UBISTVA TINEJDZERKI - ZVONO ZA UZBUNU -PORODICI I CELOM DRUSTVU !!!

Kada je neko kriminalac kastracija nece pomoci; stoji, mozda nece silovati, ali ga nista ne sprecava da upada u kuce, krade, ubija.
Lepo za ubistvo, ako nije u samoodbrani, 40 godina zatvora. Putin ce 10 milijardi dati Srbiji, eto lep zatvor bi mogli da napravimo, jer primeri pokazuju da ti ljudi nemaju savest, emocije i da se vracaju zlocinu.
7 godina za ubistvo i sta su mislili da ce da prodaje semenke na ulici kada izadje? Pa jeste li vi toliko glupi kada ste ga pustili?

Ako nekog vec hoce da puste, lepo komisija, psihicka procena pojedinca, da li je sposoban da se vrati u drustvo, mada nista ne sprecava takve da lazu i prevare komsiju.

Sto se ovih tinejdzerki tice, steta je sto su mladi i neduzni zivoti izgubljeni, ali i odgovornost mora da bude na roditeljima da znaju gde im se dete krece i sa kim se krece, a ne da puste dete od 13 godina da dolazi posle ponoci kuci, da ode i da se ne javlja po par dana.
U krajnjem slucaju, mozda je bolje dete staviti pod stakleno zvnono nego mu u tom dobu dati potpunu slobodu da ide gde hoce. Ides negde, javi se, krenes kuci, javi se, stignes javi se.
I da pustis dete negde, ne valja, jer znamo kakvi su mladi, to je opijanje, zezanje, divljanje, a da ne pustis nigde, opet ne valja.

Secam se kada sam bio tu 12-15 godina koliko su mi branili da idem, jer sta sam dete znao u tim godinama.
Ako se dobro secam sa 15 su me pustili prvi put da odem od kuce na par dana sa jedim drugarem, 100 i kusur km od kuce, i to posle mnogo, mnogo, ubedjivanja, a nisu hteli da me puste jer su mislili da cemo divljati, ici po zurkama, da cemo se opijati i sta ti ja znam (sto nam je manje-vise i bilo u planu, glupi klinci, sta nam je drugo bilo u glavi, zezanje, pice, da navatamo neku devojku).

Srecom najvece divljanje je bilo jedna limenka piva, a na zurku nismo ni otisli. Sad kada sam stariji kapiram da taj kraj i nije toliko dobar, lep i bezazlen, znam sta se tamo radi i kako, a da su moji roditelji znali celu pricu sta se radi tamo i kako, kao ja sada, sigurno ne bi nikada popustili.
Mada ni ja sada ne bih svoju decu pustio.

Back