Ubio se zbog kladioničarskih dugova

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Dobrica B. (51) obesio se u noći između četvrtka i petka u potkrovlju porodične kuće na Čukarici.

Pretpostavlja se da je Dobrica B. oduzeo sebi život zbog kladioničarskih dugova, ali istragom će biti utvrđene sve okolnosti u vezi sa ovim samoubistvom.

- Supruga je juče ujutru našla mrtvog muža, pa joj je pozlilo. Tokom uviđaja policija je u džepu Dobrice B. našla veći broj kladioničarskih tiketa. Nijedan od njih nije bio dobitni, a na njima su bili parovi fudbalskih utakmica Lige šampiona i Lige Evrope. Na jednom tiketu bilo je navedeno petnaestak imena, a pored svakog je stajao određeni novčani iznos - kaže izvor Kurira.

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/ubio-se-zbog-kladionicarskih-dugova/56335.phtml

ebga, kad nije umeo da se kontroliše :(

Dobrica B. (51) obesio se u noći između četvrtka i petka u potkrovlju porodične kuće na Čukarici.

Pretpostavlja se da je Dobrica B. oduzeo sebi život zbog kladioničarskih dugova, ali istragom će biti utvrđene sve okolnosti u vezi sa ovim samoubistvom.

- Supruga je juče ujutru našla mrtvog muža, pa joj je pozlilo. Tokom uviđaja policija je u džepu Dobrice B. našla veći broj kladioničarskih tiketa. Nijedan od njih nije bio dobitni, a na njima su bili parovi fudbalskih utakmica Lige šampiona i Lige Evrope. Na jednom tiketu bilo je navedeno petnaestak imena, a pored svakog je stajao određeni novčani iznos - kaže izvor Kurira.

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/ubio-se-zbog-kladionicarskih-dugova/56335.phtml

ebga, kad nije umeo da se kontroliš
e :(

Vrlo je gadna ta zavisnost..kao i sve druge bolesti zavisnosti.

Читао сам да су на Куби забрањене све игре на срећу: лото, сп. кладионица, бинго.. Кастро рекао сви морају да живе од свог рада а не од среће..

da, da, u Srbiji se itekako živi od rada...a kladionica više igra informisanosti i poznavanja sporta, nego sreće...nije to loto :roll:

kojim bre ugovorima :lol:

Uplate su ugovori jer da je kojim slucajem dobio neku premiju a da je u medjuvremenu recimo zveknuo zbog pada pod trolejbus njegova bi zena odmah potrcala do kladionice da naplati premiju i na sva bi zvona udarila da je to njeno pravo , dakle kad ucestvuje u dobitku ucestvovace i u gubitku jasna stvar.:per:

Naravno ima i solucija broj tri za nju u fazonu Prleta i Kente.:roll:

Poslednja izmena:
Uplate su ugovori jer da je kojim slucajem dobio neku premiju a da je u medjuvremenu recimo zveknuo zbog pada pod trolejbus njegova bi zena odmah potrcala do kladionice da naplati premiju i na sva bi zvona udarila da je to njeno pravo , dakle kad ucestvuje u dobitku ucestvovace i u gubitku jasna stvar.:per:

Naravno ima i solucija broj tri za nju u fazonu Prleta i Kente.:roll:

pa ako je uplatio, nema dugova :lol:

Читао сам да су на Куби забрањене све игре на срећу: лото, сп. кладионица, бинго.. Кастро рекао сви морају да живе од свог рада а не од среће..

To je pričao pre nego ga papa krstio... revolucionar a pola mu Kube najzloglasniji američki logor...

da, da, u Srbiji se itekako živi od rada...a kladionica više igra informisanosti i poznavanja sporta, nego sreće...nije to loto :roll:

Ja sam noćas sanjao kako imam 500 dinara u džepu i kao idem do komšije što drži trafiku da kupim cigare
I odjednom komšija vadi novu greb-greb lutriju i kaže da nudi veće dobitke
Ja kao gledao one tikete pa računam pošto cigare i šta ako uzmem tiket dva a sve bude ćorak?
I ako bude ćorak onda bih kukao kako izgubih paklu cigara... i lepo kupim dve paklice cigara a lutriju mu vratim

Šta ti je podsvest

Ja sam noćas sanjao kako imam 500 dinara u džepu i kao idem do komšije što drži trafiku da kupim cigare
I odjednom komšija vadi novu greb-greb lutriju i kaže da nudi veće dobitke
Ja kao gledao one tikete pa računam pošto cigare i šta ako uzmem tiket dva a sve bude ćorak?
I ako bude ćorak onda bih kukao kako izgubih paklu cigara... i lepo kupim dve paklice cigara a lutriju mu vratim

Šta ti je podsvest

Pa,ti pametniji u snu,nego budan ?
Važne odluke uvek donosi spavajući....!

E svašta...:D
Na tiketu lepo piše iznos uplate.
Znači...to je potvrda da si uplatio.
A da li je zaista uplatio...ili mu je neko dao na recku...to je druga stvar.
Na papiru piše da je on uplatio.

U svakom slučaju...golema je to muka.
Kao i svako kockanje.
Najgore je kad se ljudi zalete...pa izgube neke veće pare, namenjene za nešto drugo ili ne daj bože tudje.
Onda krenu da se vade...pa pozajmljuju...pa u cilju da što pre vrate lovu igraju svaki dan, sve i svašta, oslanjajući se na neke dojave.
A tiketi pucaju jedan za drugim...iz iksa u iks,iz iksa u keca...a život ide iz nule u nulu.

Ko ne shvati na vreme kako funkcioniše kladioničarski svet...taj je naebo.
Inače se može zaraditi...ali trebaš biti jako disciplinovan...da imaš razradjen moneymanagment...da budeš vojnik.
Ljudi greše jer se zaludjuju velikim dobicima...a to ne ide tako.
Otprilike...kad bi mesec počeo sa 100 evra kapitala namenjenih kladjenju...a kraj meseca dočekao sa 150 evra...to bi bilo sjajno.
Zamislite samo koliko firmi u Srbiji posluje sa profitnom stopom od 50% na mesečnom nivou.

U principu...nema malih kvota...ima samo malih uloga.

Back