ubijao sam humano a sada mi nedaju zraka !

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
NORVEŠKI monstrum Anders Breivik, koji je počinio pokolj na otoku Utoya 2011 kada je ubio 77 osoba, požalio se ruskoj tv postaji REN TV na grozne uvjete koje ima i zatvoru.

Rekao je da je uprava zatvora počinila bar sedam nezakonitih postupaka prema njemu.

"Tog dana ja sam postupao humano, ubijao sam, a nisam mučio ljude, zato tražim i humani odnos prema meni", napisao je Breivik.

Požalio se da nema pravo na tuširanje i svjež zrak te mu nedozvoljavaju osnivanje vlastite stranke. Čudi se kako za njega nije sagrađeno novo krilo zatvora.

Također, Breivik je frustriran jer mu uprava ne dozvoljava druženje sa zatvorenicima koji su nacionalistički nastrojeni kao ni da mu nisu htjeli platiti udžbenike koje je naručio kako bi se dodatno obrazovao.

Anders Breivik služi kaznu od 21 godinu zatvora.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...-a-sada-mi-zauzvrat-ne-daju-zraka/724878.aspx

inace 21 godina je maximalna kazna tamo .

Čovek je u pravu.Budući da Norveška štedi svoje građane - skoro je još jedan Norvežanin pokušao da ubije u Srbiji, onaj što je napao žandarma i krenuo da puca, Brejvik je u pravu.

Breivik je frustriran jer mu uprava ne dozvoljava druženje sa zatvorenicima koji su nacionalistički nastrojeni kao ni da mu nisu htjeli platiti udžbenike koje je naručio kako bi se dodatno obrazovao.

Ne daju čoveku da se socijalizuje i da ima prijatelje, još mu uskraćuju sredstva za obrazovanje.Samo monstrouzna država tako kinji svoje građane.

Čovek je u pravu.Budući da Norveška štedi svoje građane - skoro je još jedan Norvežanin pokušao da ubije u Srbiji, onaj što je napao žandarma i krenuo da puca, Brejvik je u pravu.

Ne daju čoveku da se socijalizuje i da ima prijatelje, još mu uskraćuju sredstva za obrazovanje.Samo monstrouzna država tako kinji svoje građane.

Taj norvežanin je bio mudžahedin

Уствари Брејвик је убио припаднике партије која се залагала за још већи прилив имиграната попут Сомалаца који су Осло претворили скоро у Детроит.
Готово сви Јевреји иселили су се под притиском муџа из Норвешке, а ни норвешки Норвежани нису најсигурнији...

- - - - - - - - - -

I ti bi sa tim avatarom mogao da budes ateista.
Тај назови Новежанин и јесте био муџа, у чему је проблем?

Он је убијао хумано, излагао се опасности да га ухвате и отерају на робију, сад кад су га ухватили и отерали, има да поступају с њим уз све почасти...

Naravno, niko ne sme da postupa protiv svojih zakona! Ako je u Norveškoj max kazna 21 godina šta god neko učinio, Brejvik u skladu sa norveškim zakonima ima pravo za svoje optužbe.

Норвешки затвори су супер, бољи десет пута од било које болнице, обданишта или студентског дома у Србији. И не само у Србији.

shamseddin20120828171045107.jpg

article-1384308-0BF0134100000578-386_634x297.jpg

tumblr_mqu4gdsqtl1rq01f1o2_1280.jpg

Колега Брејвик је размажен и неваљао.

Јес', има право и да саграде крило затвора у облику дворца на Лоари специјално за њега..

Pazi, ako si toliki mentol da doneseš ćaknut zakon, koji omogućava psihopati koji je pobio preko 70 ljudi da služi 21 godinu u ovakvom komforu koji se može videti na gornjim slikama, moraš i da ga poštuješ, tako da je Brejvik sa stanovišta norverškog zakona u pravu što se žali:
jer mu uprava ne dozvoljava druženje sa zatvorenicima koji su nacionalistički nastrojeni kao ni da mu nisu htjeli platiti udžbenike koje je naručio kako bi se dodatno obrazovao.
To jest da ima drugare i da uči domaće zadatke.:hahaha:

Back