Ubi me glava od razmisljanja:LOL:

Prve bračne noći Vragolasta kaže loopu:
• Dragi, idem na aerobik!
• Hajde, draga.
Druge večeri:
• Dragi, idem ja na fitnes!
• Idi draga, idi...
Treće večeri žena će opet:
• Dragi, danas idem na jahanje.
• Požuri draga, lav607 je zvao već 3 puta!

7.gif

...ali lupe...zar ti ne treba(kao sto insirion rece)teg od 5 kg da ti ne bi bio zalepljen za stomak.pa tako je bilo prosli put...sta se desilo??? :shock: :shock:

loop se tek oženio. Onako neiskusan kad god bi krenuo da ****, svršio bi za 10 sekundi. Žena, vatrena i nezasita, nikako da se zadovolji. To je loopa bacalo u depresiju. Požali se on svom najboljem drugu lavu, a ovaj mu dade savet da proba da ga izdrka pre seksa, pa će duže da potraje. loop je bio sav srećan, ali i uplašen. Morila ga je pomisao:
• Gde ću? Na poslu ne mogu, videće me neko, pa će svi da me zezaju. Idem ja kući pa ću u autu.
Posle nekog vremena, parkira on uz trotoar i pomisli:
• Ne mogu ni u autu, neko bi mogao da me vidi. Nego, da legnem ispod auta pa ću da se pravim kao da nešto popravljam.
Zavukao se mladić ispod auta, izvadio ***** i počeo da ga obrađuje. Uživa on zatvorenih očiju, i baš kad se peo na sedmo nebo, neko ga lupi po cipeli:
• Policija! Šta radiš ti ovde?
Ovaj, onako u transu, ni na kraj pameti mu nije da prestane:
• Ništa, popravljam poluosovinu. I nastavi sa poslom.
• Kad si već dole, popravi i kočnice, auto ti se spustio niz ulicu! - reče mu policajac terajući prisutne da se udalje.

loop:
loop se tek oženio. Onako neiskusan kad god bi krenuo da *, svršio bi za 10 sekundi. Žena, vatrena i nezasita, nikako da se zadovolji. To je loopa bacalo u depresiju. Požali se on svom najboljem drugu lavu, a ovaj mu dade savet da proba da ga izdrka pre seksa, pa će duže da potraje. loop je bio sav srećan, ali i uplašen. Morila ga je pomisao:
• Gde ću? Na poslu ne mogu, videće me neko, pa će svi da me zezaju. Idem ja kući pa ću u autu.
Posle nekog vremena, parkira on uz trotoar i pomisli:
• Ne mogu ni u autu, neko bi mogao da me vidi. Nego, da legnem ispod auta pa ću da se pravim kao da nešto popravljam.
Zavukao se mladić ispod auta, izvadio * i počeo da ga obrađuje. Uživa on zatvorenih očiju, i baš kad se peo na sedmo nebo, neko ga lupi po cipeli:
• Policija! Šta radiš ti ovde?
Ovaj, onako u transu, ni na kraj pameti mu nije da prestane:
• Ništa, popravljam poluosovinu. I nastavi sa poslom.
• Kad si već dole, popravi i kočnice, auto ti se spustio niz ulicu! - reče mu policajac terajući prisutne da se udalje.

tj Amfibija ...
2.gif

Pita Inspirion Lava, kao iskusnijeg prijatelja..i komsiju sa sprata iznad...-Lave, care , treba da mi dodje devojka.. .znas...nikad nisam...sta da radim da je za pocetak opustim...? :shock:
Lav mu onako znalacki odgovori- Pa lizi joj tamo gde piski...to ce sigurno da je opusti...
:wink: -Hvala care- ..rece Inspirion i sav srecan sa kezom ma licu, :lol: ,trljajuci ruke potrca da doceka devojku koja je vec bila na vratima....

Posle nekih dobrih sat-dva, Inspirion izadje na prozor i povika - LAVEEEE!!!
Lav promoli glavu kroz svoj prozor i kaze- Reci, sta je sada?? :x

Zbunjeni i vec iscrpljeni Inspirion ga zapita-
A jel' moram i ove plocice okolo????? :shock:

Suzy:
Pita Inspirion Lava, kao iskusnijeg prijatelja..i komsiju sa sprata iznad...-Lave, care , treba da mi dodje devojka.. .znas...nikad nisam...sta da radim da je za pocetak opustim...? :shock:
Lav mu onako znalacki odgovori- Pa lizi joj tamo gde piski...to ce sigurno da je opusti...
:wink: -Hvala care- ..rece Inspirion i sav srecan sa kezom ma licu, :lol: ,trljajuci ruke potrca da doceka devojku koja je vec bila na vratima....

Posle nekih dobrih sat-dva, Inspirion izadje na prozor i povika - LAVEEEE!!!
Lav promoli glavu kroz svoj prozor i kaze- Reci, sta je sada?? :x

Zbunjeni i vec iscrpljeni Inspirion ga zapita-
A jel' moram i ove plocice okolo????? :shock:

i070.gif
........he,samo da ne ispadne da mi je pola foruma.......komsiluk.....poz :wink:

Back