Убијен у покушају пљачке стана

zarkus

Iskusan
Poruka
5.008
Убијен у покушају пљачке стана

У београдском насељу Јулино брдо убијен мушкарац у покушају пљачке стана. Према непотврђеним информацијама, Ж.М. је био зависник од дроге.

Како РТС незванично сазнаје, тридешетшестогодишњи Ж.М. ушао је кроз прозор у стан у сутерену, на Јулином брду, у коме живи С.Б. с намером да га опљачка.

Ж.М. је претио шрафцигером, а након гурања и претњи С.Б. се домогао ножа и успео у самоодбрани да повреди нападача.

Ж.М је потом побегао из стана у Змајевачкој 26 и након 200 метара у споредној улици подлегао поверадама. Хитна помоћ је констатовала смрт у 23.30.

Према непотврђеним информацијама, Ж.М. је био зависник од дроге.

link

I sad će ova "država" da se iživljava na čoveku koji je branio svoje...

Poslednja izmena:
Sad će da mu se nakače razne krvopije i da mu izmuzu više nego što bi mu onaj jadni narkoman uzeo. Plus još što će morati da živi sa činjenicom da je lišio života jedno bolesno biće kome su iporodica i društvo okrenuli leđa.

Ova država nema zakone kakve je potrebno da ima jedna uređena zemlja. Vidljivo je to na svakom planu.

Žalosno.

Ne gine mu ćorka ako ne potplati .

Tома је иначе невиђени адвокат, ако прођете на црвено и ангажујете га, добићете смртну казну.

Ништа, треба утврдити све околности, а у развијеном свету не би било ни тога јер је нападач бранио не само своју имовину него и живот.
Ко што рече неко горе, може да буде и покушај убиства, али да нападач, разбојник, није подлегао повредама.

Pa dobro,8 meseci je dobila,moglo je i mnogo gore sobzirom u kakvoj "državi" živimo.
Nego šta je sve još potrebno da se desi pa da se zakon promeni? Kako se uopšte menjaju zakoni u ovoj "državi"?

šta bi ti menjao? koji zakon ili koju odredbu nekog zakona?
treba ti predlagač (može inicijativa, 30 hiljada potpisa građana), da prođe predlog kroz odbor u NS, pa onda usvoji NS pa predsednik proglasi.

Месечева, мoже да оспорава истрагу, као што неки нагађају овде: аха, а шта ако су се ова двојица познавали, и овај искористио околност да га намами убије :))) Пази, само се власнику стана верује на реч, не верујем да је било очевидаца, ко може да потврди да је наркоман користио шрафцигер? Сад наклапам, али некад су тешки злочини заиста били скандал, случај Шефке која је, наводно, убила своју другарицу, отела јој тек рођену бебу, а сво време глумила трудноћу-тих 9 месеци колико је била трдудна и другарица. Велика је ствар кад са очигледних 40, или чак за дела запрећеном смртном казном, адвокат својом одбраном издејствује 20, па казна на крају буде 15. То је цео људски живот на поклон.
Данас кривицу нико од адвоката ни неће да ради...баш ко мора...

Месечева, мoже да оспорава истрагу, као што неки нагађају овде: аха, а шта ако су се ова двојица познавали, и овај искористио околност да га намами убије :))) Пази, само се власнику стана верује на реч, не верујем да је било очевидаца, ко може да потврди да је наркоман користио шрафцигер? Сад наклапам, али некад су тешки злочини заиста били скандал, случај Шефке која је, наводно, убила своју другарицу, отела јој тек рођену бебу, а сво време глумила трудноћу-тих 9 месеци колико је била трдудна и другарица. Велика је ствар кад са очигледних 40, или чак за дела запрећеном смртном казном, адвокат својом одбраном издејствује 20, па казна на крају буде 15. То је цео људски живот на поклон.
Данас кривицу нико од адвоката ни неће да ради...баш ко мора...
ne kažem da su advokati na krivici nepotrebni, naravno da mogu da utiču na sudiju, ovako ili onako :D ali ipak je sudija kod nas profi, nije porota, a odlučuje o svemu, kroz onu dužnost da utvrdi materijalnu istinu i bla bla.
a i mislim da se Filota proslavio na parnicama, sudeći po nekim anegdotama koje sam ja čula :D

a bila sam ubeđena da je neka motka u pitanju..
sad kad je nož, to donekle menja sliku.
Na koji nacin menja sliku?

On je priznao da je cekao cerku da bi je napao.
Zar je majka trebala da ceka sa strane dok cerki ne nanese teze(teske) telesne povrede, pa tek onda da je brani?

Meni je ova drzava suluda, stiti pse koji izujedaju decu, a kaznjava ljude koji se brane. :bum:

Na koji nacin menja sliku?

On je priznao da je cekao cerku da bi je napao.
Zar je majka trebala da ceka sa strane dok cerki ne nanese teze(teske) telesne povrede, pa tek onda da je brani?

Meni je ova drzava suluda, stiti pse koji izujedaju decu, a kaznjava ljude koji se brane. :bum:

malo sam bila ironična.
mada mislim da je taj nož u priči uticao na sudiju, zaista.. kao nož, vau, sigurno je išla za tim da napadača ubije.
e to je ključno: umišljaj napadača (šta je on hteo da napravi ćerki, da je ubije ili teško povredi) i umišljaj majke (da li je htela da napadača ubije ili je išla za tim samo da ga otera od ćerke i ćerku odbrani).
sudija je očigledno našao da je majka htela da napadača ubije.

šta bi ti menjao? koji zakon ili koju odredbu nekog zakona?
treba ti predlagač (može inicijativa, 30 hiljada potpisa građana), da prođe predlog kroz odbor u NS, pa onda usvoji NS pa predsednik proglasi.

Treba pod hitno da se uvede zabrana povrede poseda kao u USA. To je razlog zašto je USA najsnažnija država na svetu. Privatna svojina je nepovrediva i ako neko hoće nešto da ti ukrade, odmah dobije metak u čelo i zdravo.

- - - - - - - - - -

malo sam bila ironična.
mada mislim da je taj nož u priči uticao na sudiju, zaista.. kao nož, vau, sigurno je išla za tim da napadača ubije.
e to je ključno: umišljaj napadača (šta je on hteo da napravi ćerki, da je ubije ili teško povredi) i umišljaj majke (da li je htela da napadača ubije ili je išla za tim samo da ga otera od ćerke i ćerku odbrani).
sudija je očigledno našao da je majka htela da napadača ubije.

Zajebala se što ga nije ubila...

Back