комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Prilozi
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sada nije poznato da li su žrtve članovi Zlatne zore.
ЗЛАТНОЗОРЦИ су фашисти који тероришу Црнце и остале имигранте по Грчкој. Тероришу и Грке - левичаре.Teroristicki akt.
Полиција је потврдила да су чланови.Испред седишта, можда јесу чланови, а можда не.
ЗЛАТНОЗОРЦИ су фашисти који тероришу Црнце и остале имигранте по Грчкој. Тероришу и Грке - левичаре.
Ко се мача лати, од мача ће и страдати...
- - - - - - - - - -
Полиција је потврдила да су чланови.
Ovaj cin ubistva treba da se tretira kao teroristicki, i sa pociniocima treba postupati kao sa teroristima.
И ја тако мислим.Verovatno uklanjaju svedoke, koknuli ih njihovi da ne progovore o necemu o cemu ne bi smeli.
ЗЛАТНОЗОРЦИ су фашисти који тероришу Црнце и остале имигранте по Грчкој. Тероришу и Грке - левичаре.
Ко се мача лати, од мача ће и страдати...
Грци имају дугу традицију тероризма. Само се треба сетити терористичке групе 17.Новембар.
- - - - - - - - - -
И ја тако мислим.
Sto su sve zemlje nastale iz Vizantije crkavela?
Verovatno uklanjaju svedoke, koknuli ih njihovi da ne progovore o necemu o cemu ne bi smeli.
Ma jok.
Ljudi gusteri.
... И ја тако мислим.
Anarhisti garant.
Ни ти из Златне Зоре а ни они из анархистичких група нису баш своји...
Strasno sta siromastvo uradi od pristojne zemlje.
Mislim, mi zivimo to mnogo gore od Grcke, ali su kod nas ideoloski motivisana ubistva deo svakodnevice negde jos od vremena tvog i mog rodjenja.
Srbija je Detroit Evrope, a Grcka nam hita u susret brzim koracima.
Od kad je poicela kriza, stanovnistvo Grcke je opalo sa 11 miliona na 10,5 miliona, dakle 500 000 za samo par godina!
To su mahom mladi, normalni i obrazovani.
A steta, jer su pre pocetka krize neki grcki gastosi koji su generacijama van Grcke pocinjali da se vracaju kuci. Sad naravno nece. Pricamo o vrhubskim Grko-Amerikancima, gospodi.
Па пази, тужно је то мада се ја искрено не оптерећујем пуно тиме, као што се не оптерећујем ни са Америком, Русијом или Зимбабвеом... Мени је само моја држава важна, а као што ти рече Србија је Детроит Европе... Мада колико знам Детроит има мању незапосленост![]()