Ubijen u redu za pljeskavicu

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NIŠKA POLICIJA: Sukob u ćevabdžinici izazvao ubijeni Marko Cvetković!
Policiji u Nišu predao se M. M. (19), koji je osumnjičen da je učestvovao u ubistvu 29-godišnjeg Cvetkovića. I dalje se traga za ubicom

Nišlja M. M. (19) uhapšen je jer je pomogao osumnjičenom za ubistvo u čevabžinici “Carica” da pobegne s lica mesta, saopštila je danas niška policija.

- On je tražen zbog sumnje da je učestvovao u ovom događaju, nakon čega je došao u policiju i sam se predao. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati zbog pomoganja učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela. S obzirom na to da se radi o ubistvu, za ovo delo je propisana kazna zatvora i do osam godina – kaže Nebojša Petković, rukovodilac Odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta Policijske uprave u Nišu.

Policija je saopštila da je mladić koji je u nedelju ubio dvadesetdevetogodišnjeg Nišliju Marka Cvetkovića dok je čekao red za pljeskavicu identifikovan, te da je u toku potraga za njim.

- Pregledom video-zapisa s kamere u ćevabdžinici rekonstruisali smo događaj i utvrdili da je sukob započeo pokojni Cvetković, koji se potukao sa M. M., nakon čega je došlo do pucnjave – saopštio je Petković.

Policija je utvrdila da je u pucnjavi ispaljeno ukupno pet hitaca, od kojih je jedan bio koban za Cvetkovića. U pucnjavi je lakše ranjen i Cvetkovićev drug Vladimir Stanojević.

marko-cvetkovi%C4%87.jpg

kao što sam rekao, vidi se po slici da je idiot

Ma ovaj batica mi je šampion. Šampion!

Pogle ga kaki je lepotan, rahmet mu duši. Da sam neki biznismen, odavno bi mi radio kao bodigard, i to bi išao sa mnom svuda da uteruje strah u kosti poslovnim partnerima.

Back