UAE grade najveći tržni centar u BG

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
2Q==

Poslednja izmena:
јеаааах:D
коначно свијет, само то је било потребно београду, НАЈвећи шопинг мол, има бре цијо регијон да долази у пазар, а?:)

П.С.
још ако буде и пар ракетли, са највећим МИНАРЕТОМ у регијону, има и Алах поред ујке Сема да нас види, не?
Intersantno je to sto svi prave nekakve centre u kojima ce ljudi moci da trose svoj novac

Srpska ekonomija se zasniva iskljucivo na kafanama i shopping mollovima.

Grci i Spanci makar mogu da lazu sebe da imaju neki turizam.

Mi se ne lazemo.

Kafane und trzni centri.

Mesta na kojima lecimo svoje malogradjanske komplekse. Dokotrljamo se iz Pickovca na Travi, napicimo, izadjemo u neku kafancinu pa posle u nafurani klub, taguju nas na fejsu na beograd nocu, a sutra rucamo kinesku hranu u molu.

Bas smo fensi i urbani. Sprali smo Pickovac sa sebe.

Mi se ne lazemo.

Kafane und trzni centri.

Mesta na kojima lecimo svoje malogradjanske komplekse. Dokotrljamo se iz Pickovca na Travi, napicimo, izadjemo u neku kafancinu pa posle u nafurani klub, taguju nas na fejsu na beograd nocu, a sutra rucamo kinesku hranu u molu.

U kapitalizmu se gradi samo ono gde se mogu UZETI PARE.

Niko nista ne gradi gde ce IZGUBITI SVOJE PARE, misleci na NAROD..

Tako se gradilo u socijalizmu protiv koga se se borili i borite.

TRAZILI STE TO - SADA GLEDAJTE!

U kapitalizmu se gradi samo ono gde se mogu UZETI PARE.

Niko nista ne gradi gde ce IZGUBITI PARE.

Tako se gradilo u socijalizmu protiv koga se se borili i borite.

TRAZILI STE TO - SADA GLEDAJTE!

Pa Blajbi, samo bi idiot gradio nesto na cemu ce da gubi pare. Zato je i komunizam propao u eksploziji gnoja i sumpora- jer je bio nelikvidan. Ne zivi se od post-modernistickih plakata i radnih akcija.

Poenta je u razvijanju likvidnog industrijskog i preduzetnickog drustva. Takvih imas koliko hoces na svetu.

Jadna je drzava kojoj su jedine privredne grane shopping mollovanje i kafenisanje.

Mi se ne lazemo.

Kafane und trzni centri.

Brale to i nije toliko vazn. Svako ima pravo da zivi gde hoce i radi sta hoce.

Poenta je odakle sve te pare koje se trose u tim TC-ovima kada vec sam kazes da nemamo ekonomiju.

ДаклеМ, Друг Први је дефинитивно ПОСТАО ПРВИ КЛОВН СРБИЈЕ...... ове његове свакодневне глупости и свакодневна разноразне НАЈАВЕ више не могу ни да читам......

ГДЕ МУ ЈЕ БИЛО КАКАВ РЕЗУЛТАТ ОСИМ СМРДЉИВИХ ЈЕФТИНИХ ПРАЗНИХ ПРИЧА!!!

...

каке везе има што ће и пошта продават
акценат је на НАЈвећем у регијону, има сви да долазу и остаљају тисуће ојера МОМ БЕОГРАДУ.
Za shopping je bolji Bec. Mnogo je jeftiniji. Ja bih pre tamo isao nego da bacam pare.

- - - - - - - - - -

Каће бре неки Руси да саграде Тржни Центар бре да нико не кука.

Mogao bi malo da procitas i pokusas da shvatis oko cega se to mi Rusofili ne slazemo, a to svakako nije izgradnja soping molova.

Missim, to tvoje trolovanje tako nema smisla da mi se cini da si pao sa Marsa.:whistling:

tako je blajbi Ramzese,gradices trzne centre u kojima ces prodavati kinesku robu extra kvaliteta

Upravo tako: prodavace se roba na kojoj je najveca zarada, a ne koja je najboljeg kvaliteta.

Kapitalistu samo zanima PROFIT: ne znanima ga ni narod, ni kvalitet robe koju prodaje ni drzava u kojoj radi, ni politika ni NISTA.

Jedino ga zanima ZARADA!

I ni jedan stranac ne ulaze nigde, ako ne ocekuje da ce dobro zaraditi.

Ako mislite da ti Arapi to grade, a da nisu jako dobro proucili da li mogu dobro da zarade ili ne - ljuto se varate.

5000 puta su oni to okrenuli i obrnuli pre nego sto su JEDAN DOLAR ulozili.

Necete ih zahebati.

Poenta je odakle sve te pare koje se trose u tim TC-ovima kada vec sam kazes da nemamo ekonomiju.

Иди брзо испред Ушћа и свако ко уђе да га питаш ОДАКЛЕ ТИ БРЕ ПАРЕ :evil: а за викенд шта ће тамо да буде, леле леле леле милиони који се троше немилице :eek:

Da, to je jedno jako lepo pitanje.

Vidis, u osnovi, u Srbiji postoji milion ljudi koji zivi divno. Gotovo bajkovito. To su nekakvi ljudi koji ne rade nista, muz ima platu 90 000, zena 60 000, oboje su jedinci i imaju sve zive roditelje pa onda dobijaju fini procenat od 4 penzije. Imaju jedno dete koje je mazeno i pazeno kao oci u glavi. Imaju kola kupljena na lizing, nista besno, Chevrolet Aveo, Daciju, Skodu Fabiu ili neki odlicno drzeci polovan Megan, zive u stanu od 60m2 u jednoj od onih lepih novih zgrada sa PVC prozorima, imaju forma ideale namestaj.

Oni rade u nekakvim drzavnim institucijama, zavrsili su FON, saobracajni, ugurali su se u ministrarstva, poverenistva, agencije. Ili su IT strucnjaci, jer u iT-u ima nesto novca. Ili su neki privatnici osrednje velicine koji su stekli novac tako sto su im roditelji pocetkom 90ih ocerupali drzavne firme u kojima su radili pa poslali djecu u Bejograde da zapocnu novi zivot.

Tu su naravno i krupne ribe, mafijasi i oligarsi, ali njih ima procentualno najmanje.

U osnovi, sloj aparatcika, privatnika koji su stekli pocetni kapital cerupanjem. Paraziti, lopovcici, i poneki posten strucnjak.

Njih ima oko milion, i oni zive divno.

Ali da bi oni ziveli divno, neophodno je da vecno isisavaju preostalih 6 miliona.

Tako da u Srbiji imamo milion ljudi koji idu na more, u trzne centre, u kafane.

I 6 miliona koji se zivi raspadaju.

Manje-vise.

Pa Blajbi, samo bi idiot gradio nesto na cemu ce da gubi pare. Zato je i komunizam propao u eksploziji gnoja i sumpora- jer je bio nelikvidan. Ne zivi se od post-modernistickih plakata i radnih akcija.

Poenta je u razvijanju likvidnog industrijskog i preduzetnickog drustva. Takvih imas koliko hoces na svetu.

Jadna je drzava kojoj su jedine privredne grane shopping mollovanje i kafenisanje.
Bas je jedan renomeisani austrijski ekonomista hvalio sto se Srbija okrece industrijskom razvoju kritikujuci Hrvatsku koja se najvise okrenula turizmu. Njegove prognoze su bile povoljne po Srbiju, a lose po Hrvatsku.

Cak je i jedan ekonomista koga poznajem i cenim rekao isto to.

Mogao bi malo da procitas i pokusas da shvatis oko cega se to mi Rusofili ne slazemo, a to svakako nije izgradnja soping molova.

Missim, to tvoje trolovanje tako nema smisla da mi se cini da si pao sa Marsa.:whistling:

Лепо ти кажем - да је неки Рус направио шопинг м0л, била би друга прича, колективно сладострашће.

Иди брзо испред Ушћа и свако ко уђе да га питаш ОДАКЛЕ ТИ БРЕ ПАРЕ :evil: а за викенд шта ће тамо да буде, леле леле леле милиони који се троше немилице :eek:

Ne znam zasto trolas ljude koji tebe ne trolaju ni na koji nacin.

- - - - - - - - - -

A kakva je to renomirana industrija u Srbiji?

Prva petoletka?

To se i ja pitam. Izgleda da se vise misli na mala i srednja preduzeca industrijskog tipa koja rade za velika ili inostranstvo ili domace trziste, ali sta znam.
Mozda nadjem i link.

Da, to je jedno jako lepo pitanje.

Vidis, u osnovi, u Srbiji postoji milion ljudi koji zivi divno. Gotovo bajkovito. To su nekakvi ljudi koji ne rade nista, muz ima platu 90 000, zena 60 000, oboje su jedinci i imaju sve zive roditelje pa onda dobijaju fini procenat od 4 penzije. Imaju jedno dete koje je mazeno i pazeno kao oci u glavi. Imaju kola kupljena na lizing, nista besno, Chevrolet Aveo, Daciju, Skodu Fabiu ili neki odlicno drzeci polovan Megan, zive u stanu od 60m2 u jednoj od onih lepih novih zgrada sa PVC prozorima, imaju forma ideale namestaj.

Oni rade u nekakvim drzavnim institucijama, zavrsili su FON, saobracajni, ugurali su se u ministrarstva, poverenistva, agencije. Ili su IT strucnjaci, jer u iT-u ima nesto novca. Ili su neki privatnici osrednje velicine koji su stekli novac tako sto su im roditelji pocetkom 90ih ocerupali drzavne firme u kojima su radili pa poslali djecu u Bejograde da zapocnu novi zivot.

Tu su naravno i krupne ribe, mafijasi i oligarsi, ali njih ima procentualno najmanje.

U osnovi, sloj aparatcika, privatnika koji su stekli pocetni kapital cerupanjem. Paraziti, lopovcici, i poneki posten strucnjak.

Njih ima oko milion, i oni zive divno.

Ali da bi oni ziveli divno, neophodno je da vecno isisavaju preostalih 6 miliona.

Tako da u Srbiji imamo milion ljudi koji idu na more, u trzne centre, u kafane.

I 6 miliona koji se zivi raspadaju.

Manje-vise.

Ај не лупај, у тржни центар и у кафану идем и ја иако немам никакав посебан новац.

На море да идем како они иду - не пада ми на памет. Кување у сопчету у грчкој селендри не сматрам летовањем.

За право летовање треба имати мало веће паре од горенаведених.

Ај не лупај, у тржни центар и у кафану идем и ја иако немам никакав посебан новац.

На море да идем како они иду - не пада ми на памет. Кување у сопчету у грчкој селендри не сматрам летовањем.

За право летовање треба имати мало веће паре од горенаведених.

A to ima veze sa mojim tekstom... kako?

Da dokazes da imas evoluiranu percepciju estetike?

haha

Лепо ти кажем - да је неки Рус направио шопинг м0л, била би друга прича, колективно сладострашће.

Mnogi od nas sve ovo sa EU smatraju teskim kretenizmom, jednim prodavanjem magle i sarenom lazom pa bismo se svakako radovali necemu sto sluti na neko vece mesanje Rusije u prilike na Balkanu.

Ne znam sto pravis takvo poredjenje.

Back