Ubistvo na autobuskoj stanici u Banji Koviljači - uhapšen Pakistanac

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

Ubistvo na autobuskoj stanici u Banji Koviljači - uhapšen Pakistanac​

Pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u Loznici efikasnom akcijom uhapsili su K. S. A. (1991), državljanina Pakistana.

IZVOR: TANJUG UTORAK, 13.04.2021. | 19:53

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, saopštila je danas Policijska uprava u Šapcu.

Sumnja se da je on prošle noći, na autobuskoj stanici u Banji Koviljači, nakon kraće verbalne rasprave i fizičkog obračuna, oštrim predmetom zadao više uboda dvadesettrogodišnjem državljaninu Avganistana.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, dodaje se u saopštenju.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=04&dd=13&nav_category=16&nav_id=1842173

Samo ih vi puštajte! Kada narod pobesni biće Kuku Vasa i vama i njima.

hahahah, pa dal si realan, kako mislis da izbegnes da ikada nocu prodje pored eks autobuske ili manjeza? prosto, prodjes i to je to.
a da se ubijaju izmedju sebe je odavno poznato.
i sasvim je moguce da se desi neka kradja jer su u nezavidnoj situaciji, ali ti ljudi zele u zapadnu evropu a ne da ubijaju po srbiji i zaglave godine u zatvoru, logika.

hahahah, pa dal si realan, kako mislis da izbegnes da ikada nocu prodje pored eks autobuske ili manjeza? prosto, prodjes i to je to.
i sasvim je moguce da se desi neka kradja jer su u nezavidnoj situaciji, ali ti ljudi zele u zapadnu evropu a ne da ubijaju po srbiji i zaglave godine u zatvoru, logika.
nisi jednostavno naletela na situaciju, suvise javno mesto.

ubijaju se medju sobom, to je normalno onako a? inace sasvim fini ljudi.

vas sve treba da siluju pa da ukapirate? ili necete ni onda?

Šta oni žele je nebitno, bitno je da li ta zapadna Evropa želi da ih primi.

Bez prethodnog dogovora sa evropskim državama koje su voljne da to učine, bilo je potpuno suludo da ih Srbija prima i onda ih pusti da tako slobodno lutaju i mašu oštrim predmetima.

Ono što je nekad bilo nezamislivo, danas je postalo normalno.

nije normalno ali je tako.
i srbi se svakodnevno medjusobno ubijaju.
i nemci
i amerikanci
i rusi
najveci nas problem nije ni ovaj copor terorista nego ludaci koji pokusavaju da ih opravdaju po svaku cenu. ne znam zasto, sta je u pitanju, samodestruktivnost ili sta?
nisu valjda mejnstrim mediji toliko isprali mozak da relativizujes poludivlje mlade muskarce koji su "pobegli od rata", lutaju evropom i bodu se nozevima. i sad izvuces jednog Srbina i kazes eto i mi se bodemo nozevima :eek: treba da vidis njihovu subkulturu koju naprave gde god ih je vise na gomili iako su rodjeni u Evropi. anarhija, nerad, droga, nasilje, nesigurnost...

najveci nas problem nije ni ovaj copor terorista nego ludaci koji pokusavaju da ih opravdaju po svaku cenu. ne znam zasto, sta je u pitanju, samodestruktivnost ili sta?
nisu valjda mejnstrim mediji toliko isprali mozak da relativizujes poludivlje mlade muskarce koji su "pobegli od rata", lutaju evropom i bodu se nozevima. i sad izvuces jednog Srbina i kazes eto i mi se bodemo nozevima :eek: treba da vidis njihovu subkulturu koju naprave gde god ih je vise na gomili iako su rodjeni u Evropi. anarhija, nerad, droga, nasilje, nesigurnost...
Imam razumevanja prema zrtvama ratova novog imperijalizma, kakve su bile i nasd izbeglice iz eks ju uostalom. To je sve.

Šta oni žele je nebitno, bitno je da li ta zapadna Evropa želi da ih primi.

Bez prethodnog dogovora sa evropskim državama koje su voljne da to učine, bilo je potpuno suludo da ih Srbija prima i onda ih pusti da tako slobodno lutaju i mašu oštrim predmetima.

Ono što je nekad bilo nezamislivo, danas je postalo normalno.
To je neka druga prica, ne mogu da mrzim neke nesrecnike samo zato sto evropa ne prihvata svoju odgovornost ili srbija sklapa mozda neke dilove

Imam razumevanja prema zrtvama ratova novog imperijalizma, kakve su bile i nasd izbeglice iz eks ju uostalom. To je sve.
vama treba da se crta ili šta?
sto puta ponovljeno, valjda će nekad da udje u glavu.

- izbeglice od ratova beže u najbliže zemlje ili barem one bliže.
- većina nisu iz ratnih područja, lažu. ekonomski migranti koji bi život na tudjoj grbači. sve muškarci ako si mogla da primetiš.
- pokazalo se do sada da su neevropski migranti samo teret i kamen oko vrata u svakoj zemlji u koju su došli

vama treba da se crta ili šta?
sto puta ponovljeno, valjda će nekad da udje u glavu.

- izbeglice od ratova beže u najbliže zemlje ili barem one bliže.
- većina nisu iz ratnih područja, lažu. ekonomski migranti koji bi život na tudjoj grbači. sve muškarci ako si mogla da primetiš.
- pokazalo se do sada da su neevropski migranti samo teret i kamen oko vrata u svakoj zemlji u koju su došli
Sve su to ratne izbeglice jer da nije bilo americkih ratova koji su unistili ekonomiju, ne bi bilo ni tih migranata

cela Afrika i pola Azije ratna zona? jes ti vakcinisana? i sta me zabole nek idu u Ameriku ako misliš da inače sami ne bi ratovali.
budi fina pa primi par crnaca iz Ugande kod sebe u stan
Sto bih ih ja primila kad drzava ima komesarijat za izbeglice, neko prima platu za to.
Lakse je doci do evrope nego do amerike a eu itekako ima odg za ucesce u misijama natoa

Sto bih ih ja primila kad drzava ima komesarijat za izbeglice, neko prima platu za to.
Lakse je doci do evrope nego do amerike a eu itekako ima odg za ucesce u misijama natoa
banditi iz komesarijata primaju platu od naših plata otet porez da udomljavaju teroriste.
pa ja samo kažem ako si već toliki migrant humanista pokaži gradjansku inicijativu udomi nekog koljača sa Bliskog istoka

banditi iz komesarijata primaju platu od naših plata otet porez da udomljavaju teroriste.
pa ja samo kažem ako si već toliki migrant humanista pokaži gradjansku inicijativu udomi nekog koljača sa Bliskog istoka
Ko je rekao da sam humanista? Samo mi nisu srbini info i levijatani usadili u mozak izmisljenog neprijatelja koji je preko potreban njihovom fasizmu

Ko je rekao da sam humanista? Samo mi nisu srbini info i levijatani usadili u mozak izmisljenog neprijatelja koji je preko potreban njihovom fasizmu
kažeš nisu ti usadili u mozak?

a tvoj mozak prihvata naseljavanje potencijalnih terorista po Evropi?

tvoj mozak nije razumeo poruke Vučićevih birokrata više puta puštene, da migrante treba naseliti po selima?

kažeš nisu ti usadili u mozak?

a tvoj mozak prihvata naseljavanje potencijalnih terorista po Evropi?

tvoj mozak nije razumeo poruke Vučićevih birokrata više puta puštene, da migrante treba naseliti po selima?
Pa nek ih naseli po selima, sta sad, ionako su to pusta sela i napustene kuce koje niko ne zeli. Ugrozice ti cistotu rase, sta? A nisu je ugrozili Turci?

Back