Убијени Зарубац није имао трагове наркотика у крви

john doe

Veoma poznat
Poruka
14.018
Токсиколошки налаз жртве свештеника
Убијени Зарубац није имао трагове наркотика у крви

У телу Небојше Зарупца (39) из Ваљева, штићеника Центра за одвикавање “Сретење” код Лознице, за чије убиство је осумњичен свештеник Бранислав Перановић (54), нису нађени трагови дроге, сазнаје “Блиц”.
Хемијско-токсиколошка анализа урађена је на Војномедицинској академији и установљено је да у тренутку убиства, 6. августа у Перановићевој кући близу кампа, Зарубац није био дрогиран, а полиција која је после злочина детаљно прегледала камп није нашла наркотике у центру.

Ова анализа тек треба да буде достављена полицији, па ће уз налаз обдукције која је обављена дан после убиства ускоро све бити прослеђено истражном судији Вишег суда у Шапцу.

У обдукционом налазу је наведено да је Зарубац умро због гушења сопственим желудачним садржајем, и да је непосредно пре тога задобио неколико десетина удараца мотком. Од тога му је позлило, почео је да повраћа и пао је у тешку кому.

[TABLE="width: 200, align: right"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Истражни судија јуче је саслушао Зарупчеву сестру Невену и оца Милоша, док мајка Милица Лукић због тешког здравственог стања није дала изјаву.

269903_14_f.jpg

- Испричала сам све што се дешавало, немам разлога да било шта скривам. Небојша је још пре две године одлучио да оде у неки манастир да би се скинуо са дроге. Притекла сам му у помоћ пре више од десет месеци и позвала Перановића који ми је рекао да се то плаћа 350 евра месечно, на шта сам му одговорила да финансијски слабо стојимо. Ипак, примио га је. Сваког месеца сам разговарала са Перановићем и није се жалио на мог брата - каже Невена.

Она напомиње да је Небојша средином јула први пут изашао на викенд после девет месеци боравка у кампу, и провео је пет дана у Ваљеву и дан у селу. Она га није видела јер је била у Београду и спремала испите.

- Родитељи и сви који су га видели били су одушевљени његовим опоравком. Стриц га је вратио у камп и није било проблема. После неколико дана, 6. августа увече, Перановић ме је позвао и рекао да брат прави проблеме, да хоће да напусти камп, због неке жене која треба да се породи, као и да прави галаму јер су му украли 6.000 динара - каже Невена и додаје да је када је сазнала за убиство брата звала свештениковог сарадника Мрвицу.

После тога јој се јавио Перановићев син и извинио због свега што се десило. Отац Милош је напоменуо да је сина видео за време викенда, добро је изгледао, био је задовољан, и договорили су се о заједничком послу.

- Шта се дешавало у кампу не знамо, али истераћемо до краја да се утврди истина о убиству мог сина - каже Милош Зарубац.

------------------------------------------------------------

Још једна невина жртва убице с мантијом. Надам се да и за овај олош што се крије у СПЦ важи 40 година затвора....

Poslednja izmena:
Mislim da ne shvatate poentu price.Narkomanu se ne moze verovati apsolutno nikada.Narkoman nije to sto jeste samo kad se nadrogira.On i kad nije drogiran razmislja narkomanski i sve sto cini ,cini to zarad ostvarenja cilja da se opet nadrogira.
Poznati su slucajevi da su u opakim zatvorima bili bez droge po deset godina i da su odmah po izlasku otisli da se nadrogiraju.
To sto je pop ( koje inace ne simpatisem) imao sa njim duel koji se zavrsio kako se vec zavrsio ne daje nam potpunu sliku sta se tu stvarno desavalo.
Ko zna sta je tu sve bilo i o cemu se sve radilo.
Sa narkomanima nikad nisi nacisto sta smeraju i na koji nacin ce pokusati da te ispale i prevare da bi dosli do jedinog cilja njihovog bistvovanja a to je drogiranje.

Имао је(наркос наравно) бенседин у себе, уствари није га пријавио да га има, што је психоактивна супстанаца а још се савршено може злоупотребити с алкохолом.
Откуд то код њега тако поштеног???

Mislim da ne shvatate poentu price.Narkomanu se ne moze verovati apsolutno nikada.Narkoman nije to sto jeste samo kad se nadrogira.On i kad nije drogiran razmislja narkomanski i sve sto cini ,cini to zarad ostvarenja cilja da se opet nadrogira.
Poznati su slucajevi da su u opakim zatvorima bili bez droge po deset godina i da su odmah po izlasku otisli da se nadrogiraju.
To sto je pop ( koje inace ne simpatisem) imao sa njim duel koji se zavrsio kako se vec zavrsio ne daje nam potpunu sliku sta se tu stvarno desavalo.
Ko zna sta je tu sve bilo i o cemu se sve radilo.
Sa narkomanima nikad nisi nacisto sta smeraju i na koji nacin ce pokusati da te ispale i prevare da bi dosli do jedinog cilja njihovog bistvovanja a to je drogiranje.

Једном џанки - увек џанки, то по мени стоји, иако знам неке породичне и нормалне људе који су излечени, а некад су се дрогирали. Али нико нема право на тортуру и убиство. Зато нема олакшавајућих околности за ово убиство с предумишљајем. Ако ово прође без 40 година затвора, попови ће да се толико осиле, да ће то довести до велике катастрофе међу нама.

Имао је(наркос наравно) бенседин у себе, уствари није га пријавио да га има, што је психоактивна супстанаца а још се савршено може злоупотребити с алкохолом.
Откуд то код њега тако поштеног???

Бенседин није психоактивна супстанца, он ради на срце, на не на мозак, познаваоче... Ако си заборавио, на том бенседину је током Слобе било 70% становништва, системски навученог да би ћутали док пропадају...

Једном џанки - увек џанки, то по мени стоји, иако знам неке породичне и нормалне људе који су излечени, а некад су се дрогирали. Али нико нема право на тортуру и убиство. Зато нема олакшавајућих околности за ово убиство с предумишљајем. Ако ово прође без 40 година затвора, попови ће да се толико осиле, да ће то довести до велике катастрофе међу нама.

Popovi vec kroje vama sudbinu, ali ispod stola, da se to ne primeti.

Cetrdest godina zatvora?:lol: U Srbiji zivimo...pet do deset maksimalno.

Popovi vec kroje vama sudbinu, ali ispod stola, da se to ne primeti.

Pre mesec dana sam ovde na osnovu novinskih vesti, napisao da je Artemije u ZVANICNOJ POSETI ARGENTINI, a patrijar U ZVANICNOJ POSETI AMERICI!

U Srbiji je SPC PARALELNA VLAST!

Ali, to je odmah uklonjeno.

Ocigledno je interes da za to STO MANJE LJUDI ZNA!

Бенседин није психоактивна супстанца, он ради на срце, на не на мозак, познаваоче... Ако си заборавио, на том бенседину је током Слобе било 70% становништва, системски навученог да би ћутали док пропадају...
Не млатарај Џонзи, све што утиче на психу, а бенседин утиче јесте психоактивна супстанца.
Баш зато људи одлепе кад га помешају с алкохолом.
И није неко смиренији јер бенседин успорава срчану радњу, већ срце спорије ради пошто је бенседин средство за смирење то јест делује на неуротрансмитере.
У Боливији је такође натполовичан број људи на кокаину, креку или стално жваће лишће коке, па ћеш због бројности те популације вероватно извести закључак да то није дрога???
Данас је као последица пропасти државе под жутарама вероватно и горе стање него под Слобом, никада није било оволико самоубистава.

Не млатарај Џонзи, све што утиче на психу, а бенседин утиче јесте психоактивна супстанца.
Баш зато људи одлепе кад га помешају с алкохолом.
И није неко смиренији јер бенседин успорава срчану радњу, већ срце спорије ради пошто је бенседин средство за смирење то јест делује на неуротрансмитере.
У Боливији је такође натполовичан број људи на кокаину, креку или стално жваће лишће коке, па ћеш због бројности те популације вероватно извести закључак да то није дрога???
Данас је као последица пропасти државе под жутарама вероватно и горе стање него под Слобом, никада није било оволико самоубистава.

Ма добро, мора то кроз мозак да прође, ајде, моја грешка... Мада, шта све иде без рецепта, писати о бенседину као дроги је смешно... А теорија да је данас лошије него под Слобом говори све о реалности у којој живе неки људи. Без даљег коментара.

Дакле, кад неко пије бенседин, легитимно је малтретирати га и убити умлаћивањем... Хоћемо ли ускоро легално каменовати жене због прељубе или се то разликује од овог случаја?

Ма добро, мора то кроз мозак да прође, ајде, моја грешка... Мада, шта све иде без рецепта, писати о бенседину као дроги је смешно... А теорија да је данас лошије него под Слобом говори све о реалности у којој живе неки људи. Без даљег коментара.

Дакле, кад неко пије бенседин, легитимно је малтретирати га и убити умлаћивањем... Хоћемо ли ускоро легално каменовати жене због прељубе или се то разликује од овог случаја?

A sto si se ti okomio toliko na ovaj slucaj ? Pusti da policija i sud rade svoj posao. Nije nase da sudimo.

Наравно да је лошије, никада није била оволика стопа самоубистава.
Није, али кад је неко преко 2 деценије на хероину онда је довољно и неколико ћушкица да одапне.
Не верујеш валда да га је, како пишу по новинама, збиља тукао шипком по глави(!!!) сат времена???

Није? А јесте ли наше да оправдавамо попове убице и педофиле из СПЦ? Или да и за то ћутимо?

Pa ne znas sta je tacno bilo. Zato nemoj ni da opravdavas, ni da sudis. I sto tebi toliko smeta Crkva ? Ti ionako nisi clan, pa te tako ne moze dotaci nista sto se unutar Nje desava.

Pa ne znas sta je tacno bilo. Zato nemoj ni da opravdavas, ni da sudis. I sto tebi toliko smeta Crkva ? Ti ionako nisi clan, pa te tako ne moze dotaci nista sto se unutar Nje desava.

И те како судим убицама, без обзира који су. Црква прикрива злочине, и ја то не могу да не видим. Не смета мени Црква, већ убице, лопови и педофили који су у њој нашли уточиште...

Back