Ubio se jer nije mogao da nađe posao

ti prouchi istoriju ne samo zvanichnu ^_-
jer istorija bejashe uchiteljica zhivota

Nikad Srbija, nomadsko pleme, nije živela u blagostanju, harmoniji, slozi
Nikad nismo bili uredjeni zbog nomadske svesti, prevrata i razvrata, ali je uvek postojao način da se živi.

Pre nego je umro deda mi je rekao - deco preživeo sam logor izgubio dva brata u istom, naučio nemčki, bugarski, poljski, ruski i engleski da bih preživeo u istom. Posle sam izgradio ovu kuću za sebe i za sina, trebalo se odricati. Imamo i onu barakicu na moru. A vi deco šta da vam kažem - nit rat počinje nit se završio.

Samo je izbrojao koliko mu unuka radi, baš ga bolelo što je Djindjić zamenio Slobu i šta se priča na TV-u...
Može jedan ili dva unuka da budu šuntavi... može da bude i neki gotovan ili kockar...
može jedna unuka da voli muškarce više nego leba...
ali da 23 mlade osobe nemaju posao, to malo teže može preko TV-a da se objasni...
Posle drugog svetskog rata nije se dolazilo lako do posla, deda je bio u malom mestu, radio kao skretničar... i stekao...

Nikad u istoriji Srbije nije bilo da jedan paor ima 820.000 dok sledeći paor radi za 8.000
Veće pare je uvek imala vlastela nikad paori...

Poslednja izmena:
ti prouchi istoriju ne samo zvanichnu ^_-
jer istorija bejashe uchiteljica zhivota

Istorija takodje kaže da je socijalizm zahvatio brzo Srbiju posle korumpirane monarhije sa džek-setom
Još Nemcima da kažemo GROSSE DANKE!

Ondašnje Ružice Djilasi, Pop Lazićke, Miškovići... svi oni kukaju da im je oteto od komunista što su na prevaru sticali

Nemac organizuje štrajk da se plata podigne za 50 pfeninga... Srbin bogatun čašćava po kafani kelnera...
Kod nas štrajkova nema jer gde se kod Tita štrajkovalo naveliko?
I ta generacija naviknuta na socijalizam sad užva u penziji i ne ume da posavetuje decu oko borbe u banditizmu....
Oni su živeli u socijalizmu gde je država brinula o narodu, sramota bilo da ne radiš u svojoj struci...
Danas da se zaposliš u Pogrebnim Uslugama znači da ti gradonačelnik lična veza bez obzira na struku pa si faca...

Govedo iz javnog preduzeća - 820.000
Radnica - 8.000

Odnos plate 1:103.5
Ali ne zbog funkcionisanja privrede već zbog hedonističkih MMF kredita

Kod Tita to bilo 1:3 kasnije 1:5 i nikako dalje...

Besplatno se školovali kod Tita, besplatno se zaposlili po državnim strukturama, besplatno oteli državnu imovinu
a sad da naplate od naroda... masno ako može...

Goli Otok je bio nepravda jer se uništavala inteligencija....
Treba pričati o pravoslavlju, o vojnoj neutralnosti, svetskoj krizi, o Americi o Rusiji, može i o Kini
Treba pljuvati po Hrvatima zbog onoga nikako pomenuti da u Beogradu živi dosta Hrvata i mešnih i da plaćaju porez
Zaglupljumo masu što gore to bolje... Gej parada, će vidi žensko dete pa će zastarni pored oca i majke...
****** su jedna kategorija a pedofili su posebna i nisu za osudu ako je pedofil iz crkve... Maloletne dečake treba razguziti prvo fizički a onda pravno. 6 odraslih zrelih lisica protiv 4, 3, 2 pa samo protiv jednog maloletnika bez ikakve svesti o svojim pravima.... plus premijer...
Samo nemjote da pričamo 1:103.5

Kako objasniti nekome sa 820.000 zašto je neko bez cvonjka izvršio samoubistvo?
Verovatno labilan... umnoporemećen... pa jel imao za stadionsku kartu pobogu?

Jel može da se poništi potpis u vojnom odseku jer smo svi bili mladi i pod dejstvom propagande?
Dadosmo suviše tešku zakletvu... Da ćemo branimo pet advokata od popa sa premijerom, i govedo od 820.000 i Miškoviće i Ružice i Pop Lazićke, Krmivoje, Peconije, Palme, Mirče, Slavče, Djilase...

Poništavam zakletvu usled psihičkog rastrojstva u ignorantskoj sredini u koju me država ubacila prema zakonu o medjunožju.
Nek državu brane navedene strukture... oni su važniji od mene, oni imaju razloga da ovakva država postoji...
Ja sam samo jedan od sjebanih i totalno me briga koji je datum danas...
Ne mogu da se setim ni da li je juče padala kiša ili je sijalo sunce...
Sunca nema nad Srbijom odavno valjda samo oblaci i kiša...
Briga me i dal će se ovo bristai i dal će me isključiti...
Nek žive samo oni najvažniji... besmrtni... Bogom dani...
za lekove im trebalo al im ne pomogli...

Poslednja izmena:

Back