Ubijanje zivotinja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko vazi ona od Pertibejkersa: "Jaci slabijeg, placi!" to jest sta je covek u svojoj biti, zlo bice ili dobro. Emocije su ok, intelekt isto, dometi mogu biti visoki, ali ubistvo je krupna stvar i planetarno se svaki dan odobrava i podrzava kasapljenje. Jesmo li kao rasa skrenuli sa puta ili nam je put takav?

put birash, trasa postoji, skreci ili ne, stvar izbora..
preformulishi i dopuni temu..
odobravaju se svakakva sranja , precutno ili zakonski regulisano..
ima vishe rasa, pa tako i navika po pitanju ubijanja zivotinja...
ako mislish na ubijanje zarad zdranja, nema opravdanja..
ako mislish na ubijanje zarad hobija, tkdj..
ako mislish na ubijanje iz milosrdja (povredjena zivotinja koja ne moze da prezivi ) da, mogla bih to da uradim.
i ne zezam te karamele
aj dobro , ovo posl :lol:

Dohvatim te posle, ima da vristis.

ako mislish na ubijanje iz milosrdja (povredjena zivotinja koja ne moze da prezivi ) da, mogla bih to da uradim.

A eutananzija... el bi mogla ufiksati neko dete koje ne moze da prezivi jer ga je pojeo rak koji je dobio od izmedju ostalog i mesnih preradjevina?

cuti i slushaj !
mozda neshto i nauchish

hirka pametnica jede zivotinje i to je ok, za nju
ti ne , tkdj ok, za tebe
stvar izbora.

rekoh gore, preformulishi temu, ovako nije jasno poshtenim korisnicima shta si hteo da kazesh po pitanju ubijanja zivotnja..
i ne znam shto si stavio decu u kontekst teme? bolesno ti to karamele, ozb.
navodi na pomisao da si ... bolje dalje da ne pishem
i tako cesh me prijaviti nadleznima :lol: zarad ch sh etc.

Zasto mi se uvek na postove zalepe babe ili Poznavalac? Ima li nekog ko recimo voli filozofiju i ne reaguje nagonski sa mrznjom na svaki moj post? Ako ima pozivam ga da doprinse temi jer je tema iz sire perspektive ozbiljna i moze dati zanimljive odgovore.

Jadno. Indijanci su odavali postovanje ubijenima, ti se sprdas poput onih sa pdf zene. Zato te niko i nece.

- - - - - - - - - -

cuti i slushaj !/QUOTE]

Ajde baba, ne glumi agresivnu budalu. Uozbilji se ili pravac Montijev cirkus.

karamele dear, da si gledao montijevce mozda bi neshto shvatio na pravi nachin
ovako, budalishesh gde stignesh
aj dobro, promenicu ti pampers , ne brini

pa ne ubijam ih licno samo ih pojedem
mada ubijam bube i nedavno sam pauka

- - - - - - - - - -

i ti cepas po bubama sigurno

- - - - - - - - - -

meni je tako lepo ali to nije realno!!! mora da krenem da radim

- - - - - - - - - -

nije mi bas apsolutno ok

dobro ubije ih neko za mene
je l to znachi kad bi nasao crknutu zdravu zivotinju da bi je pojeo? imas to u "bogovi su pali na teme 2"

Ne ubijamo ih nego ih prebacujemo iz jednog agregatnog stanja (zivo) u drugo (peceno).
I to sa mrznjom nema nikakvog smisla. Kao sto ne mozemo da volimo sve ljude, ne mozemo da volim ni sve zivotinje.
Ja se ni trenutka ne bih libila da ubijem nekog reptila, sismisa, misa, pacova, ili psa koji me je napao, dok cica maci ne bih mogla nauditi u zivotu.

i ti cepas po bubama sigurno

Ne, bio sam toliko pametan da mesto gde stanujem uradim po principu da u njega ne ulaze bube. Kao sto na prozorima postoje komarnici da ne ulaze komarci.

Zasto ti to nisi uradila ne znam i zasto to radis ne zanima me trenutno, odgovoriti mozes na pitanje iz uvodnog, dakle, da li si dobra ili zla osoba. Ali iskreno. I sta mislis da je covek u biti, dobar ili zao?

e sismis ti je dobar

- - - - - - - - - -

Ne, bio sam toliko pametan da mesto gde stanujem uradim po principu da u njega ne ulaze bube. Kao sto na prozorima postoje komarnici da ne ulaze komarci.

Zasto ti to nisi uradila ne znam i zasto to radis ne zanima me trenutno, odgovoriti mozes na pitanje iz uvodnog, dakle, da li si dobra ili zla osoba. Ali iskreno. I sta mislis da je covek u biti, dobar ili zao?

pa zao :I

to su komplikovana pitanja, nije on bas ni dobar ni zao, ali ajde ovde sam tako izabrala

- - - - - - - - - -

ma navukli me mangupi

- - - - - - - - - -

ej dobro ali ako nisi ubio nego ko bushmani, sto ne bi pojeo? nije zdravo?

Slonove ubijaju masovno zbog kljova (slonovace):

elefantes_matanza_thumb%25255B1%25255D.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back