Ubili kćerku kiselinom jer je popričala sa mladićem!

zavisi,i tu ima razlike...
pogledash samo gospodina Jusufspahica i onog pazarca zukorlica...
prvi je najnormalniji i najpristojniji chovek,a drugog necu da komentarishem,
jer bi to verovatno izazvalo odredjene reakcije,shto bi dovelo da dozhivotne zabrane pristupanju ovom forumu,
ali to samo zato shto je "vlast" na forumu puna razumevanja i tolerancije,kao i zukorlic...

Јусуфспахића ценим, скроз ок човек :ok:

Ali Kuran je sveta knjiga :bljak:

да, и ишљам је религија мира љубави и толеранције
bljuc.gif

да, и ишљам је религија мира љубави и толеранције
bljuc.gif

Kao i u svakoj religiji, budala svugde ima- islamske zatucanosti, slične su onima koji veruju da je otac trebao da otfikari glavu rođenom sinu, jerbo mu se tako "najavilo" sa hrišćanskih nebesa(a onih koji veruju u to u ovoj zemlji ima pooveći broj).Ne vidim neku bitnu razliku između muslimanske i hrišćanske ortodoksnosti i gluposti, sem da su žene obespravljene i omalovažavane u obe- ovi je polili kiselinom, kod nas bi je ošišali ili zalili katranom, al' mi smo prosvećeni, jel' te, možda bi prošla samo sa šišanjem i povećim pljuvanjem(što je, priznajem, humanije od kiseline, šta ćeš, kad su ovi drugi malo zaostali)

Kao i u svakoj religiji, budala svugde ima- islamske zatucanosti, slične su onima koji veruju da je otac trebao da otfikari glavu rođenom sinu, jerbo mu se tako "najavilo" sa hrišćanskih nebesa(a onih koji veruju u to u ovoj zemlji ima pooveći broj).Ne vidim neku bitnu razliku između muslimanske i hrišćanske ortodoksnosti i gluposti, sem da su žene obespravljene i omalovažavane u obe- ovi je polili kiselinom, kod nas bi je ošišali ili zalili katranom, al' mi smo prosvećeni, jel' te, možda bi prošla samo sa šišanjem i povećim pljuvanjem(što je, priznajem, humanije od kiseline, šta ćeš, kad su ovi drugi malo zaostali)

пази сви "верници" су инертни летаргични припадници људске расе који уместо незнања истине спремно прихватају шарену бајку уз став да је љихова бајка једина исправна за коју стиже награда док за остале бајке иде казна

ипак ма колико проналазили да су сви религиозни ликови уједно фрикови и фанатици неки из интереса или убеђења опет у томе предњаче ишљамисти са све без слике за мухамеда и васколиких нереда због клипа са јутјуба

Pakistan: Ubili ćerku kiselinom jer je pogledala momka u prolazu

FoNet | 05. 11. 2012. - 20:21h | Foto: Ilustracija | Komentara: 40
Bračni par iz Pakistana uhapšen je zbog toga što su ubili svoju petnaestogodišnju ćerku bacivši na nju kiselinu, a to su uradili da bi spasili čast porodice nakon što je devojčica pogledala mladića koji je prošao na motociklu.

Mohamad Zafar o njegova supruga Zahen priznali su policiji da su 29. oktobra svesno usmrtili svoju ćerku, jer nisu imali drugog izbora.

Oni su u zatvorskoj ćeliji razgovarali sa novinarem BBC i opisali čitav događaj.
Do incedenta je došlo dok su supružnici sa ćerkom išli ulicom i ona se osvrnula za jednim mladićem, koji je prošao pored njih na motociklu.

- Otac joj je odmah rekao da to nikako nije smela da uradi. Odgovorila je da to nije namerno uradila i da se više nikada neće ponoviti, ali sam ja već bacila kiselinu na nju. Takvu smrt joj je sudbina odredila - rekla je majka.

Otac je izjavio da nisu mogli da izbegnu ubistvo, jer su kao porodica već bili žigosani zbog ponašanja starije ćerke, ali je odbio da kaže šta je ona uradila.

Prema podacima državne Komisije za ljudska prava, u Pakistanu su prošle godine u ime odbrane porodične časti ubijene 943 žene, ali je taj broj sigurno neuporedivo veći, jer mnogi takvi zločini u seoskim sredinama ostanu neprijavljeni policiji.

пази сви "верници" су инертни летаргични припадници људске расе који уместо незнања истине спремно прихватају шарену бајку уз став да је љихова бајка једина исправна за коју стиже награда док за остале бајке иде казна

ипак ма колико проналазили да су сви религиозни ликови уједно фрикови и фанатици неки из интереса или убеђења опет у томе предњаче ишљамисти са све без слике за мухамеда и васколиких нереда због клипа са јутјуба
Mislim, ipak, da je u pitanju propaganda, kod njih ipak, malo jača, jer su u većem bedaku,kako god- dalabu je dalabu kako god da ga okreneš i pričvrstiš, veći je problem, po meni, što je taj tip ljudi u usponu, pa nama, koliko-toliko normalnima, zagorčavaju život svojim budalaštinama i kroje nam život i pravila ponašanja po svojim iščašenim vrednostima(mislim, mentoli, koji misle da im 'ćera nije nevina i da za to neće uzeti dobre pare, poliće je kiselinom, bio hrišćani ili islamisti, jer su ista pogana goveda, bez imalo ljudskosti, sa sevanjem evrića ili dolara iz očiju)

Back