površno sagledavanje uzroga najezde porodične , pa i svake druge ajdučije krvavih ruku do lakata....u nas , kult krvave ajdučije pažljivo je negovan u duhovnoj boci , i sad kad su prvi međ jednakima razbili bocu , smišljeno i programirano , ajdučija je zaposela svedruštvene slojeve ....ubija se na sve strane , pre radi ubijanja , a nikako zarad oslobođenja.....

....sklon sam da mislim , da krvo liptanje koje je zaposelo stanovništvo u direktnoj je duhovnoj sprezi sa sudstvom i poslednjom presudom o rehabilitaciji , a i sa zbivanjima u SPC - a gotovo nikakve veze nema sa ovim sirotanima koji bilduju do iznemoglosti kako bi potisli lično beznađe ( iz ovoga izuzimam manjinu koja je naša elita , sa podebelim krivičnim prijavama , koje vlast drži kao kajase kočijaši , mladoj ždrebadi )....

zxy;bt272230:
Pa naravno ,žene se pokažu kakve su tek kad se udaju i decom dodatno osiguraju retko kad pre msm dok traže muževe;):lol:

slazem se,zene bi trebale prestati sa zavaravajem ``jadnih`` preplasenih muskaraca koji na pomen reci ``brak`` pobegnu u drugu ``laznu`` vezu,dakleM,zene predjite na STVAR u samom zacetku i recite glasno i jasno``Hocu bre da se udam``:rotf:

619737_1213a_ff.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/562815/Deca-su-gledala-kako-me-tuce-svakog-dana--zastitimozene

Back