Убијен у покушају пљачке стана

Pa sta daj mu nisi valjda nevina :mrgreen:

Sto se mene tice ja bih pre gledao da ja nekog prebijem i opljackam nego mene neko,da mogu cak bi ga osakatio samo da znam sta namerava a kamo li da pokusa,ali nikad ne bi nekog ubo 5 puta u ledja.

Kako zena od 165cm, da prebije muskarca od 190? Problem i jeste u tome , sto oni dobro znaju gde napadaju, i obicno su mete napada zene
Kad napadaju muskarce to sigurno nisu kosarkasi , nego neki sitniji od njih. te fore bio je u krizi i nije znao sta radi su price za malu decu. Vece pomracenje svesti dozivi zrtva, jer ne ocekuje napad. Reaguje u trenutku, pa ko prezivi.

Разлог,а?
Па види, да је наркоман требао да проваљује и пљачка, није, и ја то не спорим, али..
10 минута је отварао прозор, овај је чекао сакривен иза кауча, у мраку, дакле, намјера да га убије, видио си и сам, 6 убода, један у бутину, 5 у леђа.
Реконструкција : видио га, сачекао, кад је ушао први убод у бутину ( чучао је иза кауча, у том нивоу га је и набоо), наркоман се окренуо се да бјежи (дакле није давао отпор или покушао да искористи шрафцигер који је имао као средство напада или одбране, што опет говори о намјери да га употреби само за обијање и ништа више), а убица је кренуо за њим и задао му још 5 убода у леђа.
По мени довољно за 10 годиница па нека вјежба самоодбрану ђе има јачих и спремнијих од овог убијеног.
Још једна ствар, на сликама изгледа онако пуначак и јак, дакле, никакав проблем да савлада наркомана од 60 килограма и лишеног било какве озбиљне снаге.
Убиство и крај, из којих разлога и побуда то је питање за убицу, могао је то да избјегне примарно паљењем свијетла у соби што би свакако спријечило наркомана у било чему јер би преплашен побјегао.
Или ћеш да ми кажеш да би наставио да обија прозор уз упаљено свијетло пуних 10 минута, док га муж и жена гледају из собе?
Ма ајде..

Po tvom pisanju stičem utisak da si bio tamo i sve video?
Upravo sam napisao da moramo prvo da sačekamo rezultate istrage, da se vidi šta se tamo zaista dogodilo. Ali sve to ne menja suštinu, da je jedan kriminalac sa poternicom upao nekome u stan i to naoružan.
Što se tiče njegovih 60 kg, radije bih bio u sukobu sa nekim nabildovanim klincem od 100+ kg nego sa ovakvim narkomanom koji u sebi nosi ko zna kakve boleštine.

Разлог,а?
Па види, да је наркоман требао да проваљује и пљачка, није, и ја то не спорим, али..
10 минута је отварао прозор, овај је чекао сакривен иза кауча, у мраку, дакле, намјера да га убије, видио си и сам, 6 убода, један у бутину, 5 у леђа.
Реконструкција : видио га, сачекао, кад је ушао први убод у бутину ( чучао је иза кауча, у том нивоу га је и набоо), наркоман се окренуо се да бјежи (дакле није давао отпор или покушао да искористи шрафцигер који је имао као средство напада или одбране, што опет говори о намјери да га употреби само за обијање и ништа више), а убица је кренуо за њим и задао му још 5 убода у леђа.
По мени довољно за 10 годиница па нека вјежба самоодбрану ђе има јачих и спремнијих од овог убијеног.
Још једна ствар, на сликама изгледа онако пуначак и јак, дакле, никакав проблем да савлада наркомана од 60 килограма и лишеног било какве озбиљне снаге.
Убиство и крај, из којих разлога и побуда то је питање за убицу, могао је то да избјегне примарно паљењем свијетла у соби што би свакако спријечило наркомана у било чему јер би преплашен побјегао.
Или ћеш да ми кажеш да би наставио да обија прозор уз упаљено свијетло пуних 10 минута, док га муж и жена гледају из собе?
Ма ајде..

потписујем али додајем да некад човек нема избора то је овај што се бранио
све се тако нешто јако брзо деси али у принципу ако се докаже да се овај заиста бранио да немају неко познанство од раније
мутан је случај и нисмо довољно обавештени

ову су индиције које неупућују на ништа знајући наш систем свеједно ће да најебе, макар се то раунало да се извукао
у сваком случају је лоше што се тако неште дешава.

ја имам гајби жену и дете, не верујем да би тај јадник стигао да побегне
у таквим тренуцима раде инстикти и нема много простора за размишљање сваки тренутак је скуп
а ко овца не би ишао на клање био он наркоман или дечак из бечке филхармоније

Jadan narkoman :( Tuga ziva kakvu ljudsku velicinu izgubi ovo drustvo, moram do wc da otplacem partiju

Kako zena od 165cm, da prebije muskarca od 190? Problem i jeste u tome , sto oni dobro znaju gde napadaju, i obicno su mete napada zene
Kad napadaju muskarce to sigurno nisu kosarkasi , nego neki sitniji od njih. te fore bio je u krizi i nije znao sta radi su price za malu decu. Vece pomracenje svesti dozivi zrtva, jer ne ocekuje napad. Reaguje u trenutku, pa ko prezivi.

A sta ako ta zena od 165 ima 80 kg a taj muskarac od 190 ima 65 kg,koliko obicno i imaju narkomani:think:

Pa ovde se ne radi o zeni od 165 cm vec o konju koji je duplo veci od napadaca.

Back