Ubistvo iz osvete u Kuršumliji, ubica se predao

Krvna osveta je nesto jako ruzno. Otac te devojke nikako nije mogao da bude kriv. Sa druge strane, podjimo od toga npr. da sutra neko maltretira vase dete i da ga ono posle duzeg vremena ubije tog nasilnika. I sutra dodje njegov otac da ubije vas ili vase mladje dete (ili starije)! Moramo se rukovoditi zakonom i cinjenicama a ne emocijama. Ne znam okolnosti pod kojima je ta devojka ubila tog momka, ali ako je to zbog neke glupe svadje onda je trebala da dobije 19 godina a ne 9. Ali u ovoj ludoj zemlji se izgubio svaki red. Kako sad nekom da das 20 godina robije a da je neko drugi za isto delo dobio 2 godine. Neko mora to da presece i da krene pravedno da sudi i presudjuje. I ne samo to, nego izvrsiti reviziju svih slicnih presuda koje su ne pravedne za to delo.

А шта ти предлажеш?

Да кренемо међусобно да се убијамо?

Не, него да се врати смртна казна.

Сигурно би се мање упадало у афекат.

kada se desi ubistvo u afektu ne razmišlja se, ponajmanje o smrtnoj kazni.

- - - - - - - - - -

nisu, i greh njima na dusu. samo je bitno da su bili svesni posledica kad su se odlucili da ubiju.

ponekad nemaš šta da izgubiš.

Ako je trebao da nekog ubije, onda je to ta devojka. Pod uslovom da je izvrsila ubistvo sa nekim velikim razlogom. Dali vi citate sebe sta pisete!! Otac od te devojke nije kriv nista!! Ovo je cista krvna osveta a ko je pokrene I DOZVOLI, otvara pandorinu kutiju!!!

a čitaš li ti sebe šta pišaš?
postoji li opravdan razlog za ubistvo?

nisam rekla da odobravam, samo da razumem, čovek je izgubio sve što je imao.

a čitaš li ti sebe šta pišaš?
postoji li opravdan razlog za ubistvo?

nisam rekla da odobravam, samo da razumem, čovek je izgubio sve što je imao.

Postoji opravdan razlog za ubistvo. To ti i sam zakon a i zivot govore. To sto je on izgubio sve, nije opravdanje da ubija one koji nisu krivi za njegov tragican gubitak, osim ako nije izgubio razum i ako je van kontrole. A on je to smisljeno uradio. Npr. vise bi imalo smisla da je poubijao sudije u sudu i sluzbenike, jer su oni kao "drzava" mozda podbacili. Tada bih donekle razumeo taj cin osvete, ali ovo siptarsko-crnogorsko sranje ne mogu da razumem. Podjem od toga da je meni neko ubio sina (Ne daj Boze) i sad ja odem i ubijem mladjeg brata od tog ubice, koji je mozda dobar i cestit covek i kako onda da osetis neki dusevni mir! Em si izgubio clana porodice, pa si onda ubio neduznog coveka, da bi na kraju zavrsio u zatvoru. Sve gore od goreg. I dok sedis u celiji, shvatis da ce ubica tvog deteta izaci na slobodu i da ce se PRAVI krivac setati slobodno dok cete vas "trojica" trpeti!

Ako je trebao da nekog ubije, onda je to ta devojka. Pod uslovom da je izvrsila ubistvo sa nekim velikim razlogom. Dali vi citate sebe sta pisete!! Otac od te devojke nije kriv nista!! Ovo je cista krvna osveta a ko je pokrene I DOZVOLI, otvara pandorinu kutiju!!!

valjda poenta nije da se ubije ubica, nego daubica pati i da ga boli. ne moras ni da ubijes, nego osakatis ubicu, ako bas oces krvnu osvetu. znaci ostavis u zivotu, ali nesposobnog. smrt je nekada previse laka. niko ne garantuje da kada ovaj iadje iz zatvora i ova sto mu je ubila izadje iz zatvora, nece i ona dobiti po picici.

Postoji opravdan razlog za ubistvo. To ti i sam zakon a i zivot govore. To sto je on izgubio sve, nije opravdanje da ubija one koji nisu krivi za njegov tragican gubitak, osim ako nije izgubio razum i ako je van kontrole. A on je to smisljeno uradio. Npr. vise bi imalo smisla da je poubijao sudije u sudu i sluzbenike, jer su oni kao "drzava" mozda podbacili. Tada bih donekle razumeo taj cin osvete, ali ovo siptarsko-crnogorsko sranje ne mogu da razumem. Podjem od toga da je meni neko ubio sina (Ne daj Boze) i sad ja odem i ubijem mladjeg brata od tog ubice, koji je mozda dobar i cestit covek i kako onda da osetis neki dusevni mir! Em si izgubio clana porodice, pa si onda ubio neduznog coveka, da bi na kraju zavrsio u zatvoru. Sve gore od goreg. I dok sedis u celiji, shvatis da ce ubica tvog deteta izaci na slobodu i da ce se PRAVI krivac setati slobodno dok cete vas "trojica" trpeti!

ako misliš na samoodbranu, u pravu si, ali je ne znam da li je to bio slučaj sa ćerkom i sinom.
rekoh da ne opravdavam, samo mogu da razumem. ako neko na taj način izgubi jedino dete, za koji q živi? njemu bi možda laknulo da ima smrtne kazne.
ne opravdavam ni lančana ubistva iz osvete i shvatam da se sve to vrti kasnije u krug... pričamo o konkretnom slučaju gde neće biti ja tebi/ti meni u nedogled i opet kažem da ga sasvim razumem. meni možda ne bi bilo dovoljno da mu saspem metak u glavu.
a ti misliš da je on stvarno tako razmišljao? racionalno? sem toga, više će je boleti ako joj ubije dragu osobu.

valjda poenta nije da se ubije ubica, nego daubica pati i da ga boli. ne moras ni da ubijes, nego osakatis ubicu, ako bas oces krvnu osvetu. znaci ostavis u zivotu, ali nesposobnog. smrt je nekada previse laka. niko ne garantuje da kada ovaj iadje iz zatvora i ova sto mu je ubila izadje iz zatvora, nece i ona dobiti po picici.

A ti bi zarad poente "da ubica pati" ubila nekog iz njegove porodice ko nema veze sa ubistvom!!!! Pa zamisli ti ubijes nekog, i posle njegov otac dodje i ubije tvoje dete!!

- - - - - - - - - -

ako misliš na samoodbranu, u pravu si, ali je ne znam da li je to bio slučaj sa ćerkom i sinom.
rekoh da ne opravdavam, samo mogu da razumem. ako neko na taj način izgubi jedino dete, za koji q živi? njemu bi možda laknulo da ima smrtne kazne.
ne opravdavam ni lančana ubistva iz osvete i shvatam da se sve to vrti kasnije u krug... pričamo o konkretnom slučaju gde neće biti ja tebi/ti meni u nedogled i opet kažem da ga sasvim razumem. meni možda ne bi bilo dovoljno da mu saspem metak u glavu.
a ti misliš da je on stvarno tako razmišljao? racionalno? sem toga, više će je boleti ako joj ubije dragu osobu.

Alo "bre"!!! Pa ta "draga osoba" o kojoj ti govors nije imala nikakve veze sa ubistvom!!!! Dali bi htela da neko tvoj ispasta zbog tvojih grehova?! Da ti neko ubije clana porodice jer si TI slucajno zgazila autom njegovog!!!

ovo mu nije vratilo sina. sta je time dobio ?

Besplatan stan i hranu na neko određeno vreme.

- - - - - - - - - -

Нaрaвно дa су то глупости, ми имaмо зaконе и судове, не дaј боже дa пијaн убијеш дете колимa, не гине ти годину и по дaнa робије...

Ili nanogica, a možda dokažeš da je zgažena osoba bila sklona suicidu i da ti se bacila pod auto.

ovo mu nije vratilo sina. sta je time dobio ?
dobio je samo zadovoljenje koje nije dobio od države i suda......ovde neki osporavaju čin krvne osvete.....oko za oko zub za zub......ovim činom je učinio pravdu dostupnom svim građanima......da je država reagovala na prethodno ubistvo i počinitelja kaznila istom kaznom do ovoga ne bi došlo.....sttoga podržavam uvođenje smrtne kazne u nas i ako li ćemo da se dozovemo pameti kazne moraju biti identične delima počinitelja.....ko ubije nek bude ubijen.....ko ukrade nek mu se sva imovina svoja i svoje porodice konsfiskuje,oštećeni namiri a ostatak ako li ga bude da se da u dobrotvorne svrhe.....ovako blage izrečene kazne samo inspirativno deluju na počinioce koji svoja dela ponavljaju i tome nikad kraja......jednom se mora stati javašluku u koji smo zapali slepo prateći zlo koje dolazi sa zapada......isto tako pedere,silovatelje i pedofile kastrirati i odstraniti od društva u neke zabiti iz kojih izaći moći neće i tamo ih lečiti......osim samih počinitelja bilo kojih nedela posledice moraju snositi i porodice istih jer su radi njih postali zlikovci i bolesnici.....treba nam jedan goli otok za sav šljam koji se nakotio posle 5 oktobra 2000 godine.....najtužnijeg i najsramnijeg datuma u srpskoj istoriji.....

Poslednja izmena:

Back