Ubijanje alkoholom

Poruka
22.458
Ljudi sta je s danasnjim omladinkama i mladim zenama, stariju gardu uopste ne brojim :(
Pa piju kao sundjeri, skrsise se kao i muskarci.
Jedna moja mladja poznanicima, njene obe sestre i kompletno to drustvo vikendom se ubiju kao sirocici, prestrasno. Kaze, sta fali, hocu da se oblocem. Kontam neki beg od stvarnosti, al neke imaju decke, neke ne, nisu nezgodne, nisu ružne, nemaju preterano novaca ali nisu gladne. Ne razumem tu ljubav prema votki, dzinu, rumu, kako god :(
Mislim, mozda ja gresim, mozda je neki moj zivot po PS-uu zapravo dosadan iz njihove perspektive.
I trezvenost je ponekad zamorna za zivce :(

Ljudi sta je s danasnjim omladinkama i mladim zenama, stariju gardu uopste ne brojim :(
Jedna moja mladja poznanicima, njene obe sestre i kompletno to drustvo vikendom se ubiju kao sirocici, prestrasno. Kaze, sta fali, hocu da se oblocem. Kontam neki beg od stvarnosti, al neke imaju decke, neke ne, nisu nezgodne, nisu ružne, nemaju preterano novaca ali nisu gladne. Ne razumem tu ljubav prema votki, dzinu, rumu, kako god :(
Mislim, mozda ja gresim, mozda je neki moj zivot po PS-uu zapravo dosadan iz njihove perspektive.

- - - - - - - - - -

dotle je došlo

Uf, bas sam se spremao da otvorim slicnu temu...

Alkohol je najveci neprijatelj mladih.

Ubica napretka, srece, zdravlja.....

Samo sto dalje od grozne strasti alkoholizma...

- - - - - - - - - -

U Rusiji je prosecan vek zivota 64 godine...

U Americi 74...

U Japanu 84...

Rusi svoj prosek treba najvise da zahvale neumerenom koriscenju alkohola!

@ Esh
Alkohol je najjaci antidepresiv
Nema sta da ti bude nejasno zasto to rade

Ne vidim u cemu je razlika izmedju zenakog i muskog pijancenja, osim u trolovanju :lol:

Nije tacno da je najjaci antidepresiv. Znaci, ko god popije nalazi se u depresiji?

Ne radi se o razlici izmedju pijanih, nego statistickom porastu zenskih pijanstava, sto upucuje na dublje kulturno socioloske promene u društvu. Mozda se de - konzervira, de - tradicionalizira, i koliko je to generalno dobro?

Poslednja izmena:

Takav nam je sistem vrednosti...
Ako si musko i ne pijes alkohol nisi frajer,takodje zene ne zele takvog muskarca jer smatraju za slabice...
A zene hoce da se ugledaju na neke poznate licnosti,
Npr. Kim se opija i skida,onda mlade devojke misle da tako treba,tako je stanje i sa silikonima .
Zene govore kako stavljaju silikone zbog sebe,a svi znamo da stavljaju zbog muskaraca .
Zene sa silikonama same znaju da ih nece ni jedan muskarac ozeniti,Jer muskarci ne zele takve zena za majke.
Alkohol i cigare su popularni zbog filmova,jer se u filmovima tako promovisu frajeri i dame.
Alkohol je zlo,nema zdravog alkohol.To su samo mitovi da ima zdravog alkohola.
A svaki 3. pusac ima da umre od raka...

Ako hoces da budes frajer/dama ostavi alkohol i cigare,takodje pocni da ustajes rano a ne da spavate citav dan...

Inace kreator teme ima isto razmisljanje kao ja...

- - - - - - - - - -

@ Esh
Alkohol je najjaci antidepresiv
Nema sta da ti bude nejasno zasto to rade

Ne vidim u cemu je razlika izmedju zenakog i muskog pijancenja, osim u trolovanju :lol:

Evo je alkoholicarka.

Ako si musko i ne pijes alkohol nisi frajer,takodje zene ne zele takvog muskarca jer smatraju za slabice...
Npr. Kim se opija i skida,onda mlade devojke misle da tako treba,tako je stanje i sa silikonima .
Zene govore kako stavljaju silikone zbog sebe,a svi znamo da stavljaju zbog muskaraca .
Zene sa silikonama same znaju da ih nece ni jedan muskarac ozeniti,Jer muskarci ne zele takve zena za majke.
Alkohol i cigare su popularni zbog filmova,jer se u filmovima tako promovisu frajeri i dame.

Ako hoces da budes frajer/dama ostavi alkohol i cigare,takodje pocni da ustajes rano a ne da spavate citav dan...

To je zato sto ljudi NE ZNAJU DA MISLE SVOJOM GLAVOM, sto su POVODLJIVI i ZAGLUPLJENI...

Uf, bas sam se spremao da otvorim slicnu temu...

Alkohol je najveci neprijatelj mladih.

Ubica napretka, srece, zdravlja.....

Samo sto dalje od grozne strasti alkoholizma...

- - - - - - - - - -

U Rusiji je prosecan vek zivota 64 godine...

U Americi 74...

U Japanu 84...

Rusi svoj prosek treba najvise da zahvale neumerenom koriscenju alkohola!

Upravo tako.

Tnx
Pa u principu tolerišem svacije pravo da odlucuje o svom zivotu, no generalno mi je zao kad ih gledam. Da ne govorim o padu barijera i stupanja u nepromisljene i rizicne odnose. I dalje smo na Balkanu, muskarce u principu zabole za bilo cim kad ga istresu..

Ahahahah, metla alkoholičarka :lol:

Elem, to je po meni sve neukus.
Da li se napiješ ko svinja, da li ideš više gola nego obučena, čak i tetovaže - tanka je granica između umetnosti i kiča.

Da, delom je proizvod, trend..ali delom i promena kulturnih vrednosti usred sloma porodica.
Ja ne mogu zamisliti situaciju u kojoj npr moja majka ide pijana kuci mom pokojnom dedi. Pa zgazio bi je.
Ne kazem da je to ispravno, nego kazem da se promene desavaju...

Da, delom je proizvod, trend..ali delom i promena kulturnih vrednosti usred sloma porodica.
Ja ne mogu zamisliti situaciju u kojoj npr moja majka ide pijana kuci mom pokojnom dedi. Pa zgazio bi je.
Ne kazem da je to ispravno, nego kazem da se promene desavaju...

Povecanje broja alkoholicara nije samo pojava u Srbiji, vec u celom svetu...

U Srbiji je verovatno jos teze s obzitom kroz kakve probleme je Srbija prosla u poslednjim decenijama...

Jedno je popiti tek da te uhvati malo i da ti bude lepo a drugo je biti mortus.
Ovo mortus sam jednom sebi priredila pre 8 godina i nikad vise :mrgreen:

Back