- Poruka
- 92.695
Da li je ovo ubistvo ili samoubistvo? Možete li da rešite ovaj slučaj analizom mesta zločina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Написала поруку, одложила ђозлуке, и окренула се ка просторији, уместо ка прозору и пуцала.Drzi pistolj u desnoj, a mrlja od krvi je sa desne strane. i stolica je dole, dakle nije sedela na stolici.
Pa pala od metka sa stolice,pistolj ispred u glavu a mrlja iza na zidu nema greskeDrzi pistolj u desnoj, a mrlja od krvi je sa desne strane. i stolica je dole, dakle nije sedela na stolici.
Opametila se da ostavlja pljuge i alkohol pre smrtiUbistvo.
Nije popušila cigaretu do kraja.
A samoubica uvek ****** poslednju cigaretu
i popije poslednje piće.
I zašto je kabl lampe izvučen iz struje?
Papiri na stolu nisu sada korišćeni ,,,,
Zašto su mi cenzurisali reč -P.O.P.U.Š.I.Ubistvo.
Nije popušila cigaretu do kraja.
A samoubica uvek ****** poslednju cigaretu
i popije poslednje piće.
I zašto je kabl lampe izvučen iz struje?
Papiri na stolu nisu sada korišćeni ,,,,
hm pa bas sa desne strane u desnoj ruci? Da je pucala u usta bilo bi iza dakle morala je kako da bude okrenuta?Pa pala od metka sa stolice,pistolj ispred u glavu a mrlja iza na zidu nema greske
Zašto su mi cenzurisali reč -P.O.P.U.Š.I.
Omg...
Jedino ako puca usta ne moze kaziprstom nego palcem,samo sto je mogla da se okrene ka sobi i puca u slepocnicu,opet pada ka mrljihm pa bas sa desne strane u desnoj ruci? Da je pucala u usta bilo bi iza dakle morala je kako da bude okrenuta?
@tab503Zašto su mi cenzurisali reč -P.O.P.U.Š.I.
Omg...
Jeste al je pljuga bitnija od zivota i zauzeta je pa je morala da okine desnomИзгледа ми као убиство. Ако је седела за радним столом, а флека од крви је на десној страни, онда је морала бити леворука, док јој се пиштољ налази у десној руци када лежи. Столица је оборена на десну страну што индикује да је особа пала са лева на десно.
Сви предмети на столу указују на то да је жена леворука. Пиће на левој страни, пиксла на левој страни, хемијска спуштена у положај писања на левој страни.
Е сада, њена папуча опет показује да није била окренута ка сточићу јер се налази супротно столу. Вероватно јесте пала са лева на десно јер је такав образац крви на зиду, али свакако није себи пуцала у главу јер је положај тела веома неприродан за самоубиство.
Zašto su mi cenzurisali reč -P.O.P.U.Š.I.
Omg...
pa jel bi popusila?Zašto su mi cenzurisali reč -P.O.P.U.Š.I.
Omg...
Kao advokat optuzenog kazem da je palila jednu za drugom nervoznoniste skapirali.
kakva fleka i leva, desna ruka.
ubistvo, jer ima cigaru u pepeljari.
znaci neko je drugu stavio u ruku.
zovite me tabCSI![]()
Nedostaje druga papuca ,mislim da je papuca podmetnuta .Da li je ovo ubistvo ili samoubistvo? Možete li da rešite ovaj slučaj analizom mesta zločina?
Pogledajte prilog 1096898