Ubijeni atentatori na Moralesa (tako se to radi)

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Druže Staljin, stranka HDZ u 90-ih bila puna bivših komunista i partizana....

Hrvatski nacionalisti su sasvim druga priča od one koju vi papagajski ponavljate...

HDZ je bila puna LAZNIH bivsih komunista a pravih ustasa.

To je razlika.

I Franjo Tudjman i Stjepan Mesic su ortodoksne ustase.

Tudjman je negirao ustaski genocid nad srbima u drugom svetskom ratu i pisao da je u Jasenovcu pobijeno samo 10.000 dok je prava cifra oko 700.000 . Drugo pricao je da je moderna Hrvatska povijesna nasljednica NDH .

Istovremeno Mesic je pricao da je Hrvatska pobijedila 2 puta u drugom svjetskom ratu - jedan put 1941 kada je osnovana NDH a drugi put 1945 kad je osnovana SR Hrvatska.

Da bre, svi mi lazemo.
Mi smo u principu docekali wermacht sa cvecem u rukama, a one slike bombardovanog Beograda smo izmontirali.

I uopste nije bilo razlike izmedju NDH i Srbije tada, i Nedic i Pavelic su dosli na celo voljom naroda - nema tu razlike. Sve je onako kao sto vi tvrdite.

Tako je,sve laži

Koncem ožujka 1945. preustrojene su hrvatske oružane snage. Tim preustrojem nastali su vojni sborovi i to:

I. Poglavnikov tjelesni sbor.

Zapovjednik sbora je general Ante Moškov.

Njegovo je podhvatno područje Varaždin - Koprivnica. Sbor se sastojao od:

- Udarne ustaške divizije sa zapovjednikom generalom Rudolfom Šimićem, a kasnije generalom Antom Nardellijem;

- 2. ustaške divizije sa zapovjednikom generalom Mirkom Gregorićem i

- 5. ustaške divizije sa zapovjednikom Rafaelom Rankom vitezom Bobanom.

II. Ustaški sbor.

Zapovjednik sbora je general Vjekoslav Maks Luburić. Njegovo je podhvatno područje Sunja - Sisak - Petrinja.

U sastavu sbora su:

1. divizija, sa zapovjednikom generalom Julijem Fritzom;

17. divizija, sastavljena od 12. i l4. divizije, sa zapovjednikom pukovnikom Alarihom Deškovićem i

18. ustaška udarna divizija, složena od Ustaške obrane i dijela Radne službe, sa zapovjednikom Zbiljkom Mayerom.

III. Ustaški sbor.

Zapovjednik sbora je general Artur vitez Gustović. Njegovo je podhvatno područje Ivanić Grad.

U sastavu sbora su:

- 3. divizija sa zapovjednikom generalom Krunoslavom Stjepanom vitezom Peričićem;

- 7. divizija sa zapovjednikom generalom Stjepanom Mifekom:

- 9. divizija sa zapovjednikom pukovnikom Josipom Pletikosom i

- 8. divizija (nepotpuna) sa zapovjednikom generalom Romanom Domanikom.

IV. Vojni sbor.

Zapovjednik sbora je general Josip vitez Metzger. Njegovo je podhvatno područje Dvor na Uni - Dubica.

U sastavu sbora su:

- 4. divizija, sa zapovjednikom generalom Zdenkom Begićem;

6. divizija sa zapovjednikom generalom Vladimirom Metikošom i

15. divizija (nepotpuna), sa zapovjednikom generalom Milanom Čudinom.

Vojni sbor.

Zapovjednik sbora je general Ivo Herenčić. Njegovo je podhvatno područje Karlovac - Gospić. U sastavu sbora su:

- 10. divizija sa zapovjednikom pukovnikom Krešimirom Kurajom;

- 11. divizija sa zapovjednikom pukovnikom Stankom M.Aleksićem i

- 13. divizija sa zapovjednikom generalom Ivanom Brozovićem.

Izvan sborova ostala je 16. divizija, koja je bila 1. posadna divizija u Zagrebu.

Antifašisti:mrgreen:

HDZ je bila puna LAZNIH bivsih komunista a pravih ustasa.

To je razlika.

I Franjo Tudjman i Stjepan Mesic su ortodoksne ustase.

Tudjman je negirao ustaski genocid nad srbima u drugom svetskom ratu i pisao da je u Jasenovcu pobijeno samo 10.000 dok je prava cifra oko 700.000 . Drugo pricao je da je moderna Hrvatska povijesna nasljednica NDH .

Istovremeno Mesic je pricao da je Hrvatska pobijedila 2 puta u drugom svjetskom ratu - jedan put 1941 kada je osnovana NDH a drugi put 1945 kad je osnovana SR Hrvatska.

Tuđman je hrvatski nacionalista,konvertit,antifašistički borac NOB-a i prvi hrvatski predsjednik...

Bahat i arogantan dobio je izbore kao protuteža slobodanu Miloševiću.

Tuđman je svašta pisao.O njegovim "naučnim" radovima da se raspravljati...

Tuđman je jednom izjavio da je nezavisna država vjekovna težnja Hrvata....
Što je btw istina!!!

Moderna Hrvatska nije povijesna nasljednica, NDH niti je to on ikada rekao....
U našem Ustavu ti to jasno piše...

Stipe Mesić je išao žicati lovu u Australiju, govorio je ono što je auditorij htio da čuje..
Povjesna je istina da je dio Hrvata bio pristalica NDH,a dio antifašističkog pokreta..
Trebalo je pomiriti sinove ustaša i partizana da bi se dobila potpora za novu državu.

Stipe Mesić potječe iz partizanske obitelji, žena mu je Srpkinja.
Robijao je zbog hrvatskog nacioanlizma.

Pazi, mishljenje je kao d*pe, svako ga ima, ali je chinjenica da se 80% ovog foruma lati izgovaranja takvih gluposti da bi se svako sa IQ vecim od 35 postideo istih, a niko nema dokaza za 2% izgovorenih rechi. Mislim, SSSR, jel' si studirao sa njim, njegov si bio profesor, njegova si riba, zena, znash tachno okolnosti pod kojima dotichni ima diplomi, ili se "svi znamo" rechenica zasniva na rekla-kazala kao i 99% gluposti koje izgovorish ti i tebi slichni? Kao "svi znamo".... magarac...
:D:D:D

Poslednja izmena:

:roll: Bravo ''lepotice''...nadam se da si lepa u prirodi kao i na avataru čim moraš da orgijaš sa LDP-ovcima sv.ršavajući na njihove komentare od kojih svi povraćaju na forumu.Ali s obzirom da znam kako vi LDP-ovci izgledate u prirodi i da ste ubedljivo najružniji birači..nisam uopšte ljubomoran što neću moći da učestvujem u vašim orgijama...

A sad idemo na drugu temu...gde ponovi sv.šavaš na rastamana...:hahaha:

Poslednja izmena:
;)
Sofija, kao shto vidish, odgovaram na jednu u 6 meseci i to samo ako mi neshto zapadne za oko, ned'o bog da sam toliko dokon da na svaku odgovaram. Uopshte ne sumnjaj u to da sam kritichan. Uz to, ok je meni bre da neko nekoga ne voli, npr SSSR Chedu ili ti nekoga, ali je detinjarija da neko krene rechenicu sa "svi znamo" a da pri tome nema predstavu o chemu pricha. Ni ja je nemem, ali ne govorim da je Cheda dobio trudom i radom svoju diplomu. Ono, ne znam i ne mogu da pricham o tome. Ako budem imao potvrdjenu informaciju, drage volje cu je podeliti.

:;):evil::super:

Poslednja izmena:
Ubijeni atentatori na Moralesa

Cetvrtak, 16. april 2009. 21:26

Predsednik Bolivije Evo Morales saopštio je danas da su bezbednosne snage i visoki zvaničnici osujetili atentat na njega i ubili troje stranaca u polučasovnoj pucnjavi u jednom hotelu.

Kako je potvrdio šef bolivijske policije Ugo Eskobar, ubijena su dvojica Mađara i jedan državljanin Bolivije.

Morales je rekao i da postoji mogućnost da je i jedan Irac bio među "stranim plaćenicima" koji su planirali atentat na njega , kao i da su u akciji uhapšene dve osobe, preneo je Rojters.

"Juče sam dao instrukcije potpredsedniku da uhapsi te plaćenike, a jutros sam obavešten o polučasovnoj pucnjavi u hotelu u mestu Santa Kruz, gde je troje stranaca ubijeno, a dvoje privedeno", rekao je Morales.

Predsednik Bolivije dodao je da je dobio informaciju da je ova grupa planirala da ubije njega, potpredsednika i jednog ministra u vladi.

(Tanjug)

E da su tako roknuli i atentatore na Djindjica, nego isti pishu knjige iz CZ-a...:evil:

E da su tako roknuli i atentatore na Djindjica, nego isti pishu knjige iz CZ-a...:evil:
Ček,ček...ti upoređuješ Đinđića i Moralesa?!?!Te dve ličnosti ne mogu da se porede,jer je ovaj drugi istinski demokrata za razliku od prvog kome se samo stranka zove ''demokratska''.
Inače šta me briga za Zorana,roknuli su ga oni sa kojima se dogovarao oko 5.- oktobarskog puča.

Ček,ček...ti upoređuješ Đinđića i Moralesa?!?!Te dve ličnosti ne mogu da se porede,jer je ovaj drugi istinski demokrata za razliku od prvog kome se samo stranka zove ''demokratska''.
Inače šta me briga za Zorana,roknuli su ga oni sa kojima se dogovarao oko 5.- oktobarskog puča.

Ti si chovek - gnjida!
gnjida.jpg

svaka dalja diskusija je zavrshena

Ti si chovek - gnjida!
gnjida.jpg

svaka dalja diskusija je zavrshena

E sad sam se potreso! :per:

Inače gnjide su svi iz DS-a i LDP-a počevši od bivših/sadašnjih lidera.A zašto?Pa eto možda zbog toga što je jelte Z.Đinđić (kao što sam već rekao) imao dogovore sa Legijom,Kumom i Šiptarom oko rušenja Miloševića.Naravno tada oni nisu bili kriminalci za njega.:roll:

Čedomir Jovanović je isto tako posećivao Šilerovu,a svojevremeno je prilikom hapšenja miloševića Miloševića obećavao da ako se ovaj preda,neće biti izručen Hagu.Naravno slagao je!

to su samo neki od primera...:rumenko:

:roll: Bravo ''lepotice''...nadam se da si lepa u prirodi kao i na avataru čim moraš da orgijaš sa LDP-ovcima sv.ršavajući na njihove komentare od kojih svi povraćaju na forumu.Ali s obzirom da znam kako vi LDP-ovci izgledate u prirodi i da ste ubedljivo najružniji birači..nisam uopšte ljubomoran što neću moći da učestvujem u vašim orgijama...

A sad idemo na drugu temu...gde ponovi sv.šavaš na rastamana...:hahaha:
ok...bye

Back