Danima sam razmišljao o duetu TADIĆ-JOVANOVIĆ ili ti JOVANOVIĆ-TADIĆ. Što bi narod rekao ,,kako kome odgovara,,. Nego ne mogu da otkrijem kakav je to duet. Muzički? Ne verujem, ne pevaju nešto posebno, da je i Dačić tu pa da stavim muzički. Ali nije, ne ide onda. Politički? Ne ide. To im je polje delovanja zajedničko, ali samo u reči ,,politika,, i ni u čemu više. Ček bre, možda nisam ni tu u pravu. Jedan nema ništa protiv da se prizna Kosovo, drugi ne. Jedan bi u NATO, drugi ne. Kada malo bolje razmislim, zajedničko im je DS. Da, obojica su otišli iz DS, znači ni ono im nije bilo zajedničko. Da jeste ostali bi obojica. Šta je onda? Sport? Ma ne, jedan igra basket, drugom su dragi neki drugi sportovi. Šta je ovo sa mnom, ljudi se ujediniše a ja ne mogu da provalim zbog čega. Neko bi zlonameran rekao ,,ujedinili se zbog cenzusa,,. Ma nije, obojica svojim izjavama daju nam do znanja da smatraju da su toliko jaki da je to ,,mačiji kašalj,, za njih. Auuuu što ja lupam glavu oko toga kako da nazovem taj duet. Neide ,,muzički duet,, ne ide ,,politički duet,, ne ide ,,sportski duet,,. Pa kakav ide? A što ne bi ostalo samo DUET JD ili ti DUET DJ. Ma ne može ni ovo. D je ispred slova J i u azbuci i u abecedi a ako bude ovo DJ pomisliće narod da je neki DJ u pitanju koji pušta muziku. Ne ide, kažem ja. AHA, možda zbog interesa? Kako kažu ,,Gde počinju interesi prestaje logika,,. Možda ja zbog toga ne mogu da nadjem odgovor na pitanje KAKAV JE TO DUET. A na kraju, koga i briga kakav je to duet, zašto ja sitničarim. Pusti to, možda to i nije duet kada bolje razmislim. Ubedišeme i Tadić i Čeda da ja ne znam baš mnogo o duetima.