Ubijena pevačica "Lambade" Loalva Braz

Dremač

Ističe se
Banovan
Poruka
2.667
Ode i Loavla.
Ko bi rekao da je i brazilska estrada slična našoj

http://mondo.rs/a974788/Zabava/Zvezde-i-tracevi/Lambada-ubijena-pevacica.html
Ubijena pevačica hita "Lambada"

Loalva Braz Vijeira tragično je izgubila život u Rio de Žaneiru.

Njeno telo pronađeno je u izgorelom automobilu u četvrtak u ranim jutarnjim časovima.

Povezane vesti

Ubistvo Jelene Marjanović
Ubistvo Ksenije Pajčin

Policija je potvrdila da je u pitanju telo Loalve Braz (63), ali da su okolnosti pod kojima je nastradala nepoznate, prenosi BBC.

Lokalni mediji ipak pišu da je Loalva oteta iz hotela u kojem je boravila, kao i da su počinioci već uhapšeni.

Navodno, dva muškarca su upala u hotel i odvezli istim automobilom koji je potom pronađen zapaljen.

Loalva je rođena u Rio de Žaneiru, a muzičku karijeru počela je kada je imala 13 godina. Otac joj je bio dirigent jednog orkestra, a majka pijanistkinja.

Najpoznatija je kao pevačica grupe Kaoma, u kojoj je otpevala čuvenu "Lambadu"

Jeb'en je Brazil !
Jeb'en i krajnje opasan.
Svaki dan gine na desetine ljudi.
Nema efikasnog zakona, anarhija...
Daleko im lepa kuća.
I Brazilkama, i Kopakabani i karnevalu.
Veliki je rizik strancu boraviti tamo !

A jel si bio nekad ?

Realno brazilski gradovi nisu nista opasniji nego recimo Njujork, LA, Pariz, London......itd , doduse Rio jeste ovako turbulentniji i opasniji (mada opet nema grada od 10, 15 miliona stanovnika koji nije dzungla i svojevrsna ludnica) , ali recimo gradovi kao Kurutiba, Porto Alegre, Florianopolis i jos neki, komotno mozes da spavas u parku a niko da te ne dira.

Mada ovo sto se dogodilo ovoj legendarnoj brazilskoj pevacici je zaista jedna tragedija, nek pociva u miru.

Ode i Loavla.
Ko bi rekao da je i brazilska estrada slična našoj

http://mondo.rs/a974788/Zabava/Zvezde-i-tracevi/Lambada-ubijena-pevacica.html

Dreameru...znam na sta ciljas...sublimativnu simboliku... ;)
Zato ne slucajno u toj vesti su i povezane vesti o ubijenoj pevacici iz Borče - Jeleni Marjanovic, kao i takodje ubijenoj pevacici Kseniji Pajčin...

No, vratimo se LAMB-adi...

Pojam LAMB je na engleskom JAGNJE !!!
A to ima visestruko i religiozno i drugo znacenje !!! A u tim misticnim okultnim krugovima srecemo i kao pojam "zrtveno jagnje"....

Pevacica je ubijena dan pre inauguracije TRUMP-a
A i TRUMPETS je religiozni pojam (SEVEN TRUMPETS...)

A kad smo vec kod broja SEDAM...

TRUMP je juce inaugurisan tacno na 70 godina, 7 meseci i 7 dana...od datuma svog rodjenja !!! i 7 dana posle PETKA 13-og !!!

!!! 777 !!!

https://www.timeanddate.com/date/durationresult.html?d1=14&m1=6&y1=1946&d2=20&m2=1&y2=2017&ti=on

From and including: Friday, 14 June 1946
To and including: Friday, 20 January 2017
Result: 25,789 days

It is 25,789 days from the start date to the end date, end date included

Or 70 years, 7 months, 7 days including the end date

Simbolicko numerooski takodje interesantno...

BTW
Sem sto je TRUMP inaugurisan juce u PETAK
Takodje vredi pomenuti da je TRUMP i rodjen u PETAK, a i njegov predhodnik OBAMA takodje je rodjen u PETAK...

...

Poslednja izmena:
Натегнутно је то, Громе, не кажем да нема симболике у бројевима али 777 није никакав окултни број. А и тај петак, шта с тим? По неким апокрифалним списима број Звери није 666 већ 616. А ја имам 616 у датуму рођена, баш тим редоследом. Треба више конкретних ствари да се нађе, ту обично има нечега...

Натегнутно је то, Громе, не кажем да нема симболике у бројевима али 777 није никакав окултни број. А и тај петак, шта с тим? По неким апокрифалним списима број Звери није 666 већ 616. А ја имам 616 у датуму рођена, баш тим редоследом. Треба више конкретних ствари да се нађе, ту обично има нечега...

Ma ja samo to primecujem, sto jeste neki "znak kraj puta", a ne znam ni ja tacno znacenje tih simoblickih poruka i tog nekog nemustog jezika simbola i znakova ili samog Boga ili cega vec

Pa i ja sam npr rodjen u petak, ali eto primecujem i da su bar dva poslednja, a mogu videti i za ranije predsednike Amerike, rodjeni u petak, a evo TRUMP i inaugurisan u petak.
Ili evo sad bas gledam moja trenutna reputaciona moc je 77 i sl. :)

Dakle ja ne dajem konacno znacenje toga sto primecujem kao indikativno, vec prosto samo eto primecujem, a sta to sve znaci...ko zna...
A sigurno nosi neku poruku...A to sto mi obicni smrtnici mozda ne znamo tumaciti tu poruku to je druga stvar.

...

То је већ опширна тема јако, али да и ја сам такав да практично свуда ископам неке информације које нису предвиђене за јавност...

Ја сам рођен у суботу, по народном веровању требало би да имам дар прорицања судбине, тумачења снова. Ништа од наведеног у стварности, чак сам врло често наглашено рационалан кад тако неке ствари скрену моју пажњу.

То је само... народно веровање.

Јунг је од догађаја који "говоре" човеку шта му је чинити покушао да створи теорију синхроницитета, али је академска јавност оббацила као нешто без основа.

Јел знаш ти да је темељ за Пентагон ударен баш на 11.9 1943, као и кад су срушене куле Близнакиње? Мени је то занимљиво. Тај датум некима људима очигледно значи нешто.

То је већ опширна тема јако, али да и ја сам такав да практично свуда ископам неке информације које нису предвиђене за јавност...

Ја сам рођен у суботу, по народном веровању требало би да имам дар прорицања судбине, тумачења снова. Ништа од наведеног у стварности, чак сам врло често наглашено рационалан кад тако неке ствари скрену моју пажњу.

То је само... народно веровање.

Јунг је од догађаја који "говоре" човеку шта му је чинити покушао да створи теорију синхроницитета, али је академска јавност оббацила као нешто без основа.

Јел знаш ти да је темељ за Пентагон ударен баш на 11.9 1943, као и кад су срушене куле Близнакиње? Мени је то занимљиво. Тај дам некима људима очигледно значи нешто.

Vrlo interesantna tema, mnogo sira od svih pojedinacnih tema bilo ovde bilo na podforumu teorija zavere, jer obicno tamo skrajnu ovakve diskusije.

A tema je mnogo ozbiljnija i sira i vrlo zanimljiva...
Evo recimo...
Sem sto je juce inauguracija i danas prvi dan Trumpa, takodje sutra je 12-godisnjica vencanja Trumpa sa Melanijom...
Sto se tice rodjenja u subotu, kazu da ljudi rodjeni u subotu su zasticeni od zlih sila :)

A jel ti znas kad je rodjendan Predsedniku Sirije Bašaru Al Asadu, Sirije koju indirektno napade ta ista Amerika, preko svojih proxy dzihadistickih armija?
Rodjendan Bašara je 11.9. ;)

Takodje sam pojam SIRIJA = SIRIUS = bitno sazvezdje na koje se cesto referiraju mnogi ne samo astronomi, vec i misticni okultni krugovi i sl.

Zato se ova trenutna i perfidna nazovimo je simulacija WW3 ne slucajno vodi u SIRIJI !!!
I tamo ratuju prakticno svi...i Rusi i Ameri i Iran i Izrael i Turci i Francuzi i NATO i ...

Premda kazem ratuje se indirektno preko posrednickih vojski, ali su evidentno prisutni svi...na nacin na koji nisu bili prisutni pa mozda nikad...
Jer evo kojigod rat od WW2 pa naovamo da navedes, a koji je bio uz prisustvo vise sila, tesko i retko da ces naci neki u kojem su bile prisutne sve ove sile.

OK, i rat u Yugi je bio nesto slicno, ali ni tad ne ovako izravno i direktno a i Rusi tad fakticki nisu bili u ovako izravnoj meri prisutni.
Rat u Vietnamu pak nije imao prisustvo Irana i Turske, Saudijske Arabije, tj islamskog sveta itd.
Dakle u ovom ratu u Siriji imamo prisustvo 3,4 glavne religije i dobro jos ove neke sporedne religiozne sekte.
Imali smo i u Yugi 3 religije i rat, ali kazem ne u ovom obimu i uz prisustov prakticno svih sila.

Dakle sublimativno simbolicki vrlo interesatna vremena i desavanja...

....

Poslednja izmena:
Мени је занимљиво било то кад су Амери ушли у Ирак 2003, прво што је опустошено је Етнографски музеј у Багдаду.

Колио је ту артефаката покрадено, колико реликвија, фигура... Ни данас се тачно не зна.

Колекција експоната је била само делимично протумачена па ће неке тајне завршити на црном тржишту уместо у енциклопедијама.

Тај музеј је опљачкан као по команди. Као кад су Немци рокали Београд 1942, а шта би рушили пре него колективно сећање народа, право на Библиотеку...

Блиски исток мора бити лонац у коме се све закува па прокључа јер то геостратешко шаховање је само продужена рука једног другог рата који се води непрестано.

И све је очигледнији, чак и из перспективе рационалног човека. Сам завршетак ће бити толико фантазмагоричан, многи ће одлепити, јер не могу да направе такво радикалне измене о реалнности у својој глави.

kako nije okultni broj..

A ove boje i broj (XX= 20) tarota su u sinhonicitetu sa jucerasnjim datumom i odecom trampovih. .

pVtV3g5.jpg

McDonaldsi u Beogradu su u 21 Bloku ( sto je 3x7 (7+7+7) )
i Slaviji (rec sadrzi 7 slova) , a i ovi ostali verovatno nesto slicno .
Letosnji patka protesti, su obilazili ritualisticki ove lokacije, Nemanjina i palata SIV (M.Pupina / Pupinov most/ Borca Zemun)
LAM je grejs/Sivi vanzemaljac)

Michel Donald, br 20, je fudbaler Crvene zvezde.

Tako da, moze se reci da se Donald iz Beograda preselio u Belu kucu.

Nikad nisam čuo za dotičnu pevačicu, mada mi je pesma 'Lambada' poznata a bilo je i nekoliko pokušaja obrade te pesme od strane domaćih turbo folkera.. Vest me čudi jer poznato je koliko je Brazil postaao opasno mesto za život, pogotovo za strance i bogataše. U siromašne favele ni policija više ne sme da ulazi, osim nekih specijalnih jedinica, a turiste napadaju noževima čim izađu iz Kruzera, ulične pljačke su svakodnevnica jer velika je razlika između bogatih i siromašnih.

Poslednja izmena:
kako nije okultni broj..

A ove boje i broj (XX= 20) tarota su u sinhonicitetu sa jucerasnjim datumom i odecom trampovih. .

pVtV3g5.jpg

McDonaldsi u Beogradu su u 21 Bloku ( sto je 3x7 (7+7+7) )
i Slaviji (rec sadrzi 7 slova) , a i ovi ostali verovatno nesto slicno .
Letosnji patka protesti, su obilazili ritualisticki ove lokacije, Nemanjina i palata SIV (M.Pupina / Pupinov most/ Borca Zemun)
LAM je grejs/Sivi vanzemaljac)

Michel Donald, br 20, je fudbaler Crvene zvezde.

Tako da, moze se reci da se Donald iz Beograda preselio u Belu kucu.

I obrati paznju na tu tarot kartu...

PLAVOKOSI "TRUBAC" !!!!

TRUMP-ET = TRUBA u prevodu...o tome sam vec pricao x puta...
A TRUMP je upravo PLAVOKOS !

A "XX", sem sto je numericki = 20
Takodje je i alfabetno-numericki = 66

...

Poslednja izmena:
kako nije okultni broj..

Prvi njegov puni predsednički dan je 21. januar. Dakle, to znači da je Donald Tramp bio star 70 godina, 7 meseci i 7 dana kada je postao predsednik SAD. Zanimljivo je da se to dogodilo tokom 5777. godine po hebrejskom kalendaru.

Ove “slučajnosti” prvi je otkrio na Fejsbuku korisnik pod imenom Alison Keli. Postoji još jedno proročanstvo koje je izrekao pastor Kim Klement, poznat kao “pevajući prorok”, pre nego što je umro 23. decembra, samo 15 dana nakon što je Donald Tramp osvojio izbore. Naime on je predvidio Trampovu pobedu još davne 2007. godine.

....

Poslednja izmena:
ETO VAM!

Ja lepo vičem CECA, CECA a jok oni džuskaju Lambadu

e džuskajte ga sad...

ja ču i dalje uz Cecu

- - - - - - - - - -

I obrati paznju na tu tarot kartu...

PLAVOKOSI "TRUBAC" !!!!

TRUMP-ET = TRUBA u prevodu...o tome sam vec pricao x puta...
A TRUMP je upravo PLAVOKOS !

A "XX", sem sto je numericki = 20
Takodje je i alfabetno-numericki = 66

...

od Lambade do Trampa i piramidalne matematike, još da je Melanija izBosne pa da se zdravoj logici sve po spisku

Ma ja samo to primecujem, sto jeste neki "znak kraj puta", a ne znam ni ja tacno znacenje tih simoblickih poruka i tog nekog nemustog jezika simbola i znakova ili samog Boga ili cega vec

Pa i ja sam npr rodjen u petak, ali eto primecujem i da su bar dva poslednja, a mogu videti i za ranije predsednike Amerike, rodjeni u petak, a evo TRUMP i inaugurisan u petak.
Ili evo sad bas gledam moja trenutna reputaciona moc je 77 i sl. :)

Dakle ja ne dajem konacno znacenje toga sto primecujem kao indikativno, vec prosto samo eto primecujem, a sta to sve znaci...ko zna...
A sigurno nosi neku poruku...A to sto mi obicni smrtnici mozda ne znamo tumaciti tu poruku to je druga stvar.

...

Ti si bolestan

Back