Ubijena uciteljica, clan J.svedoka

Meklaud

Iskusan
Poruka
6.019
JEHOVINI SVEDOCI NAŠLI TELO: Pretučena penzionisana učiteljica iz Bora!

Crna Hronika 21:46, 29.03.2014.

Autor: ,Agencije

Na ulazu u stan vidljivi su tragovi krvi, ali ne i nasilno obijanje ulaznih stana, pa se pretpostavlja da je žrtva sama otvorila vrata svom ubici
bor, plakati, grad, prljanje

Bor

BOR - Rumena G.M. iz Bora, učiteljica u penziji pronađena je danas mrtva u svom stanu u Ulici Albanske spomenice 9/29.

Njeno beživotno telo pronađeno je danas, a sumnja se da se radi o svirepom ubistvu koje se dogodilo pre više od dva dana.

Na ulazu u stan vidljivi su tragovi krvi, ali ne i nasilno obijanje ulaznih stana, pa se pretpostavlja da je žrtva sama otvorila vrata svom ubici. U razgovoru sa komšijama saznali smo da je Rumena bila jedan od aktivnijih članova ”jehovinih svedoka”, i da su u njenom stanu često održavani verski sastanci.

- Bila je mirna i povučena žena, koja se na sve načine trudila da komšije privoli svojoj veri. Neretko je čak i kuvala penzionerima i objašnjavala im značaj vere kojoj pripada. Ipak, nikada nije bila napadna, bila je mirna, kulturna i lepo vaspitana - rekao nam je jedan od njenih komšija

Pretpostavlja se da su beživotno telo starice pronašli upravo pripadnici “Jehovinih svedoka”, koji su alarmirali policiju. Motivi ubistva nisu poznati, a uviđaj na licu mesta obavio je Okružni javni tužilac iz Zaječara. Obdukcija tela učiteljice Rumene biće obavljena sutra kada će se znati više detalja.

Izvor: http://www.kurir-info.rs/jehovini-svedoci-nasli-telo-ubijena-uciteljica-iz-bora-clanak-1299617

Da.A da je ubiven neki pripadnik LGBT zajednice,svima poznat po svojim aktivnostima, zar bi bio bitan podatak koje je neko seksualne orijentacije i nacina zivota?

Ti pokusavas da insinuiras da je ova zena ubjena od nekih aktivista Jehovinih svedoka, ili ja nisma dobro rauumela sta si hteo da kazes
pominjuci ovu sketu. Koga su oni i kada i zasto ubili? Nikada. Znaci da njeno versko opredeljenje veze nema sa sa Jehovinim svedocima, siguirno nikakve
ni sa budistima ili pravoslavcima ili sa katolicima. Zasto dovoditi u vezu boilo kakvu religiju sa nekim monstruoznim ubistvom
jedne stare zene?

Ti pokusavas da insinuiras da je ova zena ubjena od nekih aktivista Jehovinih svedoka, ili ja nisma dobro rauumela sta si hteo da kazes
pominjuci ovu sketu. Koga su oni i kada i zasto ubili? Nikada. Znaci da njeno versko opredeljenje veze nema sa sa Jehovinim svedocima, siguirno nikakve
ni sa budistima ili pravoslavcima ili sa katolicima. Zasto dovoditi u vezu boilo kakvu religiju sa nekim monstruoznim ubistvom
jedne stare zene?

JS su pronasli telo i pozvali policiju - nisu ubice :)

jedne stare zene?

Ne, nego kazem da je jedna od mogucnosti, s obzirom na brutalnost a bez premetacine. Vi odmah iskljucujete bilo kakvu mogucnost na pomisao da je to mozda uradio neko od ''njenih''.

Sad vidim koliko ''vas'' ima :mrgreen:

to ti kazes jer imas naopake misli :p

Ova tema pokusava da okrivi JS i prikaze ih kao ubice
:bljak:

Jadan je sotona sta sve nece pokusati :mrgreen:

Ova tema ne pokusava nista.Ova tema je vest.

Sad sto vi osecate prozvanim, to je druga stvar...

Mozda je nije ubio neko iz JS, niko to jos zvanicno ne kaze, ali u zemlji,konkretno tom gradu, gde je stanovnistvo najmanje 80% srpske nacionalnosti,a jos veci procenat pravoslavne veroispovesti ipak i ova cinjenica da je pripadnica JS mora da se uzme u razmatranje.
Zamislite da u Iranu u nekoj zabiti zivi neki lik koji je sajentolog.I sutra ga ubiju. Zar je bitno koje je veroispovesti...

Ova tema ne pokusava nista.Ova tema je vest.

Sad sto vi osecate prozvanim, to je druga stvar...

Mozda je nije ubio neko iz JS, niko to jos zvanicno ne kaze, ali u zemlji,konkretno tom gradu, gde je stanovnistvo najmanje 80% srpske nacionalnosti,a jos veci procenat pravoslavne veroispovesti ipak i ova cinjenica da je pripadnica JS mora da se uzme u razmatranje.
Zamislite da u Iranu u nekoj zabiti zivi neki lik koji je sajentolog.I sutra ga ubiju. Zar je bitno koje je veroispovesti...

Ne znam, ja nisam JS :p

Kao sto vidis ubijena je zena koja pripada JS i ona je zrtva

Pronasli su je JS koji su dolazili u obilazak verovattno i pozvali policiju :)

Ubice ne zovu policajce :mrgreen:

Ne znam, ja nisam JS :p

Kao sto vidis ubijena je zena koja pripada JS i ona je zrtva

Pronasli su je JS koji su dolazili u obilazak verovattno i pozvali policiju :)

Ubice ne zovu policajce :mrgreen:

Tako muz udavi zenu u kadi, i jos je ubije strujom s fenom i pozove miliciju i place, da se sama ubila ili da je neko ubio.
Ne, muz nije ubica ni slucajno.Ubojice ne zovu miliciju,nit placu :)

Moja dve pretpostavke:

1. JS često svoje članove vežu ugovorima za nekretnine koje im kad tad uzmu po sistemu "Prepiši stan nama, a i dalje živi u njemu. Ne treba da bude tvoje vlasništvo, jer je sada sve NAŠE." Ili starica nije htela da preda stan i ode u starački dom, ili se predomislila pa htela da ostavi nekom potomku u nasledstvo. (Ubica JS)

2. Možda je bila aktivan i ugledan član, pa je lopov pretpostavio da ima veliku količinu novca kod sebe i mučio je da prizna. (Ubica bilo ko)

Moja dve pretpostavke:

1. JS često svoje članove vežu ugovorima za nekretnine koje im kad tad uzmu po sistemu "Prepiši stan nama, a i dalje živi u njemu. Ne treba da bude tvoje vlasništvo, jer je sada sve NAŠE." Ili starica nije htela da preda stan i ode u starački dom, ili se predomislila pa htela da ostavi nekom potomku u nasledstvo. (Ubica JS)

2. Možda je bila aktivan i ugledan član, pa je lopov pretpostavio da ima veliku količinu novca kod sebe i mučio je da prizna. (Ubica bilo ko)

Zasto izmisljas i lazes??? zasto normalnoj staroj finoj zeni koja je zrtva ubice pripisujes nesto lose?
zasto imas tu potrebu

u ostalom imas u novinama ko je ubica kad si vec toliki dusebriznik
ubica je pravoslavne vere

Moja dve pretpostavke:

Jel moguće da ima budala koje na to nasedaju? :eek:

Back