Ubijen mladić u Vojlovici

Legenda_1

Elita
Banovan
Poruka
18.455
Ubijen mladić u Vojlovici

23. decembar 2011. | 13:11 | Izvor: RTV

PANČEVO - U Pančevačkom naselju Vojlovica, u ulici Šandora Petefija, rano jutros oko dva časa je ubijen dvadesetogodišnji mladić, a drugi je ranjen, u sukobu sa dvojicom mladića iz Starčeva, javlja Radio - televizija Vojvodine.

Ubijeni mladić je sa društvom sedeo u kafiću "Čobi". Vlasnik kafića Kosta Radić kaže da je izbila svađa i, nakon lomljave čaša, vinovnici su napustili kafić.

Prema rečima istražnog sudije Neđe Martinović sukobila su se dvojica mladića iz Pančeva, sa dvojicom iz Starčeva. Jedan od mladića iz Starčeva izvadio je nož i još u kafiću zadao prvi udarac Nikolić Slobodanu.

Tu sukob nije završen, već se nastavlja na ulici. Stotinak metara dalje Nikolić je ubijen, a njegov prijatelj ranjen.

Kako saznaje Radio-televizija Vojvodine, ranjeni mladić nije u životnoj opasnosti i nalazi se u pančevačkoj bolnici.

Osumnjičeni su još uvek u bekstvu. Motiv događaja se ne zna i utvrdiće ga istraga.

Koliko sam ja saznao pre neki minut iz nepouzdanih izvora, radi se o ubistvu coveka nekih oko 30 godina starosti, dok su jos dvoje u bolnici, od kojih je jedan preminuo. Kako ova informacija nije jos sigurna, zvanicno ce se saznati kad Policija bude dala svoje obavestenje za javnost.

Poslednja izmena:
PANČEVO - Slobodan Nikolić (31) preminuo je juče ujutru od povreda zadobijenih nožem u tuči ispred kafića „Čobi“ u Ulici Petefi Šandora, u naselju Vojlovica. Drugi mladić Nebojša Đokić u tuči je nožem uboden u rame i vozilom Hitne pomoći prevezen je u pančevačku bolnicu.

Kako „Blic” saznaje, policija traga za dvojicom osumnjičenih iz Starčeva Markom P. (24) i Željkom R. (29).
Motiv ovog zločina za sada nije poznat i više detalje biće utvrđeno kada osumnjičeni budu privedeni. Uviđaj, koji je počeo odmah posle prijave ubistva, nastavljen je juče ujutro da bi se našli dodatni dokazi.

Istražni sudija Višeg suda u Pančevu Neđo Martinović obavio je uviđaj i kaže da su posle svađe stotinak metara od kafića osumnjičeni Marko P. i Željko R. nožem naneli smrtonosne povrede Nikoliću, dok je Đokić, sa ranama koje nisu opasne po život, prevezen u pančevačku bolnicu.

Nikolić je sa Nebojšom Đokićem u toku noći bio u kafiću „Čobi” u Vojlovici gde se verbalno sukobio sa Markom P. i Željkom R. Vlasnik kafića „Čobi” Kosta Radić kaže da u trenutku kada je počela svađa koja se završila tragično nije bio u lokalu, ali da je na poziv konobarice odmah došao.

- Saznao sam da su se mladići posvađali u kafiću i da su počeli da lome čaše i flaše. Sukob su nastavili napolju, tako da ne znamo šta je dalje bilo - kaže Radić.
Stanari okolnih kuća kažu da se u kafiću okupljaju uglavnom mladi ljudi koji žive u Vojlovici.

- Česte su tuče i u kafiću i ispred njega. Ja znam za bar jedno tri ili četiri u poslednjih nekoliko meseci. Godinama unazad je ovo problematično mesto - kaže Vladimir koji živi nedaleko od mesta na kojem su se mladići potukli.

Marko iz Vojlovice kaže da je to mesto za okupljanje posle ponoći jer je jedno od retkih u Pančevu koje radi do zore.

- Ne svraćam često, znam da se u njemu okuplja problematično društvo. Česte su tuče - kaže on.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/297798/Ispred-kafica-ubijen-mladic-njegov-drug-tesko-ranjen

Back