Убијени Зарубац није имао трагове наркотика у крви

И те како судим убицама, без обзира који су. Црква прикрива злочине, и ја то не могу да не видим. Не смета мени Црква, већ убице, лопови и педофили који су у њој нашли уточиште...
Smeta i meni i delim tvoj stav o ovom slucaju i vec sam dosta pisao na ovu temu.
Slosilo mi se kad sam video koliko njih brani ubicu i to samo zato sto je ubica pop a ubijeni narkoman.

Па до сада су само падале пљувачине о "дрогираном несвету", сад кад се лепо види да је овај лопов и убица убио невиног човека, и то тортуром, сви ћуте...

добродошао у србију :)

Što volim ove bivše komuniste velike vernike - ponašaju se isto ko nekad
Ranije su prijavljivali ko je rekao nešto loše o partiji
A danas oni našli da prijavljuju za crkvu
A da pročitaju šta pravoslavlje traži e to malo teže ima slava, ima farbanje jaja, ima božić i vaskrs i ima slavlje za Isusov sunet mislim baš za slavlje

Па до сада су само падале пљувачине о "дрогираном несвету", сад кад се лепо види да је овај лопов и убица убио невиног човека, и то тортуром, сви ћуте...

nevin je bio svakako ,nadrogiran ili ne....

stigao je velichanstveni :worth: :worth: :D

I pocreno od muke ;(

Nego sta ce sada biti sa mantijom koja se vozi u dzipu i ima privatno obezbedjenje? Treba nama neki ostriji zakon, lepo mu konfiskuju imovinu, dobar deo poklone/daju zeni ili bivsoj zeni ubijenog ili detetu i rese egzisencijalni problem jedne porodice ok ostatak uloze u neke centre koji nisu batinama lecili zavisnost..

Back