Убијена два члана "ЗЛАТНЕ ЗОРЕ" испред седишта странке

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

Prilozi

• AnimatedCommieFlag.gif
    AnimatedCommieFlag.gif
    10,3 KB · Pregleda: 3
Poslednja izmena:
Teroristicki akt.
ЗЛАТНОЗОРЦИ су фашисти који тероришу Црнце и остале имигранте по Грчкој. Тероришу и Грке - левичаре.
Ко се мача лати, од мача ће и страдати...

- - - - - - - - - -

Испред седишта, можда јесу чланови, а можда не.
Полиција је потврдила да су чланови.

ЗЛАТНОЗОРЦИ су фашисти који тероришу Црнце и остале имигранте по Грчкој. Тероришу и Грке - левичаре.

- - - - - - - - - -

Полиција је потврдила да су чланови.

Ovaj cin ubistva treba da se tretira kao teroristicki, i sa pociniocima treba postupati kao sa teroristima.

Ovaj cin ubistva treba da se tretira kao teroristicki, i sa pociniocima treba postupati kao sa teroristima.

Грци имају дугу традицију тероризма. Само се треба сетити терористичке групе 17.Новембар.

- - - - - - - - - -

Verovatno uklanjaju svedoke, koknuli ih njihovi da ne progovore o necemu o cemu ne bi smeli.
И ја тако мислим.

Po čemu su ti "antifašisti" bolji od fašista? Po metodama,pa nešto nevidim da ima razlike? Zlatna zora se bar bori za grčki narod,dok se ti takozvani "antifašisti" samo bore za pare...

... И ја тако мислим.

Pa tako je jednostavnije i efikasnije, da ih se docepalo tuzilastvo i pritvorilo ih morale bi glavesine Zore da se brzom brzinom potrude kako bi kod njih izazvali mucne grize savesti koje bi ih naterale da se lise zivota u celijama. Ono ni to nije neki podvig, pronadje se neki cuvar sklon tim idejama ili se iznajmi za pristojnu sumu evrica i taj bi se vec pobrinuo da zatvorenima proradi savest i da u krizi posegnu za rolnom toalet papira o koju bi se okacili ispod neonske svetiljke - istraga bi svakako dosla do tog zakljucka.

Anarhisti garant.

Aко их је убила нека од грчких анархистичких група, они ће сигурно преузети одговорност јер они желе да се чује да су то извели.
Уколико се не огласе, онда су их вероватно убили њихови да не одају нешто у вези убиства репера (за које верујем да су починили златнозорци) и за још нека убиства, затим ту је трговина дрогом и оружјем којом се златнозорци баве, затим они раде и провалне крађе - упадају у станове имућних странаца у луксузним четвртима Атине, итд. Има ту сијасет ствари које би могли да одају или су већ одали.

Ни ти из Златне Зоре а ни они из анархистичких група нису баш своји...

Strasno sta siromastvo uradi od pristojne zemlje.

Mislim, mi zivimo to mnogo gore od Grcke, ali su kod nas ideoloski motivisana ubistva deo svakodnevice negde jos od vremena tvog i mog rodjenja.

Srbija je Detroit Evrope, a Grcka nam hita u susret brzim koracima.

Od kad je poicela kriza, stanovnistvo Grcke je opalo sa 11 miliona na 10,5 miliona, dakle 500 000 za samo par godina!

To su mahom mladi, normalni i obrazovani.

A steta, jer su pre pocetka krize neki grcki gastosi koji su generacijama van Grcke pocinjali da se vracaju kuci. Sad naravno nece. Pricamo o vrhubskim Grko-Amerikancima, gospodi.

Strasno sta siromastvo uradi od pristojne zemlje.

Mislim, mi zivimo to mnogo gore od Grcke, ali su kod nas ideoloski motivisana ubistva deo svakodnevice negde jos od vremena tvog i mog rodjenja.

Srbija je Detroit Evrope, a Grcka nam hita u susret brzim koracima.

Od kad je poicela kriza, stanovnistvo Grcke je opalo sa 11 miliona na 10,5 miliona, dakle 500 000 za samo par godina!

To su mahom mladi, normalni i obrazovani.

A steta, jer su pre pocetka krize neki grcki gastosi koji su generacijama van Grcke pocinjali da se vracaju kuci. Sad naravno nece. Pricamo o vrhubskim Grko-Amerikancima, gospodi.

Па пази, тужно је то мада се ја искрено не оптерећујем пуно тиме, као што се не оптерећујем ни са Америком, Русијом или Зимбабвеом... Мени је само моја држава важна, а као што ти рече Србија је Детроит Европе... Мада колико знам Детроит има мању незапосленост :lol:

Па пази, тужно је то мада се ја искрено не оптерећујем пуно тиме, као што се не оптерећујем ни са Америком, Русијом или Зимбабвеом... Мени је само моја држава важна, а као што ти рече Србија је Детроит Европе... Мада колико знам Детроит има мању незапосленост :lol:

Da, Detroit je pojam za nas, uprkos tome sta Poznavalac kita, na primer halucinira kad se napije.

Back