Ubistvo ili samoubistvo?

Kakav polozaj olovke kad je lampa ugasena!?kako pise oprostajno pismo po mraku?!zasto pise oprostajno pismo ako je u ubijena?!mislis ubica je natero ili je on pisao?!
Naci izuo sam vas mnogo ste povrsni,nabaca vam covek par sitnica navuce na tanak led
Ko kaze da je oprostajno pismo uopste? Mozda je sastavljala spisak za kupovinu ili popunjavala racune? Kako vidis scenu ako je mrak u sobi, postoje i drugi izvori svetla osim lampe.

Da li je ovo ubistvo ili samoubistvo? Možete li da rešite ovaj slučaj analizom mesta zločina?

Pogledajte prilog 1096898

Fora je kao da zaključiš da nije samoubistvo jer drži pištolj u desnoj ruci a fleka od krvi je sa desne strane pa kao nije izvodljivo. Što je naravno glupost čista. Na osnovu ove slike ne može ni da se zaključi da li je osoba muško ili žensko a ti kao treba da kažeš da li je ubistvo ili samoubistvo. Kako da ne!

Fora je kao da zaključiš da nije samoubistvo jer drži pištolj u desnoj ruci a fleka od krvi je sa desne strane pa kao nije izvodljivo. Što je naravno glupost čista. Na osnovu ove slike ne može ni da se zaključi da li je osoba muško ili žensko a ti kao treba da kažeš da li je ubistvo ili samoubistvo. Kako da ne!
Bate nemoj da vredjas transrodne polove ,tako se danas izvrce ocigledno i moramo da podelimo javnost

ubistvo. ko je ikad pusio zna da drzis cigaru rukom kojom pises, pucas..dakle, nema sanse da je drzala pistolj u jednoj a cigaru u drugoj ruci. dalje nisam ni gledala :)

nema to veze, ja drzim cigaretu u levoj ruci, telefon takodje, mogu pistolj da drzim i ulevoj i u desnoj ruci, noz drzim u levoj ruci. kada bih svirala gitaru ili violinu drzala bih obrnuto od desnorukih. jedino sto pisem desnom rukom, ali mi je leva ruka funkcionalna.

ali mislim da jeste ubistvo, jer sto bi se neko ubio sa cigaretom, dok pushi?

ja bih rekla da se ona popichkala sa nekim i da je bila zestoka svadja, da su palili cigaretu za cigaretom i onda je nju ta osoba napala, ona grabi pistolj koji stoji u blizini, ali ne stize da puca, vec biva upucana.

Na stranu to sto je moderator vec u uvodu, obznanio da je ubistvo u pitanju, spominjuci MJESTO ZLOCINA, evo da pojasnimo kako se zlocin i odigrao...ubijena je sjedila na stolici, ali negdje u visini stone lampe, jer samo tako je mogla kao ljevoruka, pisati i otresati pepeo u pepeljaru...ali, u trenutku ubistva, nije bila okrenuta radnoj povrsini, vec OD NJE, ili bar bocno, gledajuci prema ubici, koji je bio u visini pepeljare...ubica je, upotrijebio pistolj iz neposredne blizine, prislonivsi ga uz celo ili desnu sljepoocnicu (zavisno koliko je bila zarotirana na stolici)...zrtva je pala na suprotnu stranu od ispaljenja metka, srusivsi stolicu, koja je pala u istom smjeru kao i tijelo..ubica potom stavlja pistolj u njenu DESNU saku, jer to odgovara rani, kao da potice od samoubistva...

Poslednja izmena:

Back